sova, va e de???

klockan e 01,38  lördagen den 29/11, tror ni att jag kan somna. änu e sömlös natt. tankarna har tagit över mej änu en natt. varför? jag vill inget annat än att sova. men kan inte. i yvå timmar har jag legat och vridet mej i sängen utan något resultat. varför i hela helvete kan jag inte somna. jag vill sova. ska börjar att jobba klockan 07,00 de vill säga att jag måste gå upp klockan 06.15 senast. vad e de för medning att läga sej i sängen när man inte kan somna?? titta på tv kan jag inte för då väcker jag alex. vi sover ju i kivik.  just nu vill jag sova hemma.  borde kanske fixa något så att jag kan få sova på nätterna. börjar bli trött på sömnlösa nätter, börjar bli trött på att likna en tjock sombi.

att jag e så här trött hjälper inte att går ner i vikt. jag orkar inget.  jag äter skit dåligt, hoppar över måltider. vrf? jo för att jag e för trött för att äta. jag orkar inte festa för att jag e för trött.  jag orkar precis att plugga. när fan ska jag få sova en hel natt utan att vakna och bara sova hela natten. fan vad skönt de skulle få va.


godis och loka

i går när jag väl skulle börja att plugga tror du inte dom ringer från jobbet och undrar om jag kunde jobba i gårkväll då..  skönt  var det men ändån de blev lite drygt..
just nu sitter jag i kivik och väntar på att alex ska bli klar i duchen. sen ska vi gå hem till hans mormor.

jag har kommit fram till att jag hatar julen. inte själva julen men att alla vill ha julklappar.. börjar bli tråkigt. vist det e alltd kul att ge bort något men det blir dyrt. spec när man inte har värdens bästa inkomst. borde jobba varje dag efter skolan och varjre helg men vilket liv har man då.inte mycket mer liv än vad man har nu.. borde kanske skaffa mej ett live. eller göra något av mitt liv. men de får man se sen. kanske kan bli miljonär eller nått. men sanolikheten där e inte så stor.  en av mina stora frågor just nu e vad i helvete ska man bli. pykolog eller sjuksöterska eller någor annat.  svåra beslut.

i kväll

hjääälp

nu e klockan 12,30. är inte i skolan har pa dagar och behöbver inte vara i skolan.. så jag sitter i kivik och väntar på alex. får visseligen sitta och vänta här i några timmar men de går.
jobbade i går. på kvällen.. gick bra. var trött när jag kom hem till kivik.. men men

sitter här och tittar på tv. mäst reklam tråkigt värre. men de går. tänkte att jag snart ska plugga matte eller göra labraporen. jag vet inte riktigt vad jag ska.. vad är viktigast? jag har  inte en aning..  kom på nu att jag ska skriva en utredande upsats och göra hemtentan i religionen.. var fan ska man börjar. det e bara till att ta något i högen.. tror i allafal att jag börjar med labraborten den e det bara en lite sak till som man ska skriva på.  få ta och börja

i´m not dead

men det känds så. har haft de hårdaste träningspaset  på vääääldigt länge. känner att min kropp kommer tacka NEJ till att gå upp ur sången i morgon biti.  men jag kommer att tvinga den.

i övrigt sitter jag och skriver med mandy och julia på msn och lysnar på musik. har inget vättigare att göra men de får man väl ta. väntar förfullt på att maten ska bli klar

jag orkar inte skriva mer..


total förvirring

i dag har jag känt mej totalt fövrrad. i morse såg vi lå¨t den rätte komma in på bion. ska bara beskriva den med ett ord. dålig. boken var ca 100000000000000000 gånger bättre. dom hade tagit bort allt som jag förvändade mej att de skulle vara med. men men. jag ska nog bli regisör.

glöm allt jag sa i går om att jag alltid var glad. Glöm de. den här dagen har varit skit dåligt. på arbetsliv skulle vi diskutera en massa och sdom vanligt slutar det med kaos. jag sitter och tänker för mej själv och vill inte lägga mej i. men igentligen borde jag för vissa har bara fel. men jag kan bjuda på ett citat jag sa till ermin " barn gör som don ser, inte som man säger till dom"  jag patricia och ermin kom fram till att vi ska skriva en bok om våra tankar. i namn jag tänktde de men sa aldrig de.  men de kommer nog inte till att bli av. men tanken var god.

