fan fan fan

jag la mej i sängen för att jag frös. och somnade om. helvetes jävla skit.. jag har missat min första lektion

090227 lönedag:P

Inlägg 149. Hade varit fler om jag hade bloggat varje dag. Men man hinner inte alltid med det.


Jag hoppas att allt e bra med er där ute, här e det super,, trött som fan bara. Men det kan jag leva med. Ska inte tala om hur trött jag kommer till att vara i kväll när jag kommer hem från jobbet. Jag kommer till att vara död.  Så det blir nog inget inlägg i kväll. Ska försöka hinna med ett innan jag sticker till jobbet.  Det är nu man verkligen känner att ,man vill ha mobiltbredband. Men det blir nog för dyrt med min ekonomi.


Om treveckor flyttar vi. Jag längtar. Till hus. Kan ni fatta, att jag som 19 år flyttar till hur med min pojkvän? Jag kan knappt fatta det. Fan vad härligt det kommer till att bli. Elvis kommer till att stor trivas. Hoppas att han trivs lika mycket som jag kommer att göra. Men det kommer han till att göra.


Nu ska jag göra mej färdig för skolan/ jobb och kanske lägga mej i sängen en halvtimme till , för det hinner jag.


Ni får ha en bra dag.


Puss puss


kväll

Så mycket tankar och funderingar jag vill dela med mej. Men de delar jag med mej en annan dag. Men snön har försvunnit och det har blivet lerigt och dant. Inte lika kul. Jag har en massa bilder att redigera, jag vet inte vart jag ska börja men någon stans får jag börja.


Mitt lov gick så snabbt och nu har snart ännu en skol vecka gott, vart vet jag inte. Fast jag har ju både jobbat och gott i skolan så många timmar ledigt har det inte varit sen i måndags. Och jag ångrar nu att jag tackade nä till jobb i dag.  Men jag kan inte jobba varje kväll.


nu måste jag gå och lägga mej. Ska upp tidigt i morgon.

Ni får sova gott..


Puss puss


en vecka??

såg nu att det var envecka sen som jag bloggade??. tiden går fort. och jag kommer inte komma med nån bortförklaring,. men jag lever.

nu sitter jag och väntar på alex ska komma hem så att vi kan börja med maten. det är drygt att vänta.

jag åter kommer senare i kväll

puss

vilket toppen kväll

jag känner på att detta kommer bli en toppen kväll. julia kommer hit och jag bara längtar tills jag ska springa och möta henne., haha. hon ska få en snöboll på sej.. 

så i kväll blir det en massa tv och film mys ocgh prat, vem vet kanske en kladdkaka oxå, vi får ju inte bryta våra traditioner med att unvika vår kladkaka:P så detta blir dagen sista inlägg.

i morgon bär det av till österlen. hem till mamma och pappa. där jag tönkte gå upp till hästarna och njuta av den härliga doften. me like. det blir nog en massa bilder med.  så jag ska inte glömma kameran och usb minnet:)
nu ska jag springa ner till tvätten..


puss puss

i bland e jag korkad

jag vet igentligen inte varför jag sitter här. jag borde fixa med tvätten och göra det jag ska. men nä i stället hamnade jag här.  vrf??

i bland e jag korkad

090218

hej hej.

tack mandy http://dezederia.blogg.se/ för din fina komentar, det värmde.

" Tro mig. Det kommer att bli som du vill. Du är en underbar, fin person med ett stort hjärta och en härlig personlighet. Du är en stor del av mitt liv... en del av mitt hjärta. Och jag vet att du kommer att gå långt i livet. För personer som du kommer att få det bästa. Puss gumman älskar dig. "


i dag blir det en städ / tvätt dag. julia min kära kusin kommer kanske up i kväll. vilket som blir mysigt. alltid kul när hon kommer och hälsar på. :)

nu ska jag hitta på något och vara glad:) har jobb 4 dagar nästa vecka:) tisdag fram till 1 pch fredag kväll, lördag, och söndag:) underbart:) me like:)

puss

varför kan det inte vara så man vill??

snart onsdag, och jag skulle behöva sova så att jag kommer upp i morgon. Men iallafall så e jag trött. Men har ingen ro i kroppen. Jag vet inte varför, jag känner att tankarna kommer över mej igen och vill inte lämna mej. Hur får man dom att försvinna och varför försvinner dom inte? utan i stället så ältar man dom år efter år, månad efter månad, vecka efter vecka, dag efter dag. Jag e trött på det. Den tiden är över. Tiden jag blev mobbad tiden då jag gjorde saker med mej själv som man inte ska göra. Varför tänker jag fortfarande på det? Jag vill inte det. Jag vill glömma det allt det skitet. Jag vill verkligen det. Varför går det inte? Att fortfarande behöva gråta sej till sömns vissa nätter när allt e för bi?


