hola

en timmes styrketräning:) jag kan inget annat än älskar mitt nya underbara liv:) och det bästa är att jag sover fan så mycket bättre. 

med bra musik i lurarna, och en bra motvation:) jag blir mer och mer laddad för vara minut. i dag körde jag tillsa jag verkligen inte orkade mer och där körde jag lite till..  nu ligger jag i soffan utslagen och funderar skaråp på att gå och lägga sig..

i morgon jobb mellan 16 - 21,30

känds som min blogg handlar mer  och mer om träning, men jag kommer nog snart komma på andra saker att skriva om, om där finns ork...

men en sak e säkert jag ska må bra både psykiskt och fysiskt:)

TRÄNING

träning.. det är något som intressear mej, inte bara för att gå ner i vikt utan för att jag ska må bra och få upp min självkänsla.

i dag vara jag med madde på gummet. kända att jag värkligen fick ut något av det i dag.. jag har bestämt mej för att göra någon slags form av träning daglingen. styrka minst en till två gånger i veckan på gym och 1 gång i veckan hemma. 3 dagar blir det antingen löpning power work, eller ett pass på motionscyklen en dag som vilo dag. måste vara i form till resan:)

fast jagjobbar mycket så måste jag hitta tiden till träningen.

jag fixar detta:)


RSS 2.0