08.47

de e vad klockan e nu. har nyss ätit frukust och innan de hade jag körlektion. gick faktiskt bra. fredrik e super bra.. e rolig och bra på att förklara. så en lärae ska vara. men men.

just nu sitter jag och tittar på trean och väntar på att topmodel 6 ska börja. repriser men de duger att tita på. finns inget annat på tv.   förövrigt hoppade katten upp i mitt knä och vill mysa. nu e han go..

ska titta på tv nu. ska ta bussen ner till mammi och pappi senare i dag..

ska säga att klockan e nu 08. 53

puss puss

shopping och åter shopping

i tisdags shoppade jag en fest kläning. och en väska och lite annat. bilder kommer nog i morn
i dag har vi varit på skopunkten, rusta, jysk och duka. de blev igen bio i dag. så vi shoppade litta i stället. 
köpte lite till hemmet och bra och ha saker.

just nu sitter jag och tittar på nytt läge med älskling, katten har fått spel och springer runt som en galning i hela lägenheten, börjar bli drygt.

i morgon har man körletion 07.20 roligt. svar nä.. så jävla tråkigt, hatar de.  men men. e de sånt här jävla väder i morgon vill jag inte jag köra... vägrar. men men.. ska luta mej tillbaka i somman nu och ta de lugnt.

pussen hej

hmm snö??

hörde att det snöade. men här regbar det brar och e svinet kallt.

de var länge sen jga skerv nu.  har jobbar lördag söndag måndag tisdag och onsdag. ledig nu i två dagar. ska jobba på ängslyckan ihelgen
i morgon ska jag till min moster. irleskafton där med live band:) oich på lördag efer jobbet ska jag till min moster i gen. linus fyller 18, jenny 17 och roy fyller oxå år. så det blir en nykter fest. trevligt va.. 

just nu njuter jag av livet. ska gå på bio i kväll och mysa få se va det är för film spm, går. hoppas att rallybrudarna går vill se den:) alex oxå.

de e rent sjuk´t vad kalt det e, för drygt en timma sen tog jag ett bad. sjukt skönt va de.. men men.

jag indrar var jag lakt min mobil, börjar sakna den. aja. får ta och leta upp den.

c4 tråkigt:(

just nu har jag håla från nu till klockan ett. tråkigt värre. men men.. sån e livet.
gick bra med pa:et. roligt e de. men men

i kvä'll ska jag till mammi och pappi =) jävlas med min stora lillebror:) fast det lär sluta med att jag frår pryl.  mys med älskling oxå:)
i morgon blir det massa jobb och massa historiar:) 

kan ni tänka e onm typ två månader e det jul:) kul kul:) fast ajg ska jobba då.  

go morn

hoppas allt e bra. ska snart gå till bussen. ska till ölsjöskola i dag och jobba med pa :) kul kul..

jobba i helgen från 7 - 21 båda dagarna. tur vatt man har lov sen:)

let it be

sitter och nunnar på den. har fått den på huvudet.  måste radera den från huvudet börjar bli trött på den.

tränade i går. kändses riktigt bra. men jag skulle inte tränat axlar. har haft on in höger axel sen i söndags. far nog vila den nästa träningspas eller kanske inte:P i övrigt har jag sköt trände bra. 3 gånger i vecka på gym e faktoiskt bra.  ska ut och gå varje dag nu oxå. måste skärpa mej. måste ner i vikt. måste måste. och jag vet att jag kan. jag har till och med minskat hela 4 cm i midjan de e inte mycke men de e en början.. 4 cm hit ich dit blir mycket i längden. så nu vet jag i allafall att det inte e omöjligt..

jag har tänkt på hir mycket jag älskar alex och hur mycket han betyder för mej. var skulle man gjort utan honom.  jag tror inget.  skulle jag förlora honom nu, skulle jag rasa i bitar. vem skulle man då mysa med. men jag kommer inte att förlora honom.  utan jag kommer att ligga brevid honom tills döden skiljer oss. så e de bara. han e min och jag e hans.  och jag älskar honom





måste säga en sak till  LOV NÄSTA VECKA!!!!!!!!!!!!!
sova sova. mysa med älskling. träffa julia och jenny. och david pch max :)

ska krypa ner i sängen brevid älsklingen nu..

