Mustasch

ändrade planer för kvällen, det blir Mustasch men lina alex och chrisktian:) ska bli kul att se dom igen. om igent annat så kommer jag ut, jag tror att det blir utgång after det och de e ju bara kul de med, skulle gissa på att det blir valvet. men detta ska bli sjukt kul i allafall,

det blir dålig updatering i dag. men i morgon betättar jag allt. även när jag kommer hem i natt blir det nog oxå lite kortfattat om kvällen. fast i närmare efter tanke så beror det helt och hållet på hur trött jag är. duchen sen ska jag göra vid mig:)


puss


en glad tonia:)

jag e stolt över min själv. jag e faktiskt det. Jag Antonia Damm tänker sitta hemma i morgon när Alex är ute på konsert.  Jag tänker ägna min helg åt att plugga och mysa med en massa te. Jag känner att det inte är så trevligt att gå ut med en hemsk förkylning som inte vill försvinna. Men jag är nöjd med mitt beslut. Jag har en massa saker i skolan som jag måste göra. En musik essä (han inte bli färdig med den) hemtenta i religion, och plugga till provet. Jag känner att jag måste priotera skolan först och de kommer jag till att göra. Jag ska bli färdig med det mesta i helgen.


Jag är även nöjd med dagen, på min håla så satt jag och pluggade, jag har hängt med på mina lektioner fast jag sov dåligt i natt, jag gick in till stan i morse och jag cyklade hem. Jag var ute om och joggade med Alex, jag kände att jag behövde de var sjukt rast lös. Och sen så är det inte varje dag man får med honom på något sånt. Jag joggade inte utan promenerade i en himla fart om jag ska hinna med så måste jag jogga.


I morgon blir det till att gå upp med Alex igen. Men det är mysigt att sitta och äta frukust tillsammans i en extrem tystnad. Vi är för trötta för att prata, men tystnade så tidigt på morgonen är mysig, nu snackar jag om halv 6 på morgonen, inte vid 8.  I morn har jag tre lektioner, arbetsliv, svenska B och naturkunskap B. får se vad min svenska lärare säger om mitt arbete. Hoppas det kommer till att komma någon positiv kommentar i alla fall och inte ett stort IG på hela skiten, för de tillåter inte jag.


Nä nu kallar sängen innan klockan hinner bli rent för mycket. Ska bli sköönt att få sova en mysig natt under min duntäcke inte bara sova ett par timmar.


Just det nästa söndag e det spa som gäller. Skönt att kunna slappna av och njuta av livet lite, lite därför jag vill få undan det mesta i skolan nu.


Ni får sova gott alla där ute. Hoppas att ni vaknar med humöret uppe i morgon.


Puss puss


klar

JAG ÄR KLAR MED SVENSKA ARBETET:)

nu ska jag börja plugga på musikhistorian och skriva en musikessä. inte för att jag vet vad en essä är.  men det löser sig nog, goggla. hehe. e nog de bästa sättet att få reda på någon som man inte vet:)

gött:)

nu ska jag fortsätta att plugga.

hej så länge. puss puss 


hemma

skönt som tusarn att komma hem. e trött och känner att jag värkligen måsta gå och lägga mig i TID. det blir inte en massa tv tittande i kväll. utan sängen tidigt.

kan man bli mer ireterad på allt skit snack som pågår runt om i skolan, allt skratt bakom ryggen på folk allt igentiligen som skulle såra en människa. flera gånger hör man " hon e sjuk i huvdet, helt störd"  skrattar åt folk i en diskution där man ändån håller sig till ämnet. jag blir trött på den här åldersgruppen med allt skit snack. hur kan man sitta och göra grimaser åt någon som säger vad den tycker. hur??  detta hände på kulturhistorian när vi såg på film

nu ska jag slänga mej i badet och sen så ska jag plugga.

puss

090129

godmorgon.

hur e det?

jag vet inte vad klockan är. jag vet att den är något mellan 6 och 7. vill inte titta jag vill inte veta. jag e trött och har sovit två timmar i natt. tittar namn i gran bygnaden så lyser det i två fönster titta man ut på gården så lyser det i några fönster. varför e jag vaken? jo för att jag ska gå int till skolan och det suger. varför är man så dum att man ställde cyklen vid skolan så att man får gå in till stan. fast  jag vakanar i alla fall

i dag skulle jag haft prov som tur var såg jag i natt att det var flyttat till nästa torsdag, så min lärare i ämnet var sjuk (musik historia) så jag har troligts vis en enorm håla och känner att de känds onödigt. men men, så i dag har jag bara ensambel och kultur och idehistoria. detta gör att torsdagar blir den värsta dag en i veckan. de kvittar om jag har alla lektioner eller inte.  alla dagar kan inte vara bra,.

nä nu måste jag gå och göra vid mig. alltid tar dubbelt så lång tid när man e trött och vill sova. 



dagens
tröja: helly hansen, julklapp från älskling
jeans: crocker
stövlar: din sko
jacka: gova från mammas kusin, herr jacka men jag tycker om den.

jag vte inte riktigt vilken väska jag vill ha, sen så blir det mössa och vantar med. e ju svin kalt ute.

nä nu måste jag springa och göra vid mig..

ha en bra dag.. puss puss 

god natt

jag måste säga att jag har lyckas bra med de jag skulle göra i dag. men jag e inte färdig med mitt svenska arbete, men i morgon blir det klart, har bara två saker att skriava, till. och just nu blir det inte bra något av det jag skriver. är för trött och känner att jag måste sluta nu med pluggandet för i kväll.

i morgon blir det en vanlig skoldag.

ska nanna nu.. sov gott alla.
puss puss

naglarna

nu e naglarna färdiga. jag blev nöjd första gången jag gör french manicure. så jag e nöjd:) jag e faktiskt riktigt stolt över min själv.


så här blev dom:) jag kommer inte till att klippa mina magla nu som jag brukar att göra. jag kom fram till att man kan spela bas med naglar. jag känner min mer som en kvinna med mina naglar.


skit dåligbild men jag har iallafall använt mig av detta:) tror att jag fick dom av mamma, ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt från vem jag fick dom men de blir nog bra.  dom e från hm iallafall.

