fest

i kväll e det fest:) bilder kommer i morgon

fest

i kväll e det fest:) bilder kommer i morgon

familjen på "landet"

något som kan göra mej arg e när barnen inte får pussa sin mamma, för modern. det hör till för fan!!!!!!!

Det var så här att jag och min älskling käkade i vitaby kiosken. och där kommer in en familj som ska beställa pizza, inget med det, men att de ändrar beställningen och så, det viste inte om de skulle ta med sig de hem till "landet" eller äta på stället. Men de sket jag planka fan i. men familjen var almänt ireterrande ändån. det mar mor, far, mormor och 4 barn. 3 pojkar och 1 flicka. först och främst så mar moder ute med bara flickan och de andra 3 fick stanna inne hos far och mormor, det var ju inget som jag tänkte på då.

den minska av pojkarna var väldigt gullig och gav en massa söta kommentarer till mormor, och far när moren och dottern var ute. Han pussade och kramades. De såg väldigt mysigt ut, och jag tänkte vilken härlig familj. Moren kom in med flickan sen så bestämde sig faren med tre av barnen på att gå ut och sätta sej i bilen. Mor och mormor och minstingen av pojkarna stannade kvar och den lille killen ville pussa på sin mamma. Men moren sa slut, så pojken fick inte pussa på sin mamma. Jag kockade inombords. Det gick hur bra som helst att ge tid till flicka men när pojken ville pussa på sin mamma gick inte det.

jag personligen blev så irriterad och arg, låt grabben pussa på dej käring jävel. Barnen behöver få pussa på mamma och pappa. som päron så måste man ge mycket kärlek till sina barn, vist nu vet jag inte hur det e annars i den familjen, men jag blev irriterad just så och reagerade. Det e inget fel på det. Men jag hoppas för barnens skull att de får den kärlek de behöver i familjen och att de annars får pussa på sin mamma. Jag hoppas verkligen det.


hjälp!!!!!!

jag e nervös inför i morgon. hur ska jag kunna sova överhuvudtaget.. jag kommer till att döö. jag vte inte riktigt hur jag ska lösa detta. jag vet verkligen inte detta,. mina nerver kommer till att ta över. hur ska jag kunna få ut ett ord på arbetsinterju?? hon kommer till att tro att jag e stum.

och vad ska man ha på sej?? jag ska vara i vitemölla i15,00 det vill säga att jag måste gåutt typ 7 för att över huvudtaget kunna klara av och komma i tid. min händer skakar och jag vet inte riktigt vart jag ska bli av.

hjälp

lakrits ljus från ikea

vet ni va. jag ska på arbetsintervju på torsdag:) fattar ni, förhoppnings vis har jag hittat mitt jobb. e det inte underbart? hur gött e inte detta. så i morgon ska jag skriva cv ovh personligt brev och även prata med henne:) jag e glad. jag hoppas att jag får jobbet :)
håll tummarna för mej på torsdag klockan 15,00:)

på tal om cykelpump
i dag har jag jobbat. från 7- 16. men dagen gick snabbt. höll mej syselsatts hela tiden. jag kom fram till dej när det e dax för barn hur skulle jag kunna vara mamma ledig. jag kommer till att klättra på väggarna eller kanske inte. men jag kommer nog till att vara rastlös. ja jag vet, jag e knäpp men det bjuder jag på.

på tal om vattenslang
satt och funderade på vcad som händer i morgon. men så kom jag på att jag ska åka till ystad med en dama på jobbet. det ska bli kul. men va händer på kvällen. det kännds som om det är något planerat. men jag kan inte komma ihåg vad. jag måste alltid ha en karlender med mej. så jag kan skriva upp allt jag planerar. jag har en massa annat skit i mion väska utom min karlender utan den ligger brevid datorn. hur kom jag nu in på kalendern?? jag blir aldrig förvånad över mej själv spec inte när det gäller samtals byten. det e jag i ett nötskal :)

nä nu ska jag gå och duscha sen så ska jag lära sofis mode och drömma mej in i värden med en massa pengar. drömmar kan man ju. och ja jag har en hel del realistiska drömmar. 

jobben vart finns ni

Sitter i soffan och funderar på vad jag ska bli. Eller vad jag vill hålla på med i framtiden. Om jag ska läsa till om jag ska läsa just nu vet jag inte. Ska jag läsa så måste jag värkligen veta till vad jag vill läsa till. Tankar hit och tankar dit. En oro som konstant finns. Spec när man e arbets lös om typ två veckor, eller arbetslös e jag kanske inte men jag har ett osäkert. Man vet aldrig ur mycket jobb det bli eller hur ofta dom ringer in en. Jag vill hitta något jobb, men var.var finns jobben? Hur många ungdomar som hälst kommer till att vara arbetslösa, de e illa.

 

 

Menmen jag ska forstätta att se beck.


ellens, annies, och elins 20 års fest

vilken kväll det var, jag var dolly parton. låt bilderna tala för sig själva.



så här ser sminkningen ut. iallafall i början av kvällen


rocky.



me bean


rambo


elin:)


dr dolittel

tant gredelin och ???


kåte gun


betty bop och dolly parton


tant brun, paris hilton och dolly parton


jamse bond, som spydde och däkade


kåte gun och tant grön


 dolly och tant brun

detta var en magisk kväll som var underbart rolig

sommaren 2006 den bästa

Jag har raderat och skrivit om flera gånger. Jag vill få till det. Men jag e så tankespridd. Så nu får det bli som det blir. Mina tankar måste få komma ut.

Men jag vet något jag vill återuppleva, sommaren 2006. Vilken sommar vilket liv man levde, med patricia och emma. Fan vad jag saknar der. Det var 3 år sen, även den sommaren jag träffade alex. Jag jobbade samma tider måndag till fredag. Från 11-16 måndag till fredag, och visssa lördagar samma tid. Jag saverade och diskade på ”bullens och bönans cafe” i tomella. På kvällarna tillbringade vi tre godingarna på spjustorps badet. På helgen festade vi  eller satt bara hemma och såg film tillsmmans. Vilken sommar. Värmen den sommaren var underbar, mitt liv varunderbart. De e det fortfarande, men jag saknar den sommaren. Jag vill återuppliva den. Borde tag ta i och höra av sig till emma och patricia. Bara träffas och snacka skit.

Men farför e det så att vänner försvinner. Vi kan inte ha växt ifrån varandra eller? Hösten 2006 började jag gymnasiet i k-stad. Det var precis som om mitt val av gymnasie försörde allt. Sen hösten 2007 flyttade jag ihop  med alex.  Jag ångra inget jag har gjort utan den jag har ogjort. Jag ångrar att jag inte har hört av mej.  

Jag måste ta och skicka ett sms till emma.


RSS 2.0