jag älskar dej



du ska bara veta hur mycket jag älskar dej. jag vill leva med dej, jag vill bilda familj dej. jag vill nå mina drömmar med dej.

det finns inte ord som räker till för att förklara hur mycket jag älskar dej, du stöttar mej. du hjälpte mej att fixa skolan. och jag vet att du kommer att stötta mej i vad jag än välje för utbildning sen. jag vet det. och jag kommer alltid att älskar dej.

det finns även svakor i vårt förhållande men tillsammans löser vi som.  du har nog fått 5 miljoner kyssar av mej och det ska bli flera miljoner till. vi ska leva tillsammans hela vårt liv. det har jag bestämt. så det ska vi göra. vi ska gifta oss.

jag ska hjälpa det att nå dina drömmar. dina drömmar om att bygga hus och att bilda familj. och det vet du.

tonia <3 Alex det är bara så

älskling, jag älskar dej


tv och läsning:)

hej hej

gud vad trött man e i dag.jobbat tre dagar. men det är mysigt. är u ledig fredag, lördag och söndag. på lördag ska jag till entre i malmö och shoppa med älskling, robban och kickan:)

xhur har eer dag varit. älskling hämtade mej på jobbet klockan 1 så körde vi och handlade lite. sen så sommnade jag i soffan och jag trodde att jag skulle bli pigg. men nej. jag e fortfarande lika trött. så jag tror att det blir en tidig kväll för mej. egentligen så måste jag plugga lite till körkortet, men jag orkar verkligen inte hämta böckerna soffan e mycket skönare att sitta i. i morgon ska jag åka upp till stan och träffa elina marcus och nea. det ärjävligt tråkigt att sitta hemma själv om kvällarna nu när älskling jobba kväll. men jag kan inte direkt säga att han inte får jobba.

nä nu ska jag läsa sofis mode och chic och lägga mej på rygg..





i går kväll när jag lekte med elvis. det är skönt att ha en kamera som fungerar igen:)

midsommar

festen isig var rätt tråkig, men vi hade roligt, dvs jag, älskling, robban, kickan och julia. och det blev rätt mycket alkohol med festen var i ö hoby men slutade i s.hamn hos julia


kickan, julia, roban och älskling



och efterfesten i s.hamn



okej jag vär väldigt full och viste inte riktigt hur jag kom hem. eller de vet jag, men kommer inte ihåg den. det e gött att vara full nån gång då och då. man behöver att vara det nån gång. får ju passa på att leka av sig innan man får barn.  tack för en trevlig kväll. 

studenten

det e mycket som har hänt bland annat skattjack (bilder koimmer senare) jag och partricia och roligt folk var hippis. skit kul var det, statt i parken läänge och festatde och skrattade. hamnade sedan på biljard. där man träffade andra studenter, men som hade varit hemma om och gjort vid sig. vilket vi inte gjorde. vi gick dit som vi var. glada och ville sprida glädje och fred till alla.

sen var det kanevalen där alla k,stads studenter samlas för att skrika halsen av sig och tävla om vilken klass som var bäst utklädd, vår klass var gease, vi vann inte men det gjorde es3b som var utklädda till en ända stor larv. men vilket fall som hälst , studenterna tågade rund i k.stad och låt bilderna talla för sig själva

tåget igenom stan.

dans i tivoliparken blev det efteråt:)



inan vi började tåga. vi samlades utan för polishuset, bilden under är oxå där i från


det var festande och dansande hela kvällen, eller fram till sex för min del, var rätt laddad och skulle hem till min lilla älskling. jag ska ju säga att min hals inte mådde helt 100.

sen var det dax för studenten, den bästa dagen i mott liv. kommer aldrig att kömma den.

vid fotograferingen, patricia, jag och anton



här springer vi ut. alla glada och lyckliga.






rundtur i kristianstad:)


hemma lika glad som innan. ont i fötterna hade jag. och min jacka var värkligen blött:)

fler bilder kommer senare och även bilder från midsommar kommer. men jag kan säga en sak, jag har minneslocker från midsommar. men jag ska försöka att hinna lägga in de bilderna i kväll.

nu beck,

puss puss

jag lever

Ja jag lever. Det är en sak som e säkert. Det har varit ett par ellt under bara veckor som jag kommer gå in närmre på i morgon eller en sannan dag. då det även kommer till att bli lite bilder. ska försöka innan jag börjar jobba. men nu så fick jag tydligen inte skriva mer för elvis. ha ta sig rätt över min arm.


7 dagar

7 dagar kvar.... nerräkningen har börjat p¨å riktigt..

i dag examenskonsert klockan 18,00 i konserthuset.grattis

fan fan fan

ibalnd känds allt ett helvete. jag vill inte åka själv på studenten, det känds som om att det kommer till att bli skit tråkigt.  just nu känds det som opm att hela min student kommer att bli misslyckad. vrf. jo för att allt jag har planerat går åt helvete. jag ser förjävlig ut i håret. jag menar det det ser värkligen förkävligt ut.jag har 9 dagar att vänja mej vid detta fula år. jag vill vara fin i håret till studenten. men nu har jag slängt ut 750 spän på denna jävla färngning, och jag e inte änns nöjd. fan. varför gick jag med på det. jag tyckte att året var finare innan jga färgade det i dag. tilloch med finare fast jag hade en lång utväxt. jag hade kunnat lägga nert hundra kronor på en brun hårfärg i stället och blivit nöjd. men 8i stället betalade jag 750 kr för att6 försöra mitt hår hos frissan. det suger

RSS 2.0