puss puss

lgh



köcket,


köket


Ananas, honungs melon, äpplen, päron, clementin, banan, avokado en massa nyttigheter



sovrum


sovrum


sovrum


hall


hall

vardagsrum


vardagsrum


vardagsrum


vardagsrum


musik/ datorrum


musik/datorrum


balkong, en gamalbild. nu ser balkongen ut som ett bombnerdslag..

ska sixa naglarna nu.

puss puss

090128

godmorgon alla. har ni sovit gott? de har jag sov rent förlänge i dag vaknade 11, 40.  inte helt bra.  jag som börjar åtta i moron hur ska jag lykas att komma upp??  det ska ge sig..
min dag ser ut så här

  • ska fixa mina naglar (självklart kommer det bild)
  • röja lite i lgh (tänkte att ni vill se min lgh så jag kommer att fota den
  • plugga och åter plugga

så det är lite att göra. men det hinner man nog med vaknade jag så sent så kommer jag nog inte kunna somna för tills vid två i natt.

nu fick jag en katt i knäet. mysigt:) kände nu att jag borde klippa klorna på elvis, de får man se om man klarar av i dag, det beror helt och hållet på vilket humör han e på.

nu ska jag gå och börja med naglarna.

puss puss


Var ska jag börja ...

...denna sammanfattning av dagen? Som jag sa i ett tidigare inlägg så vaknade jag med ingen röst. Min röst har kommit tillbaka. Lunchandet med Mandy var mysigt och trevligt som vanligt.

När jag kom hem från Stan började jag på mina nagla vilket jag blev halv färdig med, blev färdig med vänstran, vilket jag nyss tog bort så jag gör om allt i morgon. Så då ska det bli bra. Vilket fall som helst så somnade jag efter jag hade gjort vid vänster handen,

jag vaknade när Alex kom hem och då var det dags att köra och handla, vist att handla e inte så farligt. Men det är när man har feber och huvudvärk. Men det gick bra, nu har vi mat igen. Vi till och med åt på maxi.

När vi kom hem så hjälptes vi åt att packa upp maten och sen var det raka vägen till soffan, under mitt sköna duntäcke. Jag syndade också lite, jag åt lite glass i dag. Jag har ont i halsen så jag får äta glass i dag.


Jag kom tänka på att jag vill ha Rihannas kropp och stil, hon en brud med stil. Hon en snygg med en sångröst. Hon e min förebild.  Hon blir 20 år den 20 februari.  RnB drottning. Hon passar i alla frisyrer och kläder

                                                                              
                                                                          gillar den här bildern på henne,

                                                                           
snyggare kvinna finns nog finns nog inte.

nä jag ska fortsätta att se a shot at love whit tila tequlia.
jag åter kommer i morgon

puss och kram er tonia


fina naglar

jag kände att det var dax för lite nagelvård i dag nar jag kom hem från stan. jag e snat färdug med vänsterhand:)
det var mysigt att luncha med mandy. som vanligt en massa skit snack ocj skratt..

nu ska jag försöka vila bort min huvudverk och sen så bilr det ica maxi för att handla mat..

090127

skit, kah har igentligen bråtom, men jag känner att jag måste skriva till er. jag har sovit som en stck i natt och ville inte vakna av klockan, men vaknade därimot när alex ringde, i början hörde man bara hallå från alex sida, sen så toror jag att han hörde något från mig, jag var så hes att jag inte kunde prata. jävla förkylning. men den går över. jag tror att mina mandlar en dubbelt så stora än vanligt, jag har skit svårt för att äta.  så det blir att pimpla te hela dagen:) inget mig emot.

ska luncha med mandy i dag. de ska bli gott som tusan. trevligt oxå. så jag måste börja och göra mig i ordning. känner hur strässen börja komma sakta men säkert. så det blir mer efter stan:) k.stad the big town, hehe.

vi ses. puss puss

090126 kväll

Usch jag känner att jag kommer ingen vart med mitt arbete, jag har i alla fall läst ett antal olika sidor om ätstörningar tänkte rikta in mig på det. det blir nog bättre i morgon när jag har bearbeta informationen lite, jag hoppas det blir bättre i alla fall.   


I morgon blir det ännu mer plugg och även en runda in om till stan ska luncha med Mandy och träffa Tore lite snabbt. har som sagt inga lektioner i morgon eller på onsdag dessa dagar är alla treor typ lediga, vi har Pa dagar så de e menade för att vi ska jobba med vårt projektarbete. Jag ska hinna med det också, går jag upp vid typ 8 så hinner jag med allt.  Jag kan om jag vill.


Bara för jag skrev jag kan om jag vill. Kom jag och tänka på julkonserten i tvåan där jag tillsammans med några från klassen framförde låten "du kan om du vill" (svenska akademin) nu minns jag hur pinsamt och nervöst det var att så på en stor scen och sjunga och försöka röra sig normalt. Vilket jag inte lyckades med. Jag så inspelningen för ett tag sen och så hur hemsk jag såg ut. Jag lika en apa som försöker att typ dansa. Ett steg fram och ett bak, två åt höger och ett fram. Typ så var det.


Förövrigt sitter jag och Alex i soffan och tittar på hälften människa och hälften träd.  I morgon ska jag försöka att ta lite bilder på lgh och lägga upp här på bloggen så nu får se hur den ser ut. Nu innan vi flyttar .



Alex kaffeglas, självklart med kaffe


Så här ser jag ut i kväll efter en härlig dusch


Nä nu ska jag gå och borsta tänderna, ska komma upp tidigt i morgon typ vid åtta eller nio.  Måste hinna med allt jag ska.  

Alla mina läsare, ni får sova gott i natt.

Puss puss


svenska B

Detta jävla skräck arbete. Jag vet inte vart jag ska börja och jag vet inte hur jag ska sluta. Jag vet att jag ska skriva om det psykiska. Men det finns hur mycket som helst, jag måste inrikta mig på något men jag vet inte vad. Den psykiska rädslan, (rädslan hon en som har en specifik psykisksjukdom) det är svårt att förklara vad jag menar. Men jag måste bli färdigt med det till onsdag. Jag vet inte hur jag ska lyckas men det blir nog bra, kanske ska tacka gud för att det e Pa dagar i morgon och på onsdag och senast klockan 00.00 ska arbetet vara skickat till min svenska lärare.  Jag kommer att klara det, sen måste jag ficka med mitt projektarbete med, men det är ju i stortsätt färdigt.


