till banken

ja då ska man snart masa sig ner till brösar för att ta bussen till kivik och skriva på några papper för hus lån.  jag har pisset ont i min rygg och känner att jag inte vill gå ner. men jag får väll masa mer ner till tror inte att jag har pengar i plånboken så att jag kan åka redan här i från. men jag ska kolla det.

blåsigt kalt och förjävligt

hur fan kan detta hända. min kamera startar inte. den e typ ett par månader gamal, min mobil e cp. och löne lappen kom inte i dag?? varför allt detta? visst världen går inte under. men jag behöver min kamera och min mobil e ett måste.. så någon bild på de nya jeansen blev det inte. så det blir väll en annan dag när jag först har lämnat in kameran på lagning och detta vill säga att ni kommer inte att få se mina jeans för till nästa år och då e dom inte nya längre. och då e det ingen medning med det..  och ovan på allt detta så blåser det ytahelvete. och e svinet kallt ute. så jag får ta på mej vinterkläderna när jag ska ner till jobbet. blääää. vart tog sommaren i vägen. den bara försvan.. 

nu ska jag resa me upp ur soffan och pallöa mej ner till jobbet i denna kyla..

morr

vad ska man äta??

sitter och lysnar på black eyed peas - i gotta feeling. och funderar på att äta frukust. men jag fastnade här i vanlig ordning. egentligen har jag rätt mycket att göra innan jag börjar att jobba.

saker att göra:

  • plocka undan på nedervångingen. truls (hyresvärden) kommer hit med någon sotare.
  • lägga upp dagen outfits. ( egentligen inte så viltig men tänkte visa mina nya jeans)
  • äta. egentligen ska detta vara först. men det tar jag när jag hinner. jag kommer antlagligen att sitta här ett tag till. om jag känner mej rätt.
men sen de här med frukust. vi har inget hemma som jag direkt e sugen på så jag vet inte riktigt vad jag ska äta. finner ingen insperation. men det löser sig nog hoppas jag. nä magen säger mat, så jag får skramla i hop något. det märks värkligen att det e slutet av månaden. löning i morgon..



onsdag

trött och behöver sova.. eller igentligen så behöver jag nog inte det. men det e skönt.

men shemat för resten av veckan ser ut så här.

i dag: jobb 13-20,30
torsdag: 14 -21,30
fredag: 07,30 - 15
lördag: 7,15 - 13,30
söndag: 16,30 - 20.45

gött med en massa jobb:)

brännboll

bilder från brännbollen som var den 22 augusti. där var ju en kräftskiva helgen innan men jag lägger inte upp några bilder från den.  men brännbollen får ni se




vi komm trea i denna tunering.

va ska jag bli när jag e stor?

jag läser och läser på olika utbildningar, men vet inte riktigt vart jkag ska börja. eller den stora fråga e VAD SKA JAG BLI NÄR JAG E STOR? jag vet inte. jag har så många tankar och ideer om olika yrken, nu menar jag värkligen olika yrken, sen så e det så mycket man måste tänka på, kommer man att få ett jobb som det eller kommer man orka med en lång utbildning till tex psykolog? jag vet verkligen inte vad jag ska bli. tankarna går och går. allt det jag skulle vilja bli känds hopplöst men ändån inte. ger jag mej bara fan på det så går det. men jag vill bli så mycket.

RSS 2.0