söndag

ledig i dag, fan vad skönt. egentligen så borde jga sitta ute nu. men jag har nyss suttit ute en timme i solen och ätit frukust, sen så blev jag rast lös. men elvis ligger fortfarande i grusen och solar. han e för söt. mammas bebis.

jag har igen aning om vart denna dagen leder mej till men jag tror att den kommer till att bli perekt.  nä jag ska gå och ploka undan lite. här ser för jävligt ut.

vi höres senare.


löning..

i går var det löning ich det är mycket som ska fixa nu innan student och skit. men det är snart slut med skolan:):):)

men här kommer bilder i super dålig kvalite. men iallafall. dåligt ljus och mobilkamera är inte det bästa. jag måste verkligen köpa en ordentlig kamera.


jag har hittat en ny student klänning. så jga ska ha denna i stället för den andra jag köpte. den ska jag ha på examenskonserten. mamma tyckte att denna satt mycket bättre. bild på de kommer i helgen..



jag är kvinna och älskar skor. så är det kommer alltid till att vara så.



tights med nitar på sidan. den vita topen fick jag av mamma, underkläder i mängder.



lite annat smått och gått. sånt som behövs med andra ord. allt börjar ta slut nu. mitt hår spray är slut sedan länge, och jag tog det biligaste möjliga på hm.
 
klockan här kommer från frankrike. och den fick jag av svärmor och svärfar. tusen tack:)

jag har köpt en lila kofta med men den ligger i tvätten så den får ni se en annan dag..
nu ska jag sätta mej framför tven och äta godis. men först ska jag gå på toa:)


grönt äpple i en svart skål

rubriken har egentligen inte att göra med de jag har skrivit men jag hade ingen fantasi till att komma på en rubrik. i vanlig ordning alltså.

vilken dag, har hunnit med hur mycket som helst. tro det eller ej. men jag antonia damm 06.00 för att ta bussen 06.48 inte för att åka till skolan utan för att åka till gymet. vist de e ingen big deal med att jag tränade. men trotts att jag skulle vara i skolan. 13.00 så var jag i stan rerdan lit innan 8. det är sjukt.

men iallafall. jag tränade i typ två timma. 1,5 timme styrke och 20 min sen satt jga i bubbel bollen i en tio min. sen efter all träning så bastade jag i både ång och den vanliga bastun. super skönt var det. jag vill inte veta vilka kraper jag kommer till att få i benet i natt eller vilken träningsverk jag kommer till att få. men jag har klarat mej inna så jag klarar mej väl nu

men efter träningen så åkte med statsbussen ut till elina, där vi snackade skict busade med nea. träffade även hennes far. ska träffa elina i morgon med:) ska bli kul. jag längtar redan...

har även hunnit med ett terminsuppspel som gick rätt piss åt helvete. jag var sjukt nervös. jag viste knapt vad jag skulle bli av.jag höll nog inte en ända ton. hjäälp jag kommer inte får ett bra betyg i sång, men det kan jag leva med, hoppas jag.

nä nu ska jag gå och göra en stor kopp te och titta på äntligen hemma. sen blir det antagligen sängen. 
 vi hörs i morgon.. puss puss.

liter bilder från uSM

jag kom på att jag har inte visat er bilderna jag tog när jag var på svampa. bilderna på usmet. ni får se dom helt i ogrinal nu. har inte hunnit redigerat de i nu. har rätt många bilder som ligger på kö just nu känds det som.




här e några av bilderna. jag får ta tag i att börja lägga in mina bilder jag tar. fast jag vill lägga in de redigerade. så ni får vänta lite till med det..

nu ska jag gå och göra mej i ordning


de med rubrik ja

måndag, morgon. usch. hatar måndagarar. har prov i kemi i dag och jag känner verkligen att jag inte vill mer nu utan att jag vill sova en hel dag. jag har fortfarande inte tagit igen mina missade timmar men men.