Back to the studies now


hmmm

jag e både trött och hängig, men frukusten hos mandy var god. tack tack det får vi göra om.  i morgon blir det lunch med mandy:) gott gott.

det är inget bra på tv och jag vet inte om jag orkar göra något annat än att ligga i soffan i dag. snart koimmer alle hit så det blir väl en massa te och snack. 

nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva så jag återkommer

puss puss

090126

vet ni, jag var uppe förre 11 i dag.. vem e bäst vem e bäst. men jag lär väll somna vid tio i kväll. men nån hång ska man väl kunna vända tillbaka dygnet.
dom har ju ändrat mitt schema, jag har en lektion på tisdagar i stället för två, en och den börjar 14.20 varför??? arbetsliv flyttade dom till fredag klockan 08.00. varför för stör de mina sköna fredags morna på de viset. nu måste jag gå upp klockan sex på fredagar med. det räcker att gå upp sex onsdag tordag, men inte fredagar. 

ffår väll åassa på med min härliga ledighet. och ta det lugnt och mysa av min tillvaron. ska väll snart träffa mandy och vid två ska jag träffa alle. 

nu ska jag gå och göra något, typå hitta på något. jag vet inte vad men något finns där väll att göra.


åuss puss 


23.43

Nu kallar sängen och där ligger fullt med rentrvätt som bordes vikas. Men jag orkar nog inte. e för trött för det så jag tror att jag slänger ner det i påse och in i gardroben.  Och skjuter fram det ännu längre fram i tiden. Som jag gör med allt annat. Men jag heter inte Antonia Damm för inget. Utan jag Antonia Damm e expert på att skjuta fram det in i det sista. Och tyvärr kommer jag nog till att göra det hela mitt liv. Men jag borde lära mej att ta tag i saker på en gång. Hur ska det annars gå för mej på universitetet, jag kommer att lära mig jag vet. (nån gång i alla fall)


I morgon e jag ledig skönt som tusan, skönt med långhelg. Finns inget bättre. Så i morgon ska jag försöka ta mig upp hyfsat tidigt. Det blir frukust med Mandy i morgon trevligt. Ska nog träffa alle också i morgon med. Och så borde jag bli färdig med mitt svenska arbete. Jo de ska jag bli. Jag måste, jag vet vad jag ska skriva nu. Jag vet hur jag ska lägga upp det jag vet. Men varför gör jag inte det. Jo för det finns så mycket annat man kan göra. Och jag gör hellre det. Det är de som e felet med mig.


Nu e det dags för sängen fast jag sov till halv tolv så e jag ändå trött. Jag måste nog sova för mycket. Men det är skönt att sova och jag behöver det.  Just det jag kom på en sak till jag måste skriva


Mandy, du e en fruktansvärt bra vän. En som ställer upp exakt alltid och det gillas ska jag säga. Man kan prata med dej om exakt allt. Och vi stöttar varandra i allt. Vill att du ska veta att du e guld värd för mej. Allt du gör för mig. Du e en pärla, en ängel och du e bäst. Det e svårt att beskriva min vänskap det finns liksom inte ord, den e enorm. Och jag e tacksam för det.  Det är tråkigt att tänka på att vi inte e grannar så länge till men vi lär omgås fast jag flyttar typ 5 mil ifrån.  Jag vet att det bara är att ringa om det e något, du vet samma sak.  Vi har mycket gemensamt och mycket som vi inte har gemensamt. Men vi kommer bra överens och har kul de e huvudsaken. Mandy du är älskad av mig<3

nu ska jag hoppa ner i sängen brevid älskling, jag tänkte komma upp vid halv 11. men det lär bli senare, men jag ska försöka, det bllir ju frukust i morgon med mandy:) ni får sova gott mina läsare. det ska jag göra.

PS. all min magsmärta e borta och de e skönt, mår magen bra mår jag bra

god natt


en kväll

denna dagen har varit bra och mysig, jag e trött och känner att jag vill sova. men de e för tidigt för de.

jag kom på än en gång hur bra jag och alex har det. vi har det superbra och underbart på allasätt. vi har alltid roligt fast vi e trötta och tråkiga, men innerst inne njuter vi av tillvaron. vi gör underbara saker tillsammans. jag älskar honom. och jag kommer alltid att göra det. vi lever tillsammans och det kommer vi till att göra så länge jag vet, det finns bara några ord att säga jag älskar honom

nu tillbaka till tv och soffan.

puss

090125

i dag blir det lgh visning och en massa annat.  tänkte att jag skulle ut och gå.  men nu först så ska jag gå och ducsha ser ut som fan och håret står åt alla håll och kanter, jag känner mig äklig.

har nyss ätit pankackor. när jag vaknade stod alex i köcket och höll på med pankarckorna, och det var både onyttigt och gott. men men,
I morgon ska jag spinna. skönt som fan. nu ska det brännas fett, en massa fett ska brännas bort nu. ska motionera/ träna varje dag nu då att jag kan gå ner i vikt. det är bara att hänga på om nu känner för det. sälskap e bara trevligt.

nä nu måste jag hoppa in i duschen. dom kommer vid två så jag känner en slags form av stress. men ändån satte jag mig här för att skriva. jag e knäpp jag vet. men det e härligt att vara knäpp. nä nu måste jag springa till duschen..

ses sen..
 
puss puss

090124

lördag, gick nyss upp ur sängen för att ta en dusch, härligt.  tog på mig mina mys kläder och nu sitter man här och tar det lugnt. skönt som tusan. ska väl snart ut och gå en liten runda tänkte jag. får se om älskling vill följa med. fast jag tyror jag väntar med det såg att det regnade. men promenad ska det bli i dag, så e det. det har jag bestämt mig för så promenad ska det bli.

i gårkväll, satt vi framför tv hela kvällen med vår glass. mysigt. samtidigt som jag borde ut och leva livet som ungdom så tycker jag att det är sjukt mysigt att sitta hemma framför tv.

nä nu börjar jag bli rastlös och känner att jag måste hitta på något. men jag återkommer senare..