just nu e klockan 16,35 sitter vid skolans dator och väntar på att alex ska hämta mej. har så många frågor  ch svar jag vi´ll berätta för er fast jag tar bara två

  • varför lärser vi arbetsliv?  jo för att skolan var tvungen att fylla ut vårt pogram med 50 p till.
  • varför e vissa folk så korkade? ( jag menar inga speciela) jo för att dom tror att dom e bäst. men igentligen kom dom inte på något bra svar.

just nu känds det som om att jag bara svamlar. men nu ska jag åka hem och sedan vidare till träningen..


My little surde shoes - charlie parker

jag har inte skrivet ett inlägg på 12 dagar..  jag lever, har haft så sjukt mysket att göra de e pluggande långt upp över huvudet vet inte vart jag ska ta vägen . men i dag tog jag mej tiden och satte mej här vid datorn för att skriva på min blogg.
igentligen har jag super mycket att skriva om men bjag vet inte vart jag ska börja.  hmm hjälp:S
detta var svårare än vad jag trodde. jagh känner i alla fall att jag måste berätta att jag har tagit ta i allt som jag har haft bakom mej när det gäller skolan altså alla gamla arbeten. när jag väl har börjat på ett har jag inte slutat för till jag har gjort det klart..  känner mej faktiskt nöjd.

förra fredagen festade jag med älskling, sanna patricia, carolina och amanda. förfest här och biljard och hässle sen.. trevligt värre.. ska njuta av livet som ung 18 årig.:P 

 onsdagen den 19/11 var det es konsert, en konsert vi musikare fixar. eller tvåorna iallafall. vi andra e bara med. tvåorna roddoar och sånt skit. de som jag gjorde förra året.. inget roligt. så jag var med på den. spelade kongas med en helt gäng andra. africanskt som de sjöng om de:) gick super.

dagen efter var det en resa till malmö med es3a och es3b. synagogan och mosken. fast jag var bara på synagogan. jag och patricia missade bussen till mosken och fortsatte att gå på stan:)

i lördags jobbade jag hela dagen med rast mitt på dagen.. skit tråkigt. hatar de. fast de e kul att jobba.  gick bra. var klara tidigt.

i dag har jag haft körlekttion gick superbra. kan inte beskriva lektionen mer än med tre ord. JAG ÄR SUPERNÖJD!!!!!!!!!!!!!!!
efter hade jag fotografisk bild där vi gjortde fotogram. orkar inte förklara vad det e. roligt var de eller hur emelie:)

jag måste säga att jag har börjat att se saker mer posetivt än vad jag gjorde innan  fast jag sover sjukt dåligt men de får man ta.  men jag har börjat att njuta av livet mer än vad jag gjorde innan. de låter kontigt men de e sant.  tro mej om ni vill jag ser saker mer än svart och vitt. jag känner mej mycket GLADARE. jag börjar att se ett slut på allt nu.. jag börjar värkligen de. e stolt. :) de hoppas jag att de e fler som e.

nu ska jag gå och borsta tänderna och läsa lite i en bok. ska bara hitta en som jag vill läsa. finns nog någon i högen:P
ska se poå bio i morbn 09,00 med skolan " låt den rätte komma in.

just de. min rubrik kom i från en låt jag spelar på bas.. fal om någon undrar:)

en röd kobratelefon

satt jag och kollade på nyss. försöker itta inseration till min foto utställning jag ska ha nån dag. . 

min dag har varit en salig röra. skulle stannat i sängen i morse.  hade varit mycket bättre. hatar onsdagar..  men men. eller jag hatar inte alla onsdagar men just denna.

dagen började med en kraftigf örsovning. vaknade 07,50 inte helt bra. när man börjar 08,20, och jag var ändast 5 min försenad.. inte illa va:P hann viseligen inte att göra vid mej eller äta frukust, tog bara på mej det nämsta som fans och sprang ut till cyklen och cyklade iväg i motvid och träningsvärk på köpet.. härliga morgon.. en morgon man vill glömma.
rästen av dagen gick bra,  gick lite på stan med alle och så.