jag kom på att det var länge sen jag skrev ett inlägg innan jag drar till skolan. hmm men just nu känner jag att allt de jag tänkte skriva bara försvann? vart tog det i vägen?. har ni oxå känt så någon gång, man har tänkt ut något skit bra och sen när man väl ska göra det så är den tanken bara borta. jag måste nog skriva ner alla tankar. men gud vilket stort block jag måste köpa. jag som alltid har konstiga tankar.

nä n u ska jag gå och göra något. känner att jag måste de annars somnar jag.

stackars elvis

jag tycker synd om min lilla bebis. lilla stackars elvis. hoppas att han blir piggare snart. lilla stackaren. 




uch det kännds som det snart blir sängen för mej men först tänkte jag ut och jogga en lite runda. tänkte försöka komma i form tills vi ska resa till kreta, jag hoppas att det blir kreta i allafall. då ska jag jogga varje morgon på stranden, dricka paraplydrinkar och bara njuta av livet. vilket som kommer till att bli underbart :)  ligga och sola hela dagarna. mums. me like.

nä nu ska jag ut om och jogga. vi hörs i morgon.

en söndag i maj.

efter fem timmars sömn så vaknade man och var fortfarande trött men jag var skit hungrig så jag kunne inte somna om. men så typ två timmar efter jag vaknat så pakade vi in katten i transport buren och klörde till lundsdjursjukhus. så hans ben var super svullet. men nu va det ju så här att. det kostade typ 2000 kr att bara undersöka honom. vilket vi inte hade pengar till. så vi fick köra hem igen. vilket som kändes väldigt frusterandet. jag skit irreterad på allt och jag var trött.

men när vi kom hem så tittade jag lite på honom. nu så hittade jag ett litet sår. så jag avaktar och ser om det blir värre. en sak e säkert jag ska börja titta på en försäkring till katten. ska han skada sig så mycket som han gör så är det nog dax för en försäkring, nu ligger lilla elvis och sover i fotöljen. även han blir trött av att åka bil i typ två timmar. stadkaren. jag känner mej som världens sämsta matte. som katt hade jag hatat mej själv.

nä nu ska jag gå och fixa lite te till mej och kanske lite kaffe till älskling. sen är det stylista. men jag återkommer imorgon..

pusspuss

jobba i natt

om en halvtimme beger jag mej till jobbet. för att jobba i natt. så i natt blir det fanemej mycket pluggande. ska försöka att plugga hela natten. om iget annat så lär jag få mycket gjortiallaafalll.

allt bra med er?? nä nuiu robbinsson en stund iallafall

pusspuss

morr

nu får det bli en lååång pas i mitt pluggande. jag har ett stort prov på måndag. klockan 11,20 så hela dagen i dag och lite i går kväll. har jag pluggat som en idiot. nu blir det en låång pas i pluggandet för att kunna hitta på något. sen i kväll efter robinsson får jag ta tag i skiten igen. jag hatar att pluggar

:)

kom igentligen bara in för att se om jag hade fått någrakomentarer. men så kände jag att jag var tvungen att skriva lite. för nästa onsdag ska jag köpa kläning och skor till examenskonserten:)

nu sängen. godnatt

17 maj

ja i dag e det norjes nationaldag. och norje van i går på eurovision. deras låt var sjukt bra.  och som vanligt så var sverige dåliga även i år..

vilket fal som hälst så sitter jag och ätter annanas och åt nyss vanilj glass med jordgubbar på. musms. säger jag. i morgon är det måndag och måndagar medads med sång och fotografisk bild. ska visa mitt cross reportage i morgon. hoppas att jag får bra betyg på det. och så ska jag skicka in mitt arbete om en fotograf. så jag kan säga hej till mitt vg:)

jag måste säga att gårdagens festande var super kul. var år och dar sen man träffade robban. och första ången på två år så festar man med honom och ett gäng andra. måste göras om. nä nu ska jag forsätta att äta ananas och se på tv. sen blir det sängen, är väldigt slö i dag vet ej riktigt varför. men det kan nog att ha med alckholen men jag vte inte. så det blir snart sängen för min del..