love tonia

fredag kväll

nu e det mat på g i köcket. falukorv och potatismos (hemagjord). var nyss och handlade och där trillade ner en glass. men glass en gott. de e bra nu när alex har ont i halsen.

idag har jag legat i sofan i stortsett hela dagen och tittat på scrubs. sjukt bra e de. nu e det bara sex and the city boxen jag ska ha med. när jag har den. så blir det SATC maraton hon mej. bara så ni vet.

i mporgon måste jag ut och gå. jag har inte tränat på flera dagar, jag känner att jag måste. fan de e illa att jag inte har kunnat träna, nu när jag e på väg ner i vikt så kan man ju inte bara sluta att träna. och när man kommer i gång med träningen så får man ont i magen, så jag måste komma i gång nu snabbt igen.. annars e det illa.. vill inte börja om från steg ett igen. det är ju bara ett par månader till det e studenten.

nä jag måste ut i köcket och kolla potatisen. 

090123

ja i dag e det fredag. hmm. vad däger en fredag. jo sitta hemma med alex och mysa. vi båda två en sjuka. så det blir att se första säsongen av scrubs. det lär bli en massa te och en massa mys oxå. men det ska bli mysigt.  han förkyld och jag ont i magen. så det blir mysigt. vi får passa upp varandra. med de kommer vi att göra:)

nä detta fick ble ett kort inlägg. vet inte riktigt vad jag ska skriva så de fick bli ett kort.

men vi ses. puss puss

Generation fett

hel skumpt pogram, en kvinna som vill bli värdels fetaste kvinna. hon hsr rekorrd dom världes fetaste kvinna som fick barn.  kvinnar väger 285 kilo och vill väga 450 kilo. dvs att hon trycker i sig mat jag finner inte ord. samtidigt vill jag inte ge fördommar hon kan vara värdels trevligaste kvinna. hon viker ut sig på nätet för att få i sig pengar, och jag tolkar det som om att hennes man e hennes manager. alex slog över till hanbollen i stället. och det var mycket bättre.  sverige leder med 3-2 mot kroatien, nu 4-2. och nu ändrades igen. så ni får själva se.

visningen av lgh gick snabbt. få komma upp med bilder någon dag på vår lgh. men snart e det dax att packa alla saker. jag vill redan börja men alex hindrar mig. vet inte varför. det hade varit roligt att få packa ner de man inte använder så mycket. men alex hindrar mig, jag vet inte varför, men han vill inte bo i flytt lådor. konstigt. de vill jag nu.. jag vill flytta nu nu nu..
 
nä jag vill ha vår och sommar. ligga och sola, TA STUDENTEN:) de e så mycket man vill, men man får njuta av det man kan få. men ändån måste man få drömma om det "perfekta livet". men skulle man väl lyckas få det "perfekta livet" så vill man bara ha mer. men vad e ett perfekt liv? hur e man när man är "perfekt"? nu e jag i mina skumma tankar igen. men jag tänkte att jag skulle förmedla dom till er och det var det jag gjorde.

saknar sommaren, sommar i vårt hus:) mysigt.

såg nu att det är 12 lika i handbollen. inte för att haf e spec intreserad, men iallafall, kunde ju visa att jag hänger med i allafall

 vi ses

love tonia

lgh visning

här ser för jävligt ut och jag ska inte stessa, så jag satte mig ner här för att skriva till er. vi ska visa vår stögiga lägenhet i dag, vilket jag borde vara posetiva till men känner att det hade varit bättre om dom kom i helgen. ,en man kan inte få allt i livet

har spelat i åhus på två skolaor i dag, det gick bra. men ja, vad säger man.  det kan ju alltid gå bättre.  iallafall då fort jag kom hem så tog jag på mig mjukisbyor och en stor tröja. så de pallade inte ha de andra mer. 

jag borde gå och fortsätta att städa, dom kommer sex. så det börjar bli bråttom. har tvätttid med i dag.. om 20 min. så det blir lite spring i trapporna. 

åter kommer senare.. 

 

090122

hej hej. hur mår ni i dag? själv har det vatt mycket bättre. men det e nog på bättringsvägen.  näsan en sömnlös natt sov nån timme mer i natt. så de var posetivt. magen bubblar och har sig.. vet inte riktigt varför, men den slutar väl.

dagen outfits ser ut så här


bolero. hm
tröja ekerlunds
tjol lindex
thigs bik bok
knä strumpor veramoda
stövlar skopunkten.

ska snart sticka till skolan skulle senast vara där halv åtta. (vilket som gör att jag i den här kylan och basen på ryggen får cykla 06,45. kul) min ensambel ska spela i åhus i dag. men jag skulle gärna vilja ligga kvar i sängen och sova. men men. de får bli som det blir helt enkelt.



nä jag ska göra mej i ordning nu. och försöka ta mej i väg till skolan utan att glömma något

love Tonia

akutbesök.

fick åka till akuten i dag igen. fick typ svinont i magen så att jag inte kunderesa mig upp. efter tre läkare kom dom fram till att det var en förstoppning. så efter typ sammanlagt 10 timmar på akuten så kom dom fram till de. och i dag har jag träffat tre olika läkare som har känt på min mage,

nä nu vill jag gå och ducha och försöka att lägga mej och sova en hel natt utan att bli störd av något..

sov gott alla

skumbad

fy vad skönt det var att ta ett varmt härligt skumbad oxh lyssna på musik. det kändes som om att alla beskymmer släppte. och jag blev nästan en ny människa. förutom smärtan i magen. hoppas mamma kommer upp i kväll och ger mej råd om vad jag ska göra. och tycka synd om mig.

jag kom på de att jga vaknade på helt fel sida i morse. jag var så irederrad på allt. men i förmidags när jag somnade igen och blev vekt av dom som skulle byta spis, visst fört när det ringde på dörren blev jag irederrad, men sen så blev jag lite gladare. och nu e jag glad. det var tack vare badet :)

sitter i morgonrocken får väl klä på mig något mysigt. jag åter kommer i kväll..