puss och kram



hard work work

fan vad jag e duktig. fick ut all min ilska och frustration i dag på gymmet. riktigt skönt. och jag kom fram till att jag orkar att jogga 1.5 km. ska orka en mil e mitt första mål. men ta ett steg i daget. jag har en viss kändsla att jag kommer till att ha trä'ningsvärk i morgon. måste nog vara ireterrad varje gång jag ska träna, så att man tar i så här mycket. skönt var det iallafall.

visade upp mitt bildspel i dag på fotografiskbild A. fick hyfsat bra kritik av roberto (borat) en i grubben tyckte att bilderna var naturliga. vilket som va medningen. jag hade tänkt mej att allt skulle vara en naturlig glädje.. 

i morgon e det tisdag. börjar 12,25 tänkte gå in till stan. orkade inte cyklahem i dag efter träningen. så jag åkte med alex.  vilket fall som hälst. i morgon har jag en tråkiglektion och en rolig. för den tråkiga arbetsmiljö, rn totalt onödig kur enligt mej. och läraren en skum. sen rytmik med dans fortsättning:) yaeh dansa lite skumt..:)

nu ska jag gå och hjälpa till i köcket. 

julia jag saknar dej pudding:P ses på lovet:)

helgen

 Fredag
enderbar dag. träffade julia, max och david. alex var ju sjävklart med. vi hade det mysigt och tittade på idol. drack några öl:P hela kvällen var lyckad. måste träffa er snart igen:)  tack för denna kvällen och även lördag förmidag:P
 


Lördag
lördagen var mycig mamma, sanna, joel och alex kom upp fikade och snackade skit, mycket trevligt. konstigt nog så var jag på gott humör. fråga mej inte varför men jag var de...
söndag
denna dagen så tränade jag och alex.  men iövrigt var jag på svin dåligt humör. jag vet inte varför, hela världen rasade samman. men blev på mycket bättre humör på kvällen då mjag och alex såg på tillsammans.  sen så vi på en beck:P

Måndag
i dag gick jag upp med alex och hoppade in i duchen. sen såg jag på en beck film. när den var slut gjorde jag färdigt mitt bild spel. jag e inte helt nöjd med de men de får duga.  skulle cykla till skolan vid halv 10 och då messar min lärare mej att lektionen e instäld. irederrad blir man ja. men de var bara till att gå upp i lagenheten igen och sätta på en film. och även denna gången blev det beck:P  ska snart till skolan och ha fotografiskbild A. sen efter de ska jag träna.. ska bli skönt. kilona ska rasa. kroppen ska bli smal:P jag ska klara de..  fundrara på att simma i morgon bitti. eller varför inte gymma och simma. får se i kväll hur det känds. men på onsdag blir det fan ta mej spinning själv eller med någon annan. men spinna ska jga.. i hela 45 min, men jag ska klara de. så e de.
nä ska göra vid mitt hår sen ska jag dra till skolan. 

puss puss

fredag 06,15

godmorgon alla.
e trött som fan. men somnade betydligt tidare i dag.  min dag kommer att bli lång och rolig
ska ta bussen halv till stan och sedan en buss till ölsjö. ska jobba på mitt pa där, med alla branen. tillsammans med jenny och mäl, ska bli kul.
sen ska man tillbaka till skolan och ha svenska b och naturkunskap b. ska bli roligt.
efter skoldagen ska man träffa julia, david och tutte. skoji

låt den rätte komma in

de e en sjukt bra bok.  kan fan inte sluta att läsa den. ni måste läsa den.  tycker jag att en bok e bra så e den de.

inatt sov mäl hos mej.. mysigt värre. kollade på tv och snackade skit. hon sommnade tidigt men jag fyra i natt igen. palla. ska göra mitt PA men mäl och jenny:) kul kul. vad vi ska göra orkar jag inte förklara nu.

skolan i dag har varit lugn. musikhistorian var ganska ok, och kulturhistorian lika tråkig som vanligt, hatar den lektionen jag fattar inte varför, hade man haft en annan lärare som var bättre och lite roligare. hade det varit ok. men men. man kan inte få allt i livet. man ska vara glad för de man får:) kan igentlugen inte fatta att de kom från mej. jag känner mej lite granne för posetiv för att vara mej.