jag åter kommer i morgon. ha det bra. puss puss

..............

till er som är med i att anordna student festen som är homma hos mej. snälla gör något, jag fixar inte allt själv. det gäller även han som jag ska ha student festen med. det är tre veckor kvar och några dagar. om en vecka börjar festerna så jag vill gärna ha allt färdigt då.. om de e ok för er. veckan innan studenten kommer jag sluta att tänka på det och ge upp. då får det bli som det blir. jag e trött på att inget händer. den sista vecka så e det kanivalen, skattjakten osv. de e veckan man festar.  snälla ni som är inblandande gör någon.

STUDENTKLÄNNING

student klänning klart




stockholm arlanda

egentligen ett skit dåligt program, så jag vet inte varför jag tittar på det. Men finns inget annat på tv så det får bli stockholm arlanda.  de postetiva är att min älskling sitter bredvid

i dag var jag i stan en timme och 20 min. kändes inte ens lönt att åka in till stan för att ha den lektionen. Men det blev även en tripp till Tomelilla för att titta på student klänning. Jag hittade en som jag kommer till att ta om jag inte hittar någon annan. Så jag har en reserv plan i alla fall. Och det är ju alltid bra.


I morgon så är det utomhus konsert på C4 kom och titta. Det börjar klockan 13.00 jag spelar två låtar i slutet. Men kom och titta. Det kan bli en upplevelse att se allt kaos det kam bli på en konsert som c4 ordnar. Det är alltid kul. Tro mej. Det är kul att se.


Tittade nyss på bordet. Vet ni vad jag måste ha på min mat. Eller inte måste men det är det bra att ha på maten. Kan ni gissa vad det är. Jo det är grillkrydda. Jag vet inte varför. Det är nästan som om att jag är beroende av det. Men jag är lite knäpp jag vet. Men det bjuder jag på.


Nä nu ska jag sitta och surfa. Sen efter granfejden blir den duschen och sen sängen blir en lång dag i morgon. Så då får det bli en tidig kväll. Om jag kan somna som typ två timmar innan kvällsmaten. Men annars så läser jag faktiskt en bok. Ja det är sant jag läser en bok. Det är nog en bok som många tycker är skit tråkig men jag tycker att den verkar intressant, den hemliga kocken. Jag har inte kommit så långt i den men den handlar i alla fall om fusket i vår mat. Hur dom tar bord de äkta varorna och ersätter det mer andra tillsatser. Tillsatser som kan vara farliga om man får i sig för mycket.


Nä nu flumma jag i väg igen. Men jag åter kommer kanske senare, annars så hörs vi i morgon

Ha en trevlig kväll. Puss puss

p.s jag bjuder på en bild på elvis


bilder är från lgh i kristianstad.


snart student

det är sjukt vad tiden går fort. och ändån känner man sej strässad över allt. i morgon är det två veckor kvar tills betygen sätts och de vill säga att jkag måste hinna lemna in allt jag har kvar.  men ändån så är jag glad för snart e det student. då jag ska stå på trappan och sjunga för vi har tagit studenten för vi har tagit studeten fy fan va vi e bra.

åka runt i en fin bil och leva livet på den bsta dagen iens liv. jag längtar och känner att nu jävlar e det snart dax. snart snart snart:) mee like..

för övrigt så har jag och patricia snackat en massa skit i vanlig ordning och spelat kort. tror att patricia vann de flesta gångerna. men de bjuder jag på.

sen så ska jag bli hämtad av elina vid rece och sen så ska vi kölra hem till mej för att fika och sedan till jobbet för att jobba. det ska bli kul.