LOVE tonia

ny spis

abk har bytat ut vår spis, det var på tiden skulle gjort det i typ noveber förra året, men dom kom och bytade den i dag.

 inbga bra bilder, men de får duga:)


nu har vi fyra plattor i ställer för tre. jaaa:)



sen bjuder jga på en bild på elvis oxå. tog bilder i morse. nnär jag inte kunde sova.

nu ska jag gå och fixa lunch:)

090121

jag vill sova en hel natt, e det förmycket begärt. en natt utan att vaknar 5 gånger, en hel natt skön sömn? sömn var e de?? ni undrar säkert vad jag gör uppe nu. men de ska jag berätta för er. jag har piss ont i magen och kan inte sova, jag stannar hemma i dag med, med förhoppningar att dagen ska bli bra. och utan en magsmärta.
som den sista läkaren sa när jag träffade honom, ta iprem så försvinner smärtan. jo visst, kyss mej. den försvinner inte. jag har provat allt nu. vad hjälper? ligga i sängen och vända sig, har provat de oxå, fungerar inte. e det någon som har tips, berätta gärna dom för mej. skulle bli enormt tacksam för det.

i dag kommer dom och bytar spis, men när i dag. när jag precis har somnat igen, ja jag e väldigt upprörd och irredead, har knappt sovit något på tre nätter.




















det är tur att man har elvis som kommer till en och myser när man har ont, älskling en ju på väg till jobbet hoppas att det går bra att köra i den här dimman.

nu ska jag gå och lägga mej i sängen igen. 

                                









                                                                                                                                                                                             LOVE tonia

tisdag kväll

kan inte bara magsmärtan släppa, håller på att få panik. det var inte så här jag tänkte att min lediga dag skulle bli med magont. jag hade tänkt att gymma och plugga utan en magsmärta, men i stället blev det bara en massa plugg med magsmärta

i morgon blir det skolan. svenska b, svenska c, religion, och projektarbetes tid. så jag e väll hemma vid 16.00 slutar 15,30. tror jag  iallafall
ska bli intresant att se vad svenska c innerhåller för spännande saker. det blir nog intresant.

nu ska jag mysa med älskling.

love tonia

plugg, plugg och åter plugg

en av de få dagarna man e ledig påoch vad sitter man och gör då. jo man pluggar som bara den. men vad gör man inte för att få bra betyg.
har iallafall nyss ätit lunch en ägg macka och brokoli. smärtan i magen har lugnat sig lite iallafall. men de e bara bra. : )



tillbaka till pluggandet. provet är ju på fredag.

LOve tonia

090120

massade mej upp från sängen men samma smärta i magen, men den ska bane mej inte hindar min lediga dag från skolan som kommer att bestå av pluggade av naturkunskap B har prov på fredag, inte lika kul. men det är sjukt mycket som man ska kunna så det e väll lika bra att sätta i gång.
 7 dagar kvar till lön:)

                                 

elvis e för go. han e mammas lilla gullegris:)

love tonia

5 timmar på akuten

som ni kanske redan vet så har jag haft en svärta i magen som började i går. och i dag vid 2 bästämde jag mej för att alex skulle köra mej till akuten för att kolla vad det var ( klockan var typ 5).  innan vi kom in till någon sköterska satt vi i en timme samma smärta hela tiden. sköterska skickade mej vidare till väntrum nr 3 där jag blec undersökt. dom tog lite olika prover, det visade sej att det inte var något som dom såg så jag fick gå vidare till gyn de vill säga att jag fick sitta i typ en kvart i väntrum nr 2, sen kom det värsta.
inne hos gyn så skulle de ta blodprov i armveket, inte ett snabbt stick utan rör som skulle fyllas. jag som har värdens störs förbi för sprutor/ nålar, så jag gick ut och hämtade alex och gick till baka till rummet, sedan gick vi till ett annat rum där jag kunde ligga ner, jag skade i  exakt hela kroppen jag viste inte var jag skulle bli av, jag var så rädd att jag fick tårar i ögonen. sköterska berättade exakt vad hon gjorde med en lugn ocg trygg röst, alex sat och visade att jagj skulle slapna av.
jag viset att jag var i trygga hender men ändån var jag rädd så rätt att jag skaade och började små gråta. nu tycker ni kanske att jag e super lölig men jag e värkligen rädd för sprutor, jag var rädd när jag tog hål i läppen, jag skakade där med. men det var något som jag verkligen ville ha. 
men tillbaka till besöket.  det visade sig att jag har ett viros i magen inget farligt, blir det inte bättre inom en vecka ska jag komma till baka till sjukan,
när jag väll kom ut från sjukan typ vid 20,50 blev jag bara hungrigare och hungrigare. när jag kom hem så tog jag av den tråkiga tejpen i armvecket och satte dit ett nytt plåster, ett batman hehe. sen så åt jag en talrik filmjölk och en talrik mannagrynsgröt, jag var så sjukt hungrig, och mat var gott.



fin bild på mitt blåster. dududududu batman. okej jag e trött så jag börjar blli lite flummig.
och i morgon blir det ingenväckarklocka. ska sova gott. utan magsmärtor hoppas jag.
nu ska jag luta mej tillbaka i soffan med min stora kopp te och njuta.

Love tonia

hemma i dag

har så himla ont i magen. vet inte riktigt var jag ska bli av.  reste mej nyss upp ur sängen mrn tårna i ögonen kom. och ringer till mamma och frågar vad jag ska göra. men jag väntar och ser vad jag ska göra, det blir ju alltid bättre. på ett eller ett annat sätt. 
ska lägga mej isängen igen. och bara ta det lugnt..

love tonia

La Redoute. JAG VILL HA.