Allt detta gör att jag känner mej äcklad av mej själv och vill inte se ut som jag gör. Mitt utseende kan jga inte göra något åt. Jag vet om att jag borde vara nöjd med det, men ändå så känner jag mej ful och tjock när jag tittar i spegeln. E det för mobbingen eller e det för något annat.


Jag valde att gå i k-stad för att komma in i en klass och känna att man levde. Men den här klasen är ju värre än den på kastanje. Jag vågar inte säga något i klassen och vill inte ihäller. Skulle jag säga något så blig jag väll häng efter åt, jag har inte rätt status för att få säga något. Tyvärr. Det ska bli skönt att ta studenten.



varför kan det inte vara så man vill??


090217

jag e trött. hade tänkt mej att jag skulle gått upp vid 9. men nä. ajg somnade om och gick upp halv 12. vist e jag bäst. jävla skit säger jag. hatar det. ghaa, nu kommer jag inte kunna komma i säng för tills vid två i natt. jag får ite vända mitt dygn nu på en vecka.. får inte.

vilket fal som hälst så förstördes hela min planering för dagen och jag vet inte vart jag ska börja nu. jag ska plugga, paka lite saker och träna. träna gör jag iförsej inte förtills senare, men jag vte inte var jag ska börja paka. plugga vet jag inte iheller vart jag ska börja. men vist denna dagen blir säkert bra.

nu måste jag göra något. puss puss

hos mamma och pappa

sitter hemma hos mamma och väntar på att det ska bli mat. passa på att äta när det e grattis:P
när alex kom hem så körde vi till mamma för att säga hej och vips så blir vi bjudna på midag. men det är ju alltid trevligt. eller vad säger ni:P

efter det så ska vi köra hem, hem till kalla k-stad. vilket som ska bli skönt att få sitta i soffan och ja gissa vad. plugga. men det är ju alltid trevligt. måste skriva ett referat eller vad det nu hette till kulturhistorian, måste plugga på prov, måste göra en massa skit som hör till skolan. varför vet jag inte. men det känns som om att lärarna skiter i om man har lov och ger en änu mer för att vi ska ju inte få kunna villa upp oss. nää det är förbjudet.

nä jag får hjälpa till lite med maten..

ses senare i kväll. puss puss

bild



tänkte bara visa hur jag såg ut i lördags.

klar

jag e klar med min musik essä.


kommer inte på någon bra rubrik

haha. jag har suttit i två timmar och rensar bland mina bilder. lakt de i mappar som inte heter ny mapp 1 -10.  fast jag har inte gjort någon som jag skullat ha gjort. men det blir säkert bra ändån. 

glömde att säga innan att jag e i kvivik och har det almänt tråkigt, men alex slutar om en timme och 45 min. så det e väll snart. ska försöka få med honom och simma i kväll. känner att det behövs. eller så känner jag bara att jag e almänt sugen på det. eller kanske litte spinning. jag vte inte vad det blir. jag tror iallafall att det slutar med att jag går en runda för mej själv. men det är mysugt de med.

nu måste jag plugga annars får ni skälla på mej

puss<3

090216

Oj vilken magisk helg. Helt sanslöst.  Detta var nog min bästa helg på länge super rolig och mysig på alla sett och vis.


Fredagen festande med Patricia, Carolina och Anders var super trevligt. Det hela började med öl spelet hemma hos Anders. Allt var trevligt. Jag blev full, Patricia blev full. Alltså så lyckades vi men förfesten. Jag och Patricia drog sedan till biljard. Vilken som var kul. Träffade en massa kändisar som man satt och drack med och pratade med. Framför allt var det en massa teater elever.  Träffade också en massa gamla festar kompisar. Och andra.


Biljard stänger ju 01.00 då drog vi vidare till hässle, men där var inget roligt folk och sen så drog vi till banken, och där kom vi inte in, här e 20 så ni kommer in . Jävla skit snack. Jag blev så himla arg så jag trodde att jag skulle dö. Men jag stod och pratade lite med vakten men nä han vägrade att släppa in oss. 20 är e rekommenderad ålder, jag var väldigt envis på den fronten. Men vilket fal som helst så var vakten mer envis. Så vi gick vidare till valvet. Bara en massa 30+. Inte lika roligt och harrys kom vi häller inte in på. Sen bar det av till hässle i gen och vips så var där lite känt folk. Så kvällen slutade bra trots allt.