nä nu måste jga skriva ut mitt och patricias arbete. sen så ska vi snart ha samling igen sen slutar vi:)

puss puss

svenska C

sitterpå svanska C och göär inte ett piss. vi hartid till att plugga på vad vi vill. så jag tänkteatt skriva mitt religions arbet omfolkets tempel. en sekt som jim jones grundade1935 tror jag det var. men jag kommer ingen vart.

jag som hos min rådgivare i natt. patricia alltså. mysigt och härligt såg på fotbolloch film. och som vanligt en massa prat blev det också. i kväll. blir det plugg i vanlig ordning och nu ska jag försöka att skriva på folkets tempel.

men vi hörs. hoppas attallt e bra med er.. puss puss

gött som fan

nu håller jga på att tagit igen allt jag missar när det gäller skolan. eller om jag ska vara ärlig sjutit fram för länge och nu på dessa dagarna så jag jag skickat i väg 4 uppgifter. vilket som känds skönt som fan.

nä nu ska jag försöka få in katten så att jag kan gå och lägga mej, kan inte somna om han inte är inne.

men jag återkommer.
puss puss


underbara söndag

jag brukar tycka illa om söndagar. söndagar brukar vara en dag ,man känner ångest ångest för att det är skola dagen efter fast i dag nä. denna söndagen är den bästa söndag på länge, jag har hunnit med mycket i dag. inte hunnit tänka på skolan som är i morgon. men på något sett ser jag fram i mot skolan i morgon. vrf vet jag inte, men jag känner på att dagen i morgon kommer till att bli riktigt bra, och sen så ska patricia med mej hem så vi dka plugga i morgon.

nä nu ska jag gå och lägga mej, för denna söndag slutade för 14 minuter sen så nu e det måndag. men ví hinnner nog höras i morgon..

puss

reportage


detta var inte igår

Jag har inte skrivit på super länge de vet jag. Men jag lever och har inte haft något roligt att skriva. Det har jag iförsej inte nu ihäller men jag kände att det var dags att kanske lägga in lite bilder. Tyvärr har jag inte tagit några bilder på hur det ser ut i huset. Men det kommer kanske i dag efter jag har städat. Vem vet.
 

egentligen har det hänt mycket på senaste tiden, jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag och Patricia har i alla fall börjat plugga tillsammans och tar igen lite saker. Skönt som tusan är det att man snart tar studenten och på tal om studenten så hittade jag mina studentskor som jag ska ha. Så nu har jag skor och mössan men ingen klänning men de ska jag fixa nästa helg men mamma. Just de jag måste se om jag hittar en snygg väska med som jag kan ha.





Valborgsfirandet blev i tivoliparken med Patricia och många andra, jag hade super roligt trotts att det hände saker som inte var fullt så roliga. Men Patricia detta måste vi göra om. Fast då kan vi skippa tråkigheterna

i fredags jobbade jag. Jobba med Elina. Kan man ha roligare när man jobbar när vi var färdiga med allt så satte vi oss och snackade skit. Mysigt värre. tyvärr blev det inga bilder från varborg. hade ingen kamera med mej

Och i går var jag och min älskling i Tomelilla och mös. Först så provkörde han folkrace, sen blev det att vi kollade klänning på ekerlunds (men hittade ingen) sen så hittade jag ett par skor på Gustav Olssons skor i stället. Inte illa va?


älskling väntar på att han ska få köra.







okej jag hade tråkigt medans jag väntade på att han skulle köra så jag flummade lite med kameran.



här kör min älskling. jag tror det är en volvo 740. tror jag vet att det är en volvo 740



I dag har dagen hittills varit helt underbar. Har gjort egen nyttig glass, bakat muffins och jordgubbspaj. Känner mig så händig. Och jag ska snart på att städa huset.  Fan vad skönt allt är.

Nä nu måste jag göra färdigt mitt reportage till fotografisk bild A men jag återkommer nån gång.  bilderan på mitt reportage kommer om en stund eller senare i kväll.


RSS 2.0