 


jag vill ha detta ? mycket annat. de e mysigt att kunna drömma men någon gång så kommer man väl till verkligheten

allt detta kommer från http://www.laredoute.se/?startpage=2539

love tonia

trött men glad

jag e både mätt och trött har nyss ätit medelhavspaj, ( gott som tusan) nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och en STOR kopp te. jag menar bogstavligen talat stor den rymmer en halv liter. repris på top model 11 på 3an.

det var super skönt att träna i dag, känenr mej nöjd efter dagens träning, och det ska jag vara. körde värkligen stenhårt med styrckan och inte lika hårt när det gällde kontition, men ska träna kondition i morgon ( spinning i 45 min). ska ju hitta en snygg stodent kläning som passar utan att den ska kosta en förmögenhet för att den ska passa mej.  jag ska få snygga ben och armar till studenten.

nu ska jag läta insperation till våren, kommer med bilder och priser sen.

ses

love tonia

vill ha

jag kan verkligen inte sova bort hela dagen, eller halva. måste börja gå upp tidigare när jag e ledig.

i dag blir det gymmet och kondition. ska blir hård träning i dag. ska bli skönt.

sitter och kollar på,hm,s hemsida finns ett par skor som jag vill ha och en ny bekini, jag måste ha en ny, e trött på mina gammla och skor måste man alltid ha.

hur snygga är inte skorna, billiga också 298 kr. inte farligt dyrt. :) tonia vill ha.

 
den här är bara ett måste i gadroben.  bh 129 kr och trosorna 98 kr. snyggast på stranden:)

nu ska jag gå och fixa en stor kopp te sen bär det av till träningen.

love Tonia

30 månader

jag och älskling har varit tillsammans i 30 månader, dvs 2,5 år. och de friar vi med mys kväll. har nyss sätt 14 08 som är en sjukt bra film och atit ben & jerrys baked alaska, som e värdens godaste glass.
21,55 ska vi se wallander på tv4+, tror att det var bröderna.
så i kväll blev det inget festande utan det blev mys kväll med älsklingen och katten med film och glass ocg en massa mys

i morgon blir det gymmet och en massa plugg måste bli färdig med mitt stora svenska arbete  och sen så har man prov i naturkunskap B på fredag. inte värdens roligaste. så min kommande vecka kommer att bestå av träning och massor av pluggande. 
Wallandewr börjar om 5 min så jag ska ta och göra lite te och ge min älskling en stor puss

vi ses:)

love tonia








lördag

sitter i soffan nu med mina mjukisar och tröjan jag fick av alex i julklapp. på tv e det något skitprogram.  men varför skullde det vara något bra på tv nu, vid den här tiden? 

lina var nyss här, satt i köket och pratade en massa och drack te. det var trvligt, vi måste göra  det oftare:)

i kväll vet jag inte vad som händer, kanske fest eller kanske hemma jag vet inte riktigt vad jag vill, vill både och, vill inte lämna alex hemma själv, det känds dumt. nu ska jag gå och göra en god grekisk salad.


love tonia

rytmik:)

vilken dag, bara posetiva inslag, för utom en sak. men men. dagen började med en försovning i vanligordning, skolan och sen rytmikkonsert.
för er som inte vet vad rytmik är:
rytmik kan man beskriva som en metod där man använder  kroppen som huvudinstrumentet. Man kan mend hjöälp av kroppen göra olika rörelseformer till musik, man kan t,ex följa en stämma i musiken och vara den stämman hela låten igenom. vist de e flumigt men det e så roligt. faktum e den att jag fick vg i kursen. ( rytmik är mycket mer men orkar inte förklara mer.
konserten gick super bra. Lotta är värdens bästa rytmik lärare.

i går var jag på tjej kväll hos carr och sara. supermysigt var det. gör gärna om det. tack alla som var där för en mysig och trevlig kväll. det var kul att träffa lite nya tjejer:P behöver träffra nytt folk.

nu e det inte fredag längre utan nu e det lördag. så va händer nu. så här sent på natten, grannen snätt under har fettefesten så här e lite bakgrundmusik.  men e  man ung och mamma inte är hemma klart att man har fest:P hade jag oxå haft om jga inte hade bott hemma.

ska träffa lina med i dag:) de var längesen man gjorde det.  ska bli trevligt. 

ska nanna nu

love tonia

godmorgon torsdag

vaknade igentligen rent för sent, när jag gick upp så strässade jag in i duschen, stässade med allt och nu sitter jag här men 20 min över. parfekt. nu bloggar man. :) natten har varit skön och bra. svårt att sova utan älskling brervid sej. men tillslut sommnade man. efer att ha pratat en stunde med honom i telefon.

när jag stod och suterade tvätten så kom jag och tänka på att det e synd om alex som ska ta och tvätta själv. som tur e e jag hemma tills när allt ska upp från tvättstugan. ändån de e synd som honom.  jag ska ju på tjekväll i dag hos carro och sara. ska bli mysigt.

nä jag har 18 minuter kvar innan jag går till skolan, och jag har inte mer att skriva hoppas att alla får en bra dag.



( torsdagar e den dagen jag har dom aldra tråkigaste lektionenrna man kan ha)


love tonia

mys dag

nu ska man snart hoppa in i duschen och gå och nanna kudden. skönt som tusan, det blir promenad till skolan i morgon med. måste röra sig varje dag för att få ett bra hjärta och en bra hälsa.

det blev lite på stan i dag med mandy fick min julklapp av henne i dag:) bild kommer nog i morgon. och i morgon ska man träffa äta lite hos carro och sara. ska bli mysigt. sånt tycker vi om:)

tack mandy för en mysig dag/ kväll och även tack alle flr i dag:)
alle vi ses i orgon i skolan, mandy vi ses hos carro:)
just när jag skulle resa mej upp så lägger elvis sig i knäet och somnade.

duschen kallar.

love Tonia

god morgon

har nyss ätit frukust och ska snart gå och borsta tänderna. trött som tusan e man. somnade vid tre och skulle upp för att ge alex frukust på sängen. tror ni att jag lykades. svar : nej.  jag gick upp när han hade ätit frukust och var totalt förvirrad. men de får man väll ta. blir en ensam natt i lgh, och jag vet en tonia som kommer att gå och lägga sej efter top model. vilken som kommer att bli skönt börjar 08,00 i morgon, så att det kommer att bli sklönt att krypa ner i sängen och gå upp efter 9 timmars sömn i morgon. jag längtar tillbaka till min säng. 

inatt gick jag och la mej med ett leende på lepparna och de var länge sen, kändes så skönt att iallafall lägga sej och vara glad, men sen att jag inte kunde somna var bara jobbigt, hade en viss katt som fick sitt dagliga frnatt och rev ner ungefär allt han kunde. vilket som var väldigt jobbigt. men till slut somnade jag och ville värkligen inte gå upp vid 5, så de blev 05,50 i stället.

