DOLLY OCH TANT BRUN:)




JAG SAKNAR MIN ELLEN!!!!!!!!!!!!

'N herfs aand

hösten är här med stora steg det har blivit kallaren och jag börjar frysa nu när jag går ut. fast i dag har det varit varmt.

men det bästa med hösten är allt mys. det är riktigt mys väder. och de kyliga kvällarna är bara super sköna att gå en härlig kvällspromenad i.

Alla ljus man tänder i huset. släcker lamporna och tänder alla ljus man har. det är en hög mys faktor på det, och jag älskar det








PS. jag älskar google översätt:)

en overskrift i den danske

det är skumt att vakna och komma på att man inte har varit inne på arbetsförmedlingens hemsida och kolla om där har kommit in något nytt.  fast när jag tänker efter så är jag skum..

nu ska jag sova igen:) natti natti



I begin to think

Jag börjar tro att jag har en skum ritual på kvällarna, eller ritual var kanske fel ord val. Men i alla fall. Gör jag inte detta så känns det som om att jag här glömt något. Då ligger jag och tänker och blir frustrerad på att jag inte kommer på vad det är som jag har glömt och kan inte somna. Jag vet jag e skum. Har alltid varit haha.


Jag kollar facebook, ibland skulle jag i för sej bara strunta i facebook på en vecka och se hur det hade gått. Det är egentligen sjukt, men när alla sa att facebook är beroendeframkallade, så jag typ bara jaja. Men det är ju sant. Jag kollar den alltid på morgonen. Jobbar jag kollar jag på mobilen när jag äter frukost, och på kvällen har också blivet ett måste. Men varför kan någon svara på det???


Jag dricker alltid en kopp te och läser bloggar. Känner att jag måste hitta några nya bloggar att följa, någon annorlunda. Någon som inte är som de andra bloggarna. Jag läser mina vänners bloggar och några stor bloggare. Och min favorit bloggare är nog Egoina och den blogg som inspirerar mig mest är nog gynnings. Jag går inte in på varför, för då kommer detta bli ett långt inlägg.


Efter allt detta så duschar jag, ibland själv och ibland med Alex. Och borsta tänderna och så och tar hand om min hud.


Samtidig efter allt detta så borde jag vara trött men för att varva ner riktigt så måste jag antingen läsa en stund eller spela sudoku på mobilen.  Sen efter allt detta kan jag sova gott


”Mina muskler frös till is. För det var inte Jessicas röst som tillrättvisade mig den här gången. Det var en ursinnig röst, en välbekant röst, en underbar röst – len som sammet, trötts att den var så upprörd ” från när jag hör din röst av Stephenie Meyer




Aldrig barn mer

" bäst du passar på, skrattade Bengt och klappade Juha, hela sjuttiotalet är du barn. Sedan är du aldrig barn mer."  från boken en komikers uppväxt

i drygt två år har jag letat som en idiot efter den boken också fick jag den av tina:) jag e lyklig igen. jag älskar den boken:) helt ärligt så är det den bästa boken jag vet.  jonas gardell. jag diggar honom och jag älskar hans böcker:)

100914

trött trött och åter trött. jag vet inte riktigt vad jag gör uppe nu den här tiden. som jag skrev i går så älskar jag höstmorgnar. älskar egentligen morgnar överhuvudtaget. fast denna morgon blir det ingen promenad. det regnar, så jag sitter inne med tända ljus och en stor kopp te.

i dag ska jag köra till tomelilla och hämta mitt körkort. slipper lappen mer nu:) gött som fan:) har snart haft det i en vecka:)


klockan

tiden. jag tycker alltid att man går i mot tiden.  allt man gör om dagarna handlar om tiden,klockan, varför? man måste alltid veta vad klockan e.  nu börjar jag men mina filosofier. jag e tillbaka.

mina skumma funderingar bjukar komma vid den här tiden och genast blir det roligare att blogga. jag känner att jag har något att blogga om. inte bara en massa skrivande för att det ska vara så. typ" hej hej, allt bra med er, här e allt bra" på en vecka har jag typ 10 läsare. 7 av dom e nog jag själv som går in och kollar på min sida.


hösten är på väg med stora steg, jag bara älskar att gå ut en runda på morgonen nu. det är lite kyligt men ändån mysigt, man ser hur löver ändrar färg. de stora koftorna åker fram. mörkare på kvällarna så det blir mysigare att titta på film med tända ljus.


tiden

kan man dra tillbaka tiden? bara en timme

the first kiss

Man tänker och tänker. Man har så många minnen som e både goda och fina, minnen som e fina och hemska. När man är nere så ränker jag på alla roliga minnen framför allt jag och Alex har tillsammans, de gör mig lycklig igen. Jag tänker framför allt på den dagen vi träffades.


Den 17/7-06 åkte jag till Kiviksmarknad för att ha en rolig kväll med Caroline, och det hade jag. Vi gick runder och tittade på folk, så träffade vi tobak, med några andra, bl.a. Alex. Jag sa inte så mycket utan log mest. Caroline pratade för oss båda. Först försvann Carro, sen tobak. På ca 10 minuter var vi ensamma. Vi kände inte varandra, jag hade inte en aning om vad han hette.


Vi gick och satte oss utan för vandrarhemmet där några andra satt, jag tror det var Andreas och en kollegas sambo. Jag kommer inte riktigt ihåg vilka som satt där. Men vilket fall som helst satt jag i gräset och Alex i en strand stol. Jag blev bjuden på öl och tackade självklart ja, när har jag tackat nä till alkohol?  Vi satt och pratade och skrattade, eller de satt och pratade. Jag satt mest tyst och lyssnade, ville inte göra bort mig.  Efter en stund gick Alex för ”att slå en sjua”, jag tog tillfället iakt och tog hans skor. När han kom tillbaka så bara log han och satte sig på gräset.  Han tog av sej sina skor och jag provade hans sko med mina på. För att ge alla ett gott skratt.


Vi flörtade lite oskyldigt med varandra. Och han lyckades till och med tvinga upp mej i kopparna. När jag skulle hem så följde Alex mig till campingen där min kära faster campade. Jag gick in på toaletten och han väntade utan för på bänken med min väska. När jag kom ut så räckte han fram handen till mig och jag tog den och drog upp honom.


Då la han armarna om mig och kramade mig, det pirrade i magen, efter en liten stund så kysste han mig. Jag trodde benen skulle vika sig. Den första kyssen man alltid minns


Nu har vi varit tillsammans lite mer än fyra år.



                                                                                                                                                       
   
                                                                                                                                     


                                                                                                                 // Tonia


lkhdf

jag har ett halvt körkort:)

RSS 2.0