hus hus hus hus

just nu har jag en sån överskottsenergi så jag vet inte avd jag ska bli av eller vad ajg ska göra. mamma  börjar nog tycka att jag e jobbig. kanske alex med. ( han tyckte iallafall att jag skulle ta något lungnade) så jag fick sätta mej vid datorn i stället. :)

i går umgicks jag med david och julia:) sov hos julia. de var trevligt, fast svinkalt på morgonen. jag trode nog att jag skulle frysa ihjäl. men de löste sej.. fick på mej kläder óch blev någotlunda varm..
spendetrade lite tid med david.

vi ska flytta till ett hus:) tillträde i mitten av mars:) jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! super fint är super glad. ska bosätta mej i ödemarken med älskling och elvis, vilka fester:)

nä nu ska jag gå och göra något får se om jag hinner att skriva i morgon mycker som ska göras och lite tid.  de e nu man önskar att att ett dygn att 48 timmar. men så en de inte nu. man kan ju hoppas att tider räcker till i morgon..  om jag inte hinner skriva så gott nytt år

en katt...

just mnu har jag en katt vid tagnt bordet som e väldigt kelen. ja visst, de e elvis.. han stångas och har sej. men de e ändån mysigt,. 

måste säga att natten gick bra  med allt arbete. lyckades att hålla mej vaken hela natten.:)  så jag jobbar gärna fler nätter.
( just nu ligger elvis på min arm)

den dagen har det varimånga olika tankar, framför allt nyårs tankar och nyårs löften ( som man ändån aldrg håller.)
det finns rätt mångar funderaingar.  davids och hans " flickvän" har gjort slut. 

nu ska jag springa ner till mamma, ska färga året.
 ( e hos mamma och pappa över nyår)

nova lund och mobilia

där har jag vatt i dag. hittade inte riktigt allt de jag ville ha. eller de jag framför allt varv ute efter var en klänning till nyår, men det blev lite annat. 

  • stövlar
  • pumps
  • späts thighs
  • lösögonfransar
  • hårfärg
  • skit cool topp
  • och nässpray blev det oxå:P
  • en ny kalernder

man tycker på två sånna stora ställen måste man hitta mins en klänning som en snygg men nä. men får se det posetivt fick en massa annat i stället. måste tilllägga att inget av detta var bpå rea. hittar aldrig något på rea.. hatar det..

om en halv timme e det dax att åka till jobbet och vara vaken hela natten. känds roligt, jag som vaknade 07.00 av att jag knappt kunde andas. var torr i halsen och hade en jävla nästäppa, och jag kände att det inte var lönt att somna om så jag gick och tog en dusch och åt en stadig frukust, det känds att den här natten kommer till att bli låååååååååång. men de får man ta.

en parantes,
jag och julia ska vara snyggas på nyår eller hur stumpan:)

det känds inte lönt att sova nu ska åka om 21 min. men jag ska

1. titta på mina nya saker och prova dom igen
2. paka ner dom snyggt
3. åka till jobbet och ha  den längsta natten i mitt liv 

skriver nog ett inlägg i morgon när jag har vaknat till liv.
 



26/12-08

det känds som om det var en hel evighets sen som jag bloggade. men nu kommer jag med ett inlägg.
jag har helt enkligen inte haft så mycket att skriva om.

julavslutningen har varit och tilloch med julafton. vart tar tiden vägen?? julfirandet blev inte så långt för mej. skulle jobba klockan tre. men det blev ändån lite firande. jag fick fina julklappar,
mamma och pappa: tränings skor och klöder, t- tröja  halsband, skit coola strumper och lite annat.
Mormor och morfar:: 500kr och lite smink.
cammila med familj. elvisp
julia med familj.: en skit fin ring
farmor: 200 kr
tin och görgen: beckhamn parfym
helen: presentkort
petraoch perka: spa saker.
ulla: 1000kr
keno: 150kr + en cd
fick en massa annat oxå.
tackar alla för alla fina julklappar.

i dag har vi tittat på en super fint hus som vi kanske ska hyra. vill vbo i de. superfint.  julia vart oxå med super roligt var det att träffa min älskade kusin.  senare nä vi kom hem så gjorde jag och älskling oss fina för att ut och äta thimat. super gott  var det och sen bar det av till mamma och pappa med en massa mys.