Alla <3 dag blev också perfekt. Dagen började med pankakor på sängen. Som jag gjorde åt Alex sen blev det bara en massa film och mys. Kärlekskonserten där Patricia sjöng var super bra . Vi år en massa god mat den dagen och bara njöt av livet tillsammans. Jag kan säga att den här dagen var super mysig. Tack älskling för en underbar dag.


I går så tränade jag och jobbade. Började 16.00 med att jobba så innan det så tog jag ett sten hårt träningspass på lite mer än en timme. Super skönt var det. Riktigt nöjd var jag med det. Har lite träning verk i rumpan i dag men det får man ta.


Nu ska jag ut och gå. Får passa på att njuta lite av snön (fast jag inte gillar den) men de får man ta. Sen blir det plugg som gäller

fast i närvare efter tanke så väntar jag lite med att ut och gå.  det ser ut till att vara kalt ute.

puss


ögon



jag ser dej

stress

känner mej stressad som tusan. fast igentligen så vet jag om att det inte är någon fara. jag kommer att hinna med allt jag ska innan klockan e halv 6, då jag tar bussen in till stan för att festa med patricia och carolina. detta kommer till att bli en super kväll. ses vi på biljard eller hessle? där befinner vi nog oss i kväll.

nu måste jag gå och göra mig färdig. ska fixa håret. får se om det blir någon bra av det:P fran med locktången eller nått.

jag lär inte hinna skriva mycket mer i dag. men kommer kanske in om och skriver i morgon eller på söndag. blir nog inte så mycket bloggande i morgon då det är alla hjärtans dag. myyyys. en massa mys. ska det bli med älskling

va ska nu göra i kväll?

had e bra. puss puss

ps, jag har lila naglar

090213

fredagen den 13, vad kan gå åt helvete i da? kanske att hela världen rasar för mej. känns som om den redan gjort det. men det är bara till att ta nya tag och tänka posetivt.

nu måste jag springa ska cykla till skolan och plågas men arbetsliv och svenska. kul kul. sen efter det blir det gymmet. det blir skönt. 

ska även gå it och gå med mandy och buffy.

du är vad du äter och te

sitter och tittar på du är vad du äter. till detta driker jag te. det kommer nog till att bli mängder. men det e bara normalt.

för en stund sen var jag ute och gick med mandy och buffy. buffy e då en hund. världens bästa hund. nu ska jag smörja inm mej med lotion det blir en uppdatering till innan jag går i ide för natten.. 

puss puss

Utkast: kom nyss ...

kom nyss in genom dörren och elvis kom sprningandes i mort mej med ett  "mjauu" .

har nyss varit ute och gått. efter skolan stack jag in om till mandy och hörde om hon skulle med och gå, men de ville honom inte. men buffy ville så jag sprang upp och hämtade kameran och tog ut henne på en runda och lekte i snön. ska göra sammasak i morgon fast med då ska mandy med.
nu ska jag plugga, fast först ska jag äta lite. men jag vet inte riktigt vad med det löser sig nog ska nu se.



puss puss

090212

torsdag. en dryd dag i skolan. jag förstår inte hur dom kan lägga i hop två av dom tråkigaste lektionerna på samma dag. hur lykas dom

men iallafall. jag sitter med badrocken på har nyss duchat. ich jag vet inte vad jag ska ha på mig. har inte en aning. vill ha en massa pengar så att jag kan köpa en massa nytt.

vilket fal här kommer bilderna som jag lovade att lägga in i går


dom e suddiga. men de får gå ändå

puss puss

C4 gubben


visst e han söt. fick reda på att min svenska c lektion va inställd och så hade jag lite ledigt så jag och alle gjkorde en snögubbe. det vill säga vi hade vääääldigt tråkigt, vi döpte honom till c4 gubben. men efter en timme blev han förstörd. halsduken och mössan fick han ändast ha när han var fotomodell för ett par minuter.

har tagit lite andra bilder i dag. hade nämligen kameran med till skolan och fotade lite. och nu har jag lånat hem en systemkamera och kommer att ha den över hela lovet. kul kul. håller på att laddar batterierna på den:)  



nog de ända posetiva med snö är att det kan bli väldigt bra bilder det är alltid kul:)
 just de, använde vi 100 kr kopong på hm i dag:) bild kommer senare.
nu ska jag fixa med liote grejer. men vi ses senare:)

puss puss

bilderna

men ett försök till gå lyckades jag. den översta gjorde fixade jag lite i photoshop den understa en orginal från en annan bild.
den översta lev så ljus, eller kanske inte riktikt så ljus men nästan, fotade med blixt.



