Nenne

I dag somnade du in. gud Livet e orättvist, men Nenne vi ses snart igen.
Älskade nenne med det underbara humöret. Kommer alltid att minnas dej som den roliga och glada nenne Och framför allt så kommer jag att sakna dej.

Må du vila i frid så ses vi snart igen





(Bilderna kommer från hans facebook)


Varför

Jag skakar, en stor klump i magen, jag e trött men kan inte sova.  Jag önskade att jag kunde sova, jag önskade att jag var i Stockholm hos Nenne och Kerstin.  Jag ångrar som fan att jag åkte där ifrån. Jag bara känner hur tårarna rinner ner för mina kinder.  Jag kan inte tänka klart, jag kan inte göra något, min kropp e utmattad.  Och jag har bara en fråga som snurrar i huvudet, ”varför?”  


Nenne

Det här med död e svårt att förstå, men ändå så sker det, många gånger mot ens vilja.  På Caspers begravning sa prästen ” gud gav oss den fria viljan” men inte ville Casper ramla ner för en trappa och Kristian ville inte få en leukemi, och Nenne vill inte dö. Detta e ju ingen fri vilja, så varför sker detta? kan någon svara på detta?

 

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva och hur jag ska försöka få ner mina tankar, allt snurrar i huvudet just nu,  man sitter och väntar på att telefonen ska ringa.  Jag kan inte sova eller få ro i kroppen.

 

Nenne eller Kerstin jag vet inte om ni läser detta men, men jag hoppas att ni gör det, för det här skriver jag till er.

 

I dag var en tungdag, och mycket tårar. Jag tänker på er hela tiden.  Minns när Nenne fyllde 60, det var en lång bil resa upp, men gud vad kul jag hade.  Nenne du e underbar, jag bara önskade att jag kunde göra något för att få allt bra igen. Du skämtar mycket och har humöret uppe. Det finns ingen människa i världen som kan tycka något ont om dej.  Halsbandet jag fick av er kommer jag alltid ha runt halsen, min skyddsängel.

 

Vi tänker på er hela tiden, många stora kramar Antonia och sambon Alex


en tordag i april

i dag e det torsdag, en solig och fin torsdag. och jag mår super. ska snart sätta mej på cyklen och cykla till jobbet. vilken som ska bli kul.

tänkte att jag skulle bjuda på en bild från min 20 års fest. bilden blev på ellen:P ellen dont kill me:P

skumt

Jag gick igenom mina gamla skolsaker i dag när jag hjälpte emma lite med ett arbete och hittade detta


ett presedentmysterium

Vid en jämförelse mellan de amerikanska presidenterna Lincoln och Kennedy finner vi flera märkliga överensstämmelser.

1. Båda presidenterna var engagerade i arbete för medborgerliga rättigheter för negrerna.

2. Lincoln valdes in i kongressen 1847, Kennedy 1947.

3. Lincoln valdes till president 1860, Kennedy 1960.

4. Båda presidenternas fru miste en son genom dödsfall under den tid de bodde i Vita huset.

5. Både Lincoln och Kennedy dödades på en fredag i närvaro av sin hustru.

6. Lincolns sekreterare, som hette Kennedy, rådde presidenten att inte gå till teatern (där han mördades). Kennedys sekreterare, som hette Lincoln, rådde honom att inte fara till Dallas (där han blev skjuten).

7. Båda männen sköts i huvudet.

8. Deras efterträdare, som båda hette Johnson, var sydstatsbor, demokrater och hade tillhört senaten. Andrew Johnson var född 1808, Lyndon Johnson 1908.

9. John Wilkes Booth (som mördade Lincoln) var född 1839. Lee Harvey Oswald (som mördade Kennedy) var född 1939.

10. Både Booth och Oswald var sydstatsbor och gynnade impopulära rörelser.

11. Boston Corbett och Jack Ruby mördade respektive Booth och Oswald innan deras offer ställts inför rätta.

12. John Wilkes Booth och Lee Harvey Oswald har samma antal bokstäver i namnet, liksom de båda Johnson (13 bokstäver) samt Lincoln och Kennedy (efternamnet).

13. President Lincoln mördades i Fordteatern, president Kenney i en bil av märket Lincoln, tillverkad av Ford.

Dessa likheter mellan Abraham Lincoln och John F. Kennedy har återgetts i många media. Såvitt jag vet, har ingen av uppgifterna förklarats osann. Min källa är huvudsakligen en artikel i International Journal of Parapsychology av den kände parapsykologen Stanley Krippner.

Rör det sig här om lustiga tillfälligheter? Eller visar dessa överensstämmelser att det finns uttänkta samband mellan olika händelser - som också astrologin räknar med.

I universum finns många mysterier, som det är svårt att förena med en ateistisk-materialistisk världsbild.

SM

det skumma med detta är är att det skiljer 100 år.


fredag kom nu

Jag längtar tills på fredag. ska träffa underbara lina då:) längtar längtar längtar


Kände att jag behövde förklara

Jag och alex har ett bra förhållande. Men som alla andra förhållande så finns det en lite period som inte var så bra. Men den e löst. Och jag har min egen vilja.

 Jag tycker om att spendera kvällar med honom och helgen. Vi bor ju tillsammans. Vi gör mycket saker5 tillsammans. Som i morgon exempel så ska vi ha en riktigt relax dag på spa tillsammans med midag på kvällen. Vi satsar även på en helg i rom i sommar och efter sommaren ska vi resa i väg en vecka för att bara vara. Vi har snart varit tillsammans i snart 4 år. Och vi tycker om att göra saker tillsammans, vi behöver mycket tid tillsammans. jag behöver ialafall ha mycket tid tillsammans med honom.


RSS 2.0