i går var jag och tränade.  har sjukt mycket träningsvärk i kroppen. har inte fått de innan. nu känds det att jag tof i hårt i går. och jag gjorde min berömda wok

Antonias Wok
4 bitar lövbiff
1/5 paprika
1 stor morot
några svampar
1/5 zucchini
färk eller fryst basilika
svartpeppar
vitlökspullver
  1. skär upp köttet i strimlor
  2. skivar upp alla grönsaker.
  3. börja med att woka grönsakerna.
  4. ner med köttet. 
  5.  krydda med basilika och rästen av kryddorna



nu ska jag gå och kolla rumservis.:)
sen blir det väll att fundera på vad man ska bli




fotografiskbild A

sitter och leker vid båda datornerna:P känner mej som en nörd faktiskt. emn men. får göra de i dag håller på med mitt fotogafiskabild arbete. känner men kreativ som en knu:P eller nått sen i fredags har jag tagit 200 bilder. känds lite små drygt att kolla igenom dom men så får set va:P  kan ju inte bara lägga över dom på datorn och sen inget mer. måste kolla på dom så jag har inte tid att skriva mer..

ha de


rubrik

kom inte på någon rubrik så jag var väldigt kreativ nu och döpte detta blogg inlägg för rubrik:) smart jag e va..
just nu sitter jag i skolan och väntar på att jag ska hämta kameran. sen ska jag ta bussen till mamma och pappa och ge pappa sin farsdagpreent två tian lotter och två mini:) kom inte på något annat..

skoldagen har varit toppen i dag. har haft svenska och nk B. och den e redan slut.

träningen i går gick bra..  uppvärming 10 min, styrketräning 60 min och kondition 20. e nöjd med mina insattser.
nu ska jag gå till domus:)

puss puss

klarade matteprovet

gladare än så kan man inte vara.. jag klarade matteprovet i dag:) överlycklig:) 

just nu sitter jag i soffan och katten liger i mitt knä. ska i väg och träna sen..

skriver mer sen.. puss puss

glad, gladare, gladast

hej hop. var ett tags sen jag bloggade, men jag sammar fattar de så bra. sitter och övar på en av låtarna jag har i sång tills på måndag vem vet


Du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann
vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts
eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts
vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag
vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag

fredag kväll
olssonslada. irlenskafton. blev några öl och massa prata med nära och kära.  mycket trevligt

Lördag
jobbade från 07,00 - 20,00 på ängslyckan Alex kom och fikade med oss på jobbet. sen bar det till olssonslada igen. jenny, roy och linus firades, mycket trevligt. linus blev bra på de. men jag blev bara pytte lullig. åkte hem tidigt.. skulle jobba dagen efter

Söndag
jobbade från 08,00 - 21,00. sen kom mamma och hämtade mej. måste säga att helgen har varit bra. när jag kom hem till mamma så somnade jag direkt..

Måndag
skolan som vanligt, sång och sen en håla därefter fotografisk bild A. mycket trevligt. lyckad dag faktiskt. sen åt vi på peking. var sugen på kinamat. gott. sen var det mys resten av kvällen.

Tisdag
I dag har vi vatt i lund. alla treor på c4. medningslöst men ändån inte. kunne vatt tråkigare. var på universitetet. som bar värdens störtsa, sprang nog runt som yra höns. iallafall jag:) hehe. åt världels älkligaste kebab rulle. bläääää säger jag.. svinet rälig va den

nä jag kom hem så skrev jag en lista på alla mina skolarbeten som jag har i hälarna. vissa skulle vatt inlämnade för två månadesen. men men. bättre sent än aldrig. jag e nog världens segaste människa.  eller lataste när det gäller skolan. men så kan de va.  pluggade även matte alex hjälpte mej:) han e min go bit.. och vet ni va.. JAG FATTAR:) jag ska klara provet på torsdag:) har gett mej fan på de..

i morgon e det en lång dag i skolan. har svenska, rytmik, religion, bas och jag ska träffa tore. min pa handledare. sen efter de ska jag plugga matte som fan.. ska klara de.. ska ska ska..

RSS 2.0