090211

god morgon.
pigga och vakna?. de e jag gick upp vid halv 6 och åt frukust med älsklingen. mysigt eller vad. vaknade i morse med en liten shock. det är snö ute. vilket jag inte gillar just nu. jag vill ha vår. mysiga vår. men nä i stället ska det börja snöa. inte lika kul. men men. i dag har jag skola mellan 08,20 - 17,40 sen efter det blir det lite gym de ska bli skönt och härligt.


dagens

det var tänkt att jag skulle lägga upp två bilder till men det gåt åt helvete. men i alla fall. ska försöka lite senare. lekte lite kameran när jag sminkade mej. men ni får se bilderna senare.

hoppas att ni får en bra dag.
puss puss

to be whit you

är en låt titel från mr. big. ett hyffsat bra band. satt och kollade på en singel från dom eller tittade lite snabbt och såg låt titlen.

Har ni haft en bra dag?


Tvätten är nästan färdig ( ska bara gå ner och hämta den)  och jag känner mej nöjd med dagens insatser, har skrivet klart min musik essä nu och hoppas på att den blir godkänd.


Har nyss tittat på top model. Och det närmar sej slutet, vilket som är tråkig. Men det lär komma en ny säsong . Annars blir jag besviken.  Nä jag finner inte mer ord att skriva. E rätt trött om jag få säga det.


Men nu ska jag i alla fall gå ner och hämta tvätten, vika den (stryker inte mina kläder det tar för långt tid) , ta en dusch, borsta tänderna och hoppa ner i sängen med min hemska Strindberg. Men den tar väl slut nån gång. Hehe. På tal om Strindberg, så lyd ett råd, säg aldrig fel på Strindberg, jag råkade säga till min svenska lärare stringberg. Vilket som inte var det bästa. Men i alla fall, vi alla säger fel. Vi är inte mer än människor. Vi till och med gör fel.


Jag måste rusa ner till tvätten och göra allt de jag sa.  Ni får sova gott i natt.

Puss puss


bilder

lite bilder på kläder och andra saker jag köpt sen i höstast. så att jag skullat lägga in bilderna nu när jag kollade igenom mitt usb minne så jag gör det nu

    
   



jag har köpt lite till som jag inte tagit foto på. även en del av mina julklappar kan jag oxå ta bild på. så ni kan få se de med. eller jag vill visa det iallafall. nu lär det inte bli mycket shoppning på ett tag. men det blir väl bra ändån. håller på att spara till min student bal. jag vill ha en bra student fest och allt måste bli perfekt. det kostar att lika på topp

tonia är duktig

jag antonia damm som hatar att städa, jag brukar bara ta en snabb runda med damsugaren då och då. men jag har städat hela lgh. plockat undan, dammat, dammsugat, torgat av golven. och en massa anat för att få lgh super ren. i går vände jag upp och ner på toan och i dag har jag vänt upp och ner på resten av lgh. det blänker om den. jag e nöjd med min insats. och i kväll kommer jag att titta på top model jag känner att jag e värd det. just det jag ska tvätta mellan 17 -19 men det behövs.

Tonia är stolt över sig själv!

blond

jag tror jag hålletr på att dö. bilden kommer i från 06 sommararen, jag och alex hade presic träffas och det är fest hemma hos mej. det värsta av allt är att jag har min orginal hårfärg. så så här såg jag ut när jag var 16. vad säger man. skumt eller?


bilder från i sommras

hittade lite bilder på datorn från malmö festivalen:)
svenska akademin och någpt annat band. kommer inte i håg vilket












svenska akademin




de andra bandet.

man vet andrig vad man hittar. dels så fick jag reda på att min ända lektion i dag var inställd så jag kanske hittar fler roliga bilder

som jag lovade


klockradion vi köpte förra veckan. philips och kostade rund 400 kr. skit snygg tycker jag personligen. och fungerar bra. fast arlarmet skulle vara lite hägre bara.



det är kanske svårt att se. men fick skynda mej att ta bilden. batterierna höl på att dö. med det svarta är sprickan och det är på typ 7 cm. jag kan inte säga mer än att de är löjlig. när det inte äns är vi som har gjort det. det är väl bara att bita i det sura äpplet och betala summan.. blääääää 

090210 tisdag

Hej hej. Allt bra? Här e allt på topp i alla fall.