nu i kväll har jag myst med alex och tittat på tv. även tränat styrka hemma i vårt vardagsrum,

jag måste hoppa i sängen nu. boken kallar

ses i morgon david, max och julia

ha de bra alla där ute..
puss och kram

natt

igentligen borde jag vara super trött. men e inte det. kan inte sova. har inte kunnat de på flera nätter. börjar bli ireterande, jag e konstant trött. och ändån kan jag inte somna. va e det med mej?  men men.

var och gymmade med alex i dag riktigt skönt. jag stack i från matten tidigare. fick ingét ut av lektionen. en jävla lärare som blir frustrerad när vi inte fattar och idiotförklarar en., jag pallar inte med sånna. och de värsta av allt e att han pratar med oss som om vi vore barn på 8 år. tål inte sånt. vi e från 17 och uppåt och går en repititionskurs i matte b. då ska vi förhelvete ha en lärare som kan lära ut, inte någon föredetta mattesnille från c4. nä. de fumngerar inte för mej. skolan får gärna läga ut lite mer pengar på bra lärare istället för att ta in det billigaste möjliga.
gick med malin på stan i dag... tack för i dag malin

nu ska jag lägga mej i soffan och läsa min bok " låt den rätte komma in" sov gott där ute

var e boxen, där e boxen, is a bag in box

kom och tänka på den låten. rätt hemsk låt som sätter sej i huvudet. " var e boxen, där e boxen, it is a bag in box. osv.  vilket fall som hälst så hoppas jag att det går bra för alex på sin tenta. sitter och håller tummarna för honom.
ska gymma och simma i dag och i morgon blir det spining.

sköna soffa:)

just nu ligger jag här i vår munderbara soffa med datorn i knäet. skönt.. 
jag var aldrig och tränade i dag. jag hade en sån jävla huvudverk, så jag tränar i  morgon i stället. + då ska alex oxå träna..
morgon dagen er ut så här

  • gå upp och göra vi sej
  • gå till skolan. börjar 13.00 och har bara matte.. blää
  • 16,15 ska jag vara vid tivolibadet för att gymma och simma
  • hem och slöa och plugga.


jag längtar tills på  fredag.. längtar längtar och åter längtar

suspicious minds

We're caught in a trap
I can't walk out
Because I love you too much baby

Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we can't build our dreams
On suspicious minds

So if an old friend I know
Drops by to say hello,
Would I still see suspicion in your eyes?

Here we go again
Asking where I've been
You can't see the tears are real
I'm crying (yes i'm crying)

We can't go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we can't build our dreams
On suspicious minds

Oh let our love survive
I'll dry the tears from your eyes
Let's don't let a good thing die
When honey, you know
I've never lied to you
Mmm yeah, yeah

Repeat Verse 1 & 2

We're caught in a trap,
I can't walk out x6



skulloe sjunga denna låt på sången i morgen, men innan jag vaknade såg ett sms av göra.  " jag är sjuk i dag/ göran"  men men, de e ingen fara med de. vilket fal som så händer det mycket för mej i dag. kanske inte nu på förmidagen men resten av dagen.

  • jag ska till skolan och skämas för mitt bildspel
  • gymma med jossan och sen simma. på tall om de så måste jag paka ner bekinin.
  • hem och ge alex en stor mysig kram och äta..

puss och kram


söndag kväll

gårdagens festande blev vi riktigt roligt. spelade poker med david,eric, älskling, maxx, emelie och emma. 
självklart blev det alkohol med i bilden. kanske rätt mycket. men i allafall. rolig hade vi.
vid 11 tiden stack vi till seltic baren i tomelilla. jävla vilket ös det var där.. och kul var det..
bä halv två gick vi tillbaka till david..  efter ett tag blev vi hungriga och hur många mat ställen i tomelilla har öppet vid tre?? jo inget. men då kom vi på att bagarna på remans har ju jobbat några timmar så vi gick dit och köpte bullar:)
några timmar senare skulle jag upp och väcka max. han skulle dela ut höst soppa:) max, om jag säger så nhär han var inte nykter när vi gick till tåget:P
annars i dag har jag bara slappat och lekt mej julia david och älskling,

nu i kväll har jag gjort ett bild spel till fotografikbild A.