nu ska jag gå och borsta tänderna och packa väska ska gå till skolan i dag. min kära cykel står på skolan och jag har ignga pengar till buss.  ja jag vet att det inte e mycket pengar, men flytta hemmifrån utan en säker ekonomi. som tur e har jag ett extrea jobb att i bland gå till, vilket som känds skönt.  bosta tänderna var det.

love tonia

som natt och dag

skola, plugg plugg och åter plugg. har skrivet färdigt TRE svenska arbeten.. tre, jag fattar inte själv att klarade det. eller att jag orkade. Tonia e stolt

i går gick jag och la mej med negativa tankar men vaknade med positiva, jag täknte posetivt, visst jag måste kanske plugga på komvux, men det vissar att jag värkligen vill och att jag e motiverad, Jag Antonia Damm ska bli pyskolog, och en bra sådan. jag ska hjälpa ungdoma och vuxna med deras problem, jag ska lära mej att förstå varför vuxna människor ger sej på barn, vad det är som gör att dom går igång på de, även mördare och våltäcksmän, jag vill veta hur dom tänker för uppenbarligen står inte allt rätt till i deras huvud. jag vill lära mej om människor personligheter. och jag ska klara av det.

denna dagen har jag kommit fram till att jag ska ta tag i skolan och jag ska ta min student utan klumpen i magen. jag ska göra så gott jag kan. jag fixar det..

en annan sak jag kom på i morse e att jag har allt mer börjat accepterat mej själv,  jag bär mina kläder med en bra kändsla. jag går med självförtroende som e bättre. jag kommer alldrig att bli helt perfekt men ingen e perfekt, men jag har fått betydligt bättre självförtroende och de e jag nöjd med. jag ska stå på mej själv och visa att jag heter antonia damm och jag ska fan sluta att ta skit. jag ska visa att jag börjar bli nöjd med mej självoch de ska ingen få trycka ner.

just nu tittar jag på scrubs, alltid lika roligt.  ska stänga av datorn nu och titta på de och sedan ska jag gå och lägga mej med ett leende bredvid min älskling. och jag ska gå upp i morgon bitti med honom och äta frukust, jag ska nog gå upp lite tidiga för att ge han frukust på sängen.

sov gott alla



love Tonia

var e du mirakel?

igentligen borde jag ligga i sängen och sova. men kan inte somna.  börjar halv ett i morgon men ändån borde jag sova. men tankarna kom till men i stället för min sömn.

jag kom fram till med mina betyg kommer jag aldrig kunna bli psykolog. varför e man " dum i huvudet" varför har man inte tagit tiden på alvar. varför tar man inget på alvar länger. jag måste skärpa mej när det gäller skola, men så fort jag får någon slags form av kritik så ger jag upp. varför?  jo för att jag lyssnar och tar åt mej för mycket av vad folk säger till mej. om någon t.ex säger någon att jag inte klarar av något så får jag panik och behåller den inställningen att jag inte klarar om något.  som i engelska A när min lärare sa att jag var ett hopplöst fall och att hon inte viste vad hon skulle göra med mej. jag har fortfarande inte tagit tag i det och jag kommer inte att hinna innan studenten så det får bli  komvux. hej jag heter antonia damm och jag går på komvux för att jag e dum i huvudet. 
vissa dagar vill jag bara ge upp och sätta mej på en bänk med alkisarna inne i stan. vissa dagar vill jag kämpa men tyvärr e dom inte så många. kan inget mirakel hända mej? så att jag klarar allt super bra och går ut med toppen betyg och kan bli psykolog. mirakel var e du? jag e här sitter i min soffa på galmegården.



// tonia

monday

jag vaknade lite försent i dag typ när min sånglektion slutatde. inte bra. detta var min ända lektion för i dag. illa illa..  men sånt händer.

jag kom på hur mycket jag älskar alex han e mitt allt, utan honom hade jag inte suttit här utan då hade jag suttit hemma hos mamma utan en underbar pojkvänn. nu e vi inne på vårt tredje år.  snart flyttar vi till ett hus, du ovh jag älskling, du ska vara veta hur tacksam jag e för dej. du har fått mej till att tänka mer posetivt, du får mej att känna mej vacker, det kvitar vad jag har på mej så tycker du att jag e fin, jag älskar dej så otroligt mycket.  jag vill dela resten av mitt liv med dej. jag vill leva med dej. jag älskar dej

mandy sitter här uppe med sin dator och jag med alex laptop.  trevligt värre.

bio i går var super bra, var konstit att s en wallander hämnden film utan linda och stefan. jag säger inget om filmen ni får själva se den men enligt mej får den bra kritik. sen e det underbart att gå på bio:)



                                                                               

ska fortsätta titta på tv nu


tränat

kom nyss hem i från gymmet. det var  riktiky skönt. och jag kom på vaad jag ska skaffa om jag blir  rik, en personlig tränare. tyvärr så e man inte så rik nu. men tanken  var bra. iallafall.  i morgon blir det nog  spinning. måste hålla mitt tränings schema.  måste hålla i gång med träningen. mår korppen bra mår hjärtat bra. så i morgon blir det kondition på tisdag blir det nog gymmet igen och onsdag något lugnt typ simmning, eller något.

ska hoppa in i duschen.

walander i kväll

godmorgon sverige.

det kända värkligen som om att jag har sovit hela dagen, men visst de har jag kanske.
jag ska i väg och träna sen dax för gymmet. behöver bränna lite fett och bygga muskler. klockan 21,00 ska vi sitta i bio salongen se den nya Walander:) hoppas att den e bra. jag åter kommer om den senare ikväll.

jag ska gå och klä på mej.


ursäkta röran

Alex håller på att äldra om min blogg så att jag får en egen design. " ursäkta rörar, vi målar om"
jag har tittat på körslaget medans han gjorde de han har gjort. men den e långt i från färdig och kommer nog till att bli färdig i morgon. 
                              