Tänkte ta och berätta om de dagarna som jag inte har bloggat vilket jag inte har gjort på typ 5 dagar, i går blev det ett kort inlägg.


Fredags gick jag upp klockan 05,00 för att hjälpa Alex att packa i hop alla saker som skulle med ner till helgen i Kivik, jag hjälpte honom ut med allt i bilen och sen gick jag till skolan. Jag var 40 minuter tidig i skolan. Vilket som inte händer så ofta. Men i fredags så blev det så. Jag e lite stolt i alla fal. Dagen i skolan blev en lång dag jag var fruktansvärt trött och kände att jag verkligen vill hem och sova. Men det gick ändå bra.

Skoldagen började med arbetsliv då jag hade väntat mej en lång tråkig lektion med en massa prat från läraren sida. Men det blev inte vi fick arbeta själva och det var nog första gången på väldigt länge vi fick göra det. Och gjorde vi färdigt det häftet hemma så räckte det att vi var i kom till lektionen 09,00 på fredag vilket som gör att man får sova en hel timme längre.  


På svenskan hade vi klassråd och de var väldigt intressant att vissa i klassen kan vi så aggressiva. Trodde inte det faktiskt. Men jag tyckte i alla fall att det blev ett kaos, det kändes som att det blev en dålig stämning i klassen.  Fast det har vi kanske alltid. Jag har slutat att bry mej. Jag säger liksom inte så mycket i klassen.

Efter svenska hade jag naturkunskap B. det är så himla intressant. Jag kom fram till att jag tycker att naturkunskap är rolig och intressant. Vi gjorde lite olika labbar, fast vi behövde inte skriva någon labbrapport och de var skönt och så fick vi sluta tidigare. En hel halvtimme och det gjorde att jag han med 4 bussen till Kivik.

När jag kom till Kivik la jag mej en stund i sängen och vilade fram tills det var mat. Mycket god mat måste jag säga. Efter det finns det inte så mycket mer att säga jag hoppade in i duschen sen somnade jag som en stock.


Lördags så jobbade jag hela dagen från 07,15- 20,45. Sen bar det av till Stoffe och Madde. Där jag och Alex åt och spelade lite spel med dom. Mycket trevligt var det.  Vi körde hem till Kivik vid tolv tiden och hoppade raka vägen ner i sängen.


I söndags så var jag och Alex på spa på ystad saltsjö bad. Jag har nog aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv. Så skönt var det. Fick massage och badade, åt god mat och en massa frukt och nötter. Underbart var det i alla fall. Det var e toppen dag.


Igår (måndags) så var det skola. Hade bara vi sånglektion jag hade roligt. Göran e för härlig.. man blir bara glad av att träffa honom. Och det är så det ska vara med en lärare. Jag fungerar perfekt tillsammans med Göran. 

Jag hade även tid på ungdomsmottagningen för att få nya p-piller. Hoppas nu att dessa fungerar som dom ska och att allt blir super. Sen blev det lunch på favoriten med alle. Han bjödJ  det blev en kebabtalrik och jag kände att de kunde jag unna mej.


I dag gick jag upp vid 7 för att det skulle komma någon besiktning gubbe och titta på lgh. Men jag kunde ha sovit till minst 8. Men men. Det gick väl hyfsat, han var trevlig i alla fall.. Måste betala en viss summa pengar för handfatet inne på toan där är en spricka. Kan visa en bild sen. Måste lada batterierna på kameran.


Nu tänkte jag göra vid mej lite och bestämma kläder.  Jag åter kommer sennare med lite bilder och så.



Ha det så bra..

Puss puss


måndag

hej hej. jag vet att det har varit dåligt med inlägg på de senaste dagarna, och nu orkar jag inte beskriva min helg. det gör jag i morgon.

jag mår toppen nu. eller bättre iallafall. jag e trött och har huvudverk. hur e det med er?

nu ska jag gå och lägga mej, ska besikta lgh i morgon nån gång mellan 7 och 12. innan det så ska jag röja lite i lgh. men jag kommer med alla helgens snaskigheter i morgon lovar. kommer även lite bilder. har ju tid i morgon börjar 14,20 så det blir mycket uppdatering i morgon:)

ni får sova gott..
puss puss

ps, har haft riktiga vårkändslor i dag när det har varit sol:)

090205

Dagen första och ända inlägg i dag. Internet har inte fungerat som det ha skulat. Typ i periods vis. Fattar inte varför. Det har varit irriterande i alla fall.