i morgon bär det av till lund eller malmö för mellandagsrea. måste värkligen hitta något att ha på mej på nyår. annars så sotar jag ijulias gardop:P nä nu ska jag hoppa ner i sängen bredvid älsklingen och mysa lite till.

snart nytt år. nytt år = nya upptäckter:)

klockan e 22,07

vilken natt man har haft. vilken dag. i trötthetenstäcken. vilken helg.
helgen har varit bra, med både posetiva och negativa inslag.  fredagen blev lyckad men ändån inte vad jag hade tänkt mej. de var ju tänkt en lite pup runda. men de sket sej. åkte hen och la mej i stä'llet. blev lite mycket att dricka.

i går umgicks jag med david, li, eric och självklart älskling oxå. vi körde dom andra till ystad och sen körde vi hem till mamma igen. klockan ett skulle vi hämta brossan och två av hans kompisar i sjöbo. vilket som var en rolig upplevelse. brossan var nykter med dom andra två var bra i gasen. roluiga typer. hehe. när vi var hemma igen 01,20 fick vi vila lite innan vi skulle åka till ystad och hämta david, li och eric. vilket som inte blev som planerat. skulle hämta dom 03,00 körde i från ystad 04,30. vad som hände får ni inte veta. men de var förväntat säger jag.
men jag säger  mår du bra david?. hoppads att du har lärt dej något nu.

och i dag har vi ätit midag hos mormor och morfar. morfar fyller år i morgon:) grattis morfar..
nu ska jag sätta mej i soffan igen och titta på vädret.  wallander börjar snart igen. ska se färdigt den och sen blir det sängen.  som tur e börjar man 13,00 i morgon. men innan dess ska man ha hunnit med en massa andra saker. som att handla litta. och njuta av en vinter morgon, ut och gå. så det blir ändån att man går upp vit åtta nio tiden. för att hinna med allt. 
nu e klockan 22,13

puss och godnatt alla.


=)

man känner sej almänt seg i dag. baknade halv fem i morse och kunde inte somna om. men lyckades till slut med då var det dags att gå upp..  men mne. det gick super bra hos tandläkaren i morse.

i morgon blir det utgång med polarna:) va säger ni biljard? vi ses kanske där. hade man haft pengar hade man tratt till grand. men men. som en fattig student tar man det biligaste. och jag kommer ha skit rligt på förfesten:) i morgon kommer ilandsproblemen. vad ska man ha på sej, vilka skor och vilken väska. jobbigt. med de löser sig nog. se. längtar..

har bara haft två lektioner i dag musikhistoria och nutida konst. på musikhistorian satt vi och fikade och snackade en massa skit, patrik (läraren) är skit cool, tror det eller ej men jag gillar honom faktiskt. han e en bra lärare. nutida konsten satt vi och diskuterade och hade almänt tråkigt i vanlig ordning. 

hinner nog skriva ett inlägg innan jag sticker i morgon.
ska borsta tänderna och gå och lägga mej. puss och kram


081210 onsdag

Grey´s anatomy går i kväll klockan 21,00 de vill säga om 33 min. Grey´s anatomy är de bästa serien jag vet, sitter i soffan varje onsdag kväll klockan 21,00 för att se de.
jag orkar inte förklara vad det handlar om för er som inte har sett de.

egentligen borde jag plugga men jag orkar värkligen inte. tycker att jag berätta för er lite vanliogt skit i stället.  men jag funder på att gå och göra en stor kopp varmt te. känner att jag e värd de.
dagen har varit varit bra där dagens:
klädsel : mina svarta jeans, ett svart linne och min oranga peak tröja.
låt: proud mary
humör: trött
dagen började med att jag försov. tycker inte om onsdagr. specielt inte förasta lektionen. har svenska, med helt fel lärare, fast i dag var hon " sjuk " tycker att hon har en onsdags sjuka. men de e kanske bara vad jag tror.  men iallafall, vi hade en av mina favoritlärare i dag på svenskan i stället. om jag tänket efter så har jag haft vikarie på alla mina lektioner. fast en var in ställd oxå. skumt. men men. de var bara skönt. :)

nu e det exakt 15 minuter kvar till grey´s, så om jag tänker efter nu så har jag tagit rätt långtid på mej att skriva detta inlägg fast jag har gjort lite annat samtidigt.