åter kommer i morgon med nyheter om mitt liv eller något.

ska nämligen se gothika nu. tror att de e värdens bästa film:)

lördag

vilken dag det har varit i dag och än e dagen inte slut:)  vaknade vid 12 gick upp och åt frukust och diskade. sen bar det i väg till simhuset och simmade i 40 min. skönt som fan. sen blev det lite fika när vi kom hem:)

de e lärdag i dag. och de3t hade varit kul att göra ystad osäkert med julia, david, eric och älskling. tyvärr så har man inte pengar så i stället blir det en mys kväll med Alex och katten:) inget i mot mej.  ut¨ång i ystad blir det en annan gång. så sw upp donna och bara bar.. för här kommer jag någongång.

sitter här och tänker på vad jag hade gjort om jag vunnit en masa pengar. hade nog shoppat loss. känner att de hade varit trevligt. finns så mycket som jag skulle vilja ha. men se men inte röra. 

nu ska jag gå vidare. och glra något. får se vad det blir men något kan man nog hitta på

http://www.asos.com
( sjukt snygga kläder och skor)

förövrigt vill jag ha alla skor och väskor dom har i sex and the city


hmm en dag

är så trött i dag. somnade super sent i natt och vaknade rent för sent. i dag. och ändån e jag trött. jag tror att jag måste vända tillbaka dygnet. eller nått.

i dag har jhag inte gjort ett piss föruom att jag har sovit de e allt jag har gjort iu dag. och detta blogg inlägg slutar snart. har inte så mycket att skriva i dag.. 

en onsdag i januari

de må man säga. snö ute och kalt och jävligt. fast det är då det finns en snledning till att stanna inomhus. fast de kan jag inte tycka att jag har gjort i dag utan jag och min kusin julia har gjort stan osäker i dag. hittade min kjol.

i morgon blir det skola för min del.  håller på att funderar på vad jag ska ha på mej. men det löser sej. hoppas jag. tänkte ha min kjol och nägot annat, men vad vet jag inte. känner att jag skulle böhvt miiinst en veckas lov till och 100 000 på mitt klädkonto. finns så mycket som jag skulle vilja ha.  men överst på listan står laktigts som bik bok har spm jag tänkte köpa. sen orkar jag inte rabbra upp allt som jag vill ha..

nu ska jag nanna, satt trots allt uppe till fyra i natt med julia.  så att kudden kallar:)

den känds ...

som om att man e uppe med tuppen. har sovit super dåligt i natt och vill inte vara uppe. vill sova och nanna kudden. men de ska jag inte. ska åka ner till stan sola och kolla lite på roliga saker. behöver en kjol och ett par lak tights. får se om man hittar några billiga. e inte säkert. men man kan hopas.

jag älskar den här mannen. vill krama honom nu. men han e och jobbar och i kväll jobbar jag.. blääää. jag vill umgås med min älskling. men men jobba måste man.

inlägg 52

 

jag bjuder på denna bild. de e på mej när jag var liten . kanske 2 åe. e inte helt säkert. men det var ungef'är då jag började att få hår på huvudet
 
jag skulle ha gjort hur mycket som hälst i dag, en viss liten antonia vaknade på fel sida i morse. och ovan på de var allt i kylen fryst så jag kunde inte äta frukust. jag säger jävla kyl. jävla abk. tur att man snart slipper dom. ska bli riktigt skönt.

på torsdag börjar man skolan ska bli kul på ett sätt och tråkigt på ett annat. jag vill igentligen inte. sista terminen. de fixar vi.. snart studenten:) 
 
i morgon blir det jobb. men först en runda på stan. kul kul. ska köpa present till matilda. hon fyller år i morgon. men tyvärr så får alex åka dit själv jobbar ju som sagt i morgon. mellan 16,00- 21,00 ( så där imellan e jag inte kontakt bar på telefonen.  sen så hoppas jag att man e ledig från jobbet på tisdag,  men de e oxå bra att jobba jag har ju en egen inkomst. som många andra i in ålder inte har. studiobidraget klarar man sej inte länge på.



bjuder på denna bild med, nu innan jag drar vidare. wilma mormors och morfars hund. hon e hur go som hälst:)

lördagen den 3 januari.

jag köänner att änsålänge har jag lyckas hålla mina löften,  var ute och cyklade i går och var ute och gick i morse i morgon blir det gymmet för min del. ska bli skönt som fan.  godis och anndra onyttigheter har jag lykas håller mej borta i från. fast i dag har jag haft ett himla sug.

för  övrig så har jag varit på boan i dag och kommit hem till min lägenhet som e min i tre månader till sen blir det att flytta till brunsvik:) jag och älsklingen:) kul kul..

i morgon ska jag

träna
städa
städa förådet
mysa


( min näs täppa vill inte försvinna tror att jag håller på att få panik, men tänk posetivt. även den försviner precis som allt annat som man inte vill ha)

tvn kallar






nytt år, nya händelser och nya löften

nyårs frirandet blev lyckat, dans skratt spel där vi hade låtsas sex med varandra och satt halv naknar.  var hämma hos david, där även jocke markus, eric, julia och alex var. det var ju tänkt att alla utom jocke skulle sova hos david men det blev att alla utom david och jocke sov hos julia. i den kallaste källaren sov jag och alex i, sov ska jag inte säga att jag gjorde men jag frös som fan.

när vi alla vaknade så drog vi till pirri pirri för att äta kebab, men när vi var framme kom julia på att hon skulle bli vegitarian detta år. men piri piri var stängt så viu traskade vidare rill roma som öppnade klockan tolv. och vi fick får mat :)

jag hade en trevlig nyårsafton trots omständigheterna

och hör upp alla nu ska jag inte dricka alckhol alls för till min skattjack/ student sen blir det ingen där efter för till nyår. jag ska inte äta en massa godis utan i stället ska jag äta nötter, påokorn och frukt. jag ska följa mitt träningsshema och jag ska leva ett hälsosamt liv. det kommer ändån till att vara utgång ch sånt för mej men jag kommer att dricka loka eller ramlösa, ska inte dricka läsk iheller och i stället för pizza, snabbmat ska jag äta salad (undantag i dag)  folk tror inte att jag kommer att klara det. men jag ska.. jag har bästämt mej. jag kan..

bara så att nu vet så har jag svinet omt i nacken. vet inte ´vad jag har gjort men ont har jag iallafall. de går väll över tills i morgon..

jag har bara några saker till att säga

GOTT NYTT ÅR

tack för en trvlig fest jocke, julia, markus, eric,david och älskling

RSS 2.0