Dagen har bestått av promenad med Mandy och Buffy, slöande i soffan och mys med älskling.  Promenaden med Mandy blev längre än vad vi hade tänkt oss. Men det var väll lika bra att komma ut en runda när man ändå var igång. Buffy blev nöjd i alla fall, det såg ut som det i alla fall. Efter det blev det lite lunch hos Mandy, sen blev det film uppe hos mej. Inte utan min dotter. Sjukt bra. Ni borde se den. Ett tips i alla fall.  Mandy har skrivet lite om den på sin blogg.  http://dezederia.blogg.se/2009/february/inte-utan-min-dotter.html#comment



Jag och Alex gjorde sjukt god kvälls mat. Kyckling men ugnsstekta potatis, morötter och avokado. Mumsigt och gott.



Det känns som om att jag har hur mycket som helst jag vill berätta, men mycket av det vill jag hålla för mig själv eller inte för mej själv men vill inte att det ska synas offentligt . Jag har en oro som jag börjar sugas in i. en viss panik som gör att jag sover dåligt och känner mej konstant trött. Tankar som gör att jag börjar gråta för inget. Mycket av detta är pga. stress, en hemsk stress som jag vill bli av med men kan inte. Fast jag sitter och titta på tv i lugn och ro så känner jag en stress. Jag e konstant stressad för skolan. Det är sjukt mycket att göra. Jag e konstant stressad för att jag inte hinner med allt jag planerat på en dag. Jag blir besviken på min själv när jag inte hinner med allt jag har tänkt ut.  

Och ändån sitter jag och tittar på tv när jag har hur mycket som helst att göra. Jag sitter tex här och skriver ett inlägg i stället för att göra de jag ska. Varför? Jag vet inte är det någon annan som kan svara på det så är jag tacksam för svar.



Nu måste jag gå och diska och packa min väska åker ner till Kivik i morgon efter skolan. Jag jobbar på lördag och på söndag ska jag försöka att slappna av igenom en spa dag. Jag hoppas att jag kan slappna av en dag i alla fall. Jag Känner att det skulle vara skönt.


trött tröttare än tröttast

trött som en knu. och mår almänt skit. känner att min kropp säger nä åt något mej jag vet inte vad. jag vill veta. säger min kropp nä för att jag anstränger mig fast jag e halv sjuk, säger min kropp nä för att den behöver ha en pas. jag har en inte en aning, men jag känner att en feber börjar komma i kapp mej. men varför. jag vill bli frisk så att jag ska träna hårt och i timmar. jag känner en ångst för att jag inte har tränat, varför? jag betalar sjukt mycket pengar för mitt kort och då känner jag att jag måste utnyttja det. men det kan man ju inte när man e sjuk.

sitter och kollar på efter lyst. eller kolla och kolla på. jag lyssnar. i dag på svenska C så anteckande jag sjukt mycket. jag har aldrig varit med om en lärare som kan prata så mycket. jag förstår inte hur hennes röst orkar med det? det hade inte min iallafall. men i allafall. hon verkar vara sjukt duktig.

i morgon blir det bara ett prov i skolan annars så blir det att sitta hemm aoch plugga svenska B och svenska C, naturkunskap B, och sen är det säkert en massa annat, måste läsa fröker julie tills på fredag. tur e att den inte e så lång så de fixar jag. om jag kanske tar jag ett bad och tar boken med mig så går det bra.  att läsa en tragdi från augos strimberg är intresant. eller inte, det värsta är att jag har två andra noveller från honom som jag oxå ska läsa och där ska jag göra en muntlig och en skriflig presitation. jag verkligen tycker att det är kul att läsa, eller inte. men ska man fixa ett hyfsat bra betyg får man göra det man ska i skolan. så mitt sportlov lär bestå av plugg och åter plugg

just de. i dag när jag kom till skolan så visade sig att svenska B var inställde det vill säga att jag hade ledigt till 10.00 vilket som gjorde mig irrederad jag som verkligen ville ligga kvar i sängen. så jag hade svenska C. religionen var oxå inställd lika så PA, så jag stälde själv in min bas. så jag som skulle varit hemma vid 6 var typ hemma vid tre. umgick lite med alle efter min ända lektion. 

nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mej i sängen bredvid min älskling. och försöka att sova en hel natt.  just de vi köpte en ny arlamklocka i dag. bild kommer i morgon.  hur har er dag varit? 

ni får sova gott, puss puss 

eftermidag

först ocg fränmst så vill jag tacka llina för tipset i vinslöv. ska åka dit och kolla om där e något.

kom nyss upp från ett bad och nu mår jag skit. mår illa. men det ska nog bli bra. ska snart yill elgiganten och köåa en ny klock radio. den andra vaknar vi inte av. vi måste nämligen ha båda mobilerna och en klockradio. senare i kväll  ska jag gå en lite runda med mandy och hennes hund buffy. nu måste jag klä på min.

jag åter kommer senare i kväll.. puss puss.

090204

god morgon. jag och älskling försov mig i dag. så han blir sen till jobbet, men jag hinner ändån med allt jag ska. tror jag iallafall.  men men, jag löser det nog. att sminka mej tar inte så långt tid.

i dag blir det som sagt en massa svanska. både A och B sen blir det religion och efter det blir det e mannasa pa och där efter bar. en lååååång dag, vilket som kan bli väldigt drygt.  är hemma vid 6 i kväll. så jag kommer till att vara trött i kväll men ja. det blir trvligt.

nu måste jag resa mej upp för att sminka mej, men jag återkommer men upptaderingar.

puss puss

special K med mjölk

Special K och kall mjölk säger dom ska hjälpa mot söt suget.  Men enligt mig så hjäler det inte för fem öre. Varför ljuger dom på reklamen? Så det blir nog varm choklad när jag e färdig med inlägget. Sex and the city går på tv och jag orkar knappt titta på det. Samtigigt som jag är trött så är jag det inte. Jag vet inte hur fan jag ska lyckas att somna i kväll.  För eller senare ska jag väll lyckas att somna. Men jag vet bara inte när.


Dagen har varit bra fast jag har varit lite små irriterad i dag. Vem har alltid bra dagar, inte jag i alla fall. Men jag måste säga att jag e mer positiv än vad jag var för några månader sen. Men framför allt så mår jag betydligt bättre och får inte ångest för minsta lilla längre. Jag kan leva mitt liv nu i glädje och skratt, inte sorg och tårar.


I morgon blir det att gå upp halv 6 och göra mej i ordning för att gå i skolan och ha en massa ämnen. En dag men mycket lektioner. Jag har svenska B, svenska C, religion, PA tid och bas. Jag börjar 08,10 och slutar 17, 40. Längsta dagen i veckan. Men men.


Nu ska jag gå och lägga mej i sängen bredvid min älskling och katten. Ni får sova gott och drömma sött.

Puss och kram


hundens och katten dagbok


Bruno K. Öijer

Bruno K. Öijer är en sjukt duktig poet och typ den ända jag vet. Men vilket fal som helst så framför han sina dikter på ett ovanligt sett. Men en viss känsla som gjorde att jag fastnade för honom. Vi pratade lite om honom å svenska C i dag. Vilket som var det ända intressanta på lektionen. Jag nog aldrig varit med om en lärare som har ratat så mycket under en lektion. Men hon e duktig, de kan jag inte säga något om.


jag frös
jag hade inget att leva för
månader blev till år
när jag måste dragit min kropp
närmare intill mej
jag måste anat en blå strimma under
alla lager av svärta
vid banvalen
låg ett omkullvält lok
tungt och kallnat
svart svartare än svart
låg den på sidan
och under kom blåsippor upp
ömtåliga och små
måste dom växt till sej på sina stjälkar
och långsamt ressade sej högra och högre
och välte tillbaka loket
lyfte upp det till rälsen igen



Jag har sovit 17 timmar i natt, men det var inte lika trevligt att vakna i midags när telefonen ringde och det värsta var att det var en försäljare.  Men men. Håller på att tvätta så jag måste snart spninga ner och slänga i en ny maskin.  Jag ska först bli färdig med mitt inlägg.


Ni ska bara veta hur mycket jag saknar sommaren, jag läääängtar som tusan till den och vill värkligen ha den nu. Jag vill slippa ha en massa tjocka tröjor på mej när jag cyklar till skolan. Jag vill slipa cykla när det e ty mörk på morgonen. Men snart e det sommar och de ska bli skönt sommar och sol.