bara så ni vet i morgon 07.15 ska ni tycka synd om mej. ska till tandläkaren.. vill inte men de måstes. måste ju få tänderna kollade.. :s

nä nu e klockan 20.49 och jag säger tacdk och hej för mej:)

konstig stämmning.

här i hemmet en det eb väldigt tyst och tråkig stämning. tycker inte om när det e så. jag vte inte vad jag ska säga..

jul?

jul. snart e det julafton.. stämmer värkligen de?? de e ju inte äns vinter. se e trågigt höst väder. vart blir vintern av. då man värkligen har en andledning till att stranna inne med en massa tända ljus. höst vädert e bara tråkigt inte äns mysigt. hatar höst väder. kan mysig vinter med lite snö. ja tack. då kan man iallafall få lite jul kändsla.. men var e den nu????  0 julkändsla. fast kommer det bli något riktigt kul firande för mej??  nej det tror jag inte.. inte en hel dag med mamma, pappa och brosan, där vi sitter och myser framför tv med julgodis och jul mat. utan klockan 15 00 ska jag vara på plats på jobbet. vilken jul jag kommer att ha. jag kommer inte att ha någon trevlig jul. tror jag. se kalle anka med mamma och pappa, sitta hos mamma och krama henne. vart tar min jul afton vägem när jag ska jobba. ska jobba till 21,30 varför, sa jag ja?? varför varför varför. 

jag vill mysa hela julen med familjen min. jag vill vara 8 år igen och sitta i mammas knä och lysna på när hon berättar en julsaga för mej. vakna tidigt på morgonen för att se om där ligger änu fler julklappar under granen. men nä. men nu e maninte 8 år.
jag vill sitta och sjunga all i want for christmas is you

"I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
And I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree

I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

I won't ask for much this Christmas
I won't even wish for snow
And I, I just wanna keep on waiting
Underneath the mistletoe

I won't make a list and send it
To the North Pole for St. Nick
I won't even stay awake
To hear those magic reindeer click

Cause I just want you here tonight
Holding onto me so tight
What more can I do
Oh baby, all I want for Christmas is you

All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of childrens'
Laughter fills the air

And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me
The one I really need
Won't you please bring my baby to me, quickly

I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just wanna see my baby
Standing right outside my door

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby, all I want for Christmas is you

All I want for Christmas is you, baby"



jag vill ha en hen hel jul med mamma och pappa

HJÄLP

denna dagen började bra. fast den skulle ha kunnat börjat 100000000000000 gånger bättre. tolka de som ni vill.
gick upp typ 08.10 gick ner till mandy. ochg snackade litta med henne. de var ju inga problem med de. sen började de. jag slogi mina tår i varenda kant vi har i lägenheten, kommer till skolan träffar en massaq dryga människor. nu sitter jag och tönker på en upgift vi ska göra i fotografikbild A
ska ta två bilder på mej själv
1. hur ser folk på mej. e den ena bilden
2. hur jag e mej själv?.
HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP
JAG VET INTE HUR JGA SKA LÖSA DETTA. KOMMER ANTAGLIGEN INTE TILL ATT GÖRA DE. MEN I ALLAFALL. DE GÅR OM MAN VILL..

nä jag måste ta och tänka nu.

35 ord

jag vill ha en ny mobil.

det blir ett kort inlägg ska snart packa i hopa sakerna och köra hem till k-stad..
allt e bra med mej. har haft en bra helg.
tack för mej

Tonia e jag:)

jag känner att jag har blivet dålig att skriva på min blogg. men de få bli skärpning. eller så gott det går.
Allt e bra med mej. sitter i myskäder och pimplar vatten. ska snart gå och fixa en knäckis med skinka på. 

srev mitt förhopningsvis sista matteprov i går sen e kursen färdig:) hoppas att jag klarade de. så håll tummarna för de. jag måste ha klarat de.

detta blir inget långt inlägg e trött i vanlig ordning och ska snart nanna kudden.  det blir en tuff helg. i morgon ska vi på julbord, lördag fyller alex år och då ska han firas med en resa till köpenhamn, där efter ska vi hem till mamma och pappa och fira honom lite. på söndag ska vi äta frukust med mamma och pappa.. sen börjar skolveckan igen.

nu ska jag mysa med alex..
sov gott.

RSS 2.0