dagens?

Jag hade tänkt lägga ut dagen outfits i dag, men i närmare eftertänkte så varför? Mina kläder i inget speciellt och jag inspirerar inte någon.

Det finns så mycket dagens i blogg världen vilket jag inte förstår, varför vill man lägga ut dagen jag, berätta om dagen humör och till och med dagens smaltips?? Kalla mej omodern om ni känner för det. Men vill man egentligen lägga upp dagens bla bla. Jag har också lagt upp dagen outfits osv men jag känner att det e inget för mej .  i min blogg skriver jag om de jag tycker e intressant och de som snurrar i mina tankar. Och jag e fruktans värt dålig på att lägga ut bilder. Men jag känner väl att jag vill hålla de för mej själv.


1000 ord



en bild säger 1000 ord, så låt bilden tala för sig själv

jobb?

borde egentligen sova, men känner mej inte trött. eller jo jag e trött men inte så att jag kan sova.
det e så mycket som snurrar i huvudt. framför allt de här med ekonomin, känner att jag inte kommer till att klara det här så bra att inte jobba alls. jävla tomelilla kommun, jag bara önskade att jag hade ett jobb, men vart finns jobben?? det är det ingen som vet. det känns inte så jätte bra att söka in till undersköterska utbildningen, där e svin lång kö, och när jag väl kommit in och gått ett år så e dr inga jobb, dels för att det e så många som har blivit undersöterskor då. så vad ska jag bli. det finns så många yrken att välja på men vad passa mej?


ledigt jobb? kom till mej

RSS 2.0