Nu först spninga ner med tvätt sen plugga till prov.  Hoppas  er dag har varit bra.
puss puss


090203

jag har sovit över 12 timmar. fy vad skönt må jag säga. känner mig seg som tusan, men de får man ta. då har man bara en lektion i dag. svenska c. som börjar 14,20 hmm vad ska man göra tills man ska cykla? har faktiskt inte en aning.

i går på foto gick det faktiskt bra. han var på gott humör. vilken som var skönt. jag han med allt vi skulle göra på lektionen och fick till och med sluta tidigare.
nä jag få gå och klä på mig. jag åter kommer.

puss puss

bal

ville bara medela att det blir nog ingen bal för mig, har inte råd med kläningen och farmor hade inte tid att sy någon.  med min otur så hittar jag väl ingen hyr kläning.

nu ska jag lägga mej i sängen ocg inte röra mej för tills klockan e ett i morgon efter midag då jag måste ta mig till skolan.

090202

måndag. ja en dryg måndag men två timmars håla mitt på dagen. men men. det går. jag sitter på tredje våningen på skolan och skulle skriva färdigt min musik essä men jag den dumejävlen glömde mitt usb minne i datorväska. så det blev ingen musik essä för min del nu. utan de får man göra ikväll när man kommer hem i stället. jävla skit. måste göra min slutdokutimation med. men det får man ta. jag över lever nog. jag har gjort det hittills.

jag sov hos mamma i natt och det var mysigt att vara i tomelilla lite med. i hopp på att bli innesnöad, vilket jag inte blev.  trivs bra där så över en natt eller två. samtidigt som jag pluggade så tittade jag på beck tillsammans med mamma, pappa och alex. brossan satt uppe på hans rum och var almänt tråkig. men det var trevlig att vara där iallafall. kom i säng tidigt i går med.  gick upp vid sex i morse. men det gick. därimot så är jag trött nu.

på bussen upp till k-stad så satt jag och läste metro. det förswt jag såg var " vassa metall bitar i barnens skolmat" blev genast intresserat. och fortsatte att lära. det är sjukt. att barn som jag tolkade att det var som, får metall bitar i sin mat från stor kök. hur ser dagen samhälle ut. det var ju tur att dt inte var någon som kom till skada.  lär mer på http://www.metro.se/se/article/2009/02/02/00/4724-45/index.xml

såg nu att jag harvarit uppe i 6 timmar och 10 minuter. men det känns som om att jag har varit uppe i 24 timmar. vilket fall som gick min sång lektion bra i morse. och jag hoppas att min foto lektion går bra med. kan ju hoppas att min lärae e på bra humör. men det återstår att se. men jag håller tummarna för det

nu ska jag hitta på något, men vet inte riktigt vad. men det finns alltid något man kan göra. jag åter kommer när jag kommer hem.
hoppas att allt e bra med er
va ska ni göra idag?

puss puss


tomelilla tripp

vilken dag. dagen har beståt av sovade, plugg och åter plugg. jag har även övningskört.
jag och alex sitter hos mamma och pappa och titta på beck. trvligt. jag har till och med lämnat min lönelapp på jobbet.  men detta blir ett kort inlägg beck är spännande..
jag åter kommer i morgon..

just de, min musik essä är nästa färdig..

hur har er dag varit

sov gott

puss


balkläningen

jag vill verkligen ha den




090201

Första februari, allt bra?? Själv är allt på topp snart sommar ju:)


Det har v varit lite dåligt med uppdateringar men jag har inte haft tid eller ork men nu e jag tillbaka.


I freddag så var det mustasch på magasinet, det började bra med öl och pizza här hemma. Åkte till magasinet och tog nån öl till. Själva spelningen började bra jag stod längst fram vilket som blir både varmt och trångt. ( måste säga att det var totalt onödigt att sminka mej, lägga ner stor tide för att få huden i ansiktet fin. Allt mitt simink fick killen bredvid mej på sin arm)

 Spelningen var bra tills sista numret när Ralf tog upp två brudar på scen. Vist det e helt ok men att hångla upp den ena. Fungerar inte för mig. Att säga efter " så här får man göra när man har yrke rockstjärna" jag blev lite besviken på spelningen. Men det var trevlig att få komma ut.


I går var Malin (en tjej från klassen här) det blev en massa prat och skratt. Te och ananas. Got. I går blev det inte så mycket gjort, var på stan också och visade alex världens finaste balklänning som jag bara måste ha. Bild kommer sen.  Den är super fin. Jag e förälskad i den.


Nu ska jag plugga i vanlig ordning. Har en massa saker som ska bli gjorda


kommer sen med bild på kläningen och lite nya uppdateringar. 

puss  


RSS 2.0