längtar till fredag. julia,david, max kommer till mej och alex:)

väntan

just nu har jag skit tråkigt. sitter och väntar på att vi ska köra.  det känds som om att det aldrig blir av.
sitter och tittar oå repriser från tila tequilla. inte värdensa bästa pogram men men vad gör man inte för att fördriva tiden..

poker hos david:)




snart ska vi köra ner till david denna mannen på bilden.
han ska ha något poker kväll så jag kommer till att träffa hans nya tjej och max:)
ska bli trevligt..

men just nu sitter jag i en stor t tröja och bloggar. vaknade 12 i dag. var riktigt skönt att sova ut. inte v arje dag man får göra det. 

nä nu ska jag in i duchen sen göra mej i ordning:)

puss och kram..

:)

han e värdens syggaste. på lördag ska vi ut och äta:)
jag bjuder på denna bild me:)

Helg, underbara helg:)



hej hej
bjuder på en bild sfrån en fest.
i dag en det fredag, och jag älskar fredagar. fredagar = helg som = massa mys
ska drika massa vin äta lite godis ikväll och kolla på idol:P nu låter jag som en nörd men det bjuder jag på:)
i övrigt har dagen varit bra. har vatt lite i skolan ocg nere och bytt några ord med mandy.hennes katt la se i mitt knä. lilla söta mitsi.
just de för att göra kvällen mer onytting. åt jag och alex var en kebabrulle, vilket ingen av oss orkade, så nu har vi frukust.

nä nu ska jag vara sosial med alex och katten.

ha e trevlig kväll
puss och kram

glögg:P

för att tröttna på julen innan den har börjat, så dricker jag päronglögg med mak av igefära och citronggräs. mycket god måste jag säga. väldig speciel smak. men mycket god.

jag har inte varit i skolan idag. hade fruktansvärt ont i magen och var sjukt trött. så jag sjukanvälde mej idag. vilket jag ångrar på sät och vis. men istället fick jag ligga och mysa med alex hela förmidagen och äta frukust i sängen. kan dan börja bättre. jag tror inte de.  sen mellan 12 och 13 reste vi oss upp och klädde på oss för att köra och handla lunch. sen körde alex till jobbet.  vet ni vad jag gjorde då. tro det eller ej. julia jag vet att du e chockad. men du får ta de. jag vände upp och ner på hela lägenheten och STORSTÄDADE,   sånna ryck som man får en gång i halvåret.  e riktigt nöjd över mej själv i dag.

i morgon fredag, ska vi vara på barbaka från 9-15, kul.. not, men men. tänkte sticka hem vid lunch, orka sitta och lysna på en massa föreläsningar som man har lysnat på i tre år i rad nu.. börjar bli trött på de. sen på kvällen ska jag och alex mysa med en massa film.. mys mys. 

lördag ska jag ner till david och spela poker och dricka lite. detta blir najs..

nu ska jag nanna kudden. sov gott alla och dröm sött

puss haj=)

god morgon

grymt pigg och har nyss ätit min frukust. väntar på att alex ska bli klar sen bär det av mot simhallen. simma simma simma simma simma:


måste berätta att alex en min pojkvän/sambo/ fästman. han är världens goaste.. och jag är minst lika kär nu som jag var in början..

ha e bra dag.. puss:)

underbara dag

hej alla.
i dag har varit världens bästa dag. det gick bra på sånglektionen, är super nöjd.
matten gick inte fullt så bra. men men.. allt kan inte gå bra
har skaffat ett gymkort i dag på friskvårdshuset i k-stad.  underbartr. vatt och simmat med jossan. simmade i ca 40 min.  känner mej faktiskt som en ny människa..  ska simma i morgon oxå. klockan 10:) måste komma igång så att jag kan bränna fett:)

nu ska jag gå och lägga mej.
puss och godnatt

fredag förmidag.

hej hje.
idag ska jag in till stan och träffa lina:) längesen.. jag hoppas iallfall att jag kan röra mej. har så inihelvetes ont i min ruggt. har fått någon slags form av inflamation i ryggen. inte roligt. ska jag säga.. hatar det..

RSS 2.0