Musik

Tonerna från en gitarr eller tonerna från en sångare. Vad är musik för mig? Det är så mycket som göra att musik blir musik. Det är så mycket som gör att det blir en vardag.


Jag har tänkt på detta ända sen gymnasiet, då vi hade en uppgift e svenskan ” vad är musik för mig” då skrev jag den snabbt utan att riktigt tänka efter. Men nu när jag tänkt efter så vet jag inte vad musik är för mej. Eller jag vet men kan inte beskriva vad den är för mig. Den är å mycket.  Det är så mycket som gör att musik blir musik. Vad som gör det lilla extra vet jag inte, och jag vill nog inte lista ut det. Då blir kanske inte musiken lika intressant längre.


Samtidigt kan jag inte tänka mej en värld utan musik. För vissa är musik ett sätt att utrycka sig, men jag vet inte hur jag ska beskriva vad musik är för mej. Jag vet att musik gör mej glad


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag.

 

Dagen började med att älsklingen fixade en fin och en mysig frukust med bullar. Sen lite morgon mys. Dagen började bra och e fortfarande bra. Just nu sitter han och ska spela in en ljud presentation till sin lab, så jag sitter med mp3 för att inte föra vad han spela in. Haha.

 

Så just nu lyssnar jag på ”broken” av bad religion, en jävligt bra låt i alla fall.  Lyssnade mycket på det när jag gick i högstadiet. Ett annan band som jag lyssnade på i yngre åldern var the sounds där favorit låten var ”Fire”. När jag lyssnade så drömde jag att jag stod på en stor scen och sjöng denna. I slutet kom den stora eldlågor vid kanterna på scenen. Det är rätt kul att sitta och tänka på vilka band jag lyssnade mycket på när jag var yngre. För då var det mycket perioder med olika genrer.  Nu lyssnar jag på nästan allt. Men rocken står mej närmst hjärtat.

 

Ni  alla får ha en underbar alla hjärtans dag, för det ska jag ha.

//tonia


Casper

man går in på facebok. för att komma i andra tankar,
av vana sen allt hände gick jag in på din sida.
men nu kan inte tårana sluta att rinna från mina kinder.
livet e inte rättvist, 19 år och fylla 20 till sommaren.
också världens snällaste människa, med det underbara leendet.
casper du var alltid glad och det var det bästa med dej.

snälla kan du inte bara komma tillbaka och säga hej, jag bara skojade med er.
fan du e saknad.  du skulle inte ha detta, det e inte rättvist.

fan oxå jag som sagt till mej själv hur jävla länge som häslt fan jag vill träffa dej igen,
det var evigheter sen som vi träffade. varför hörde man unte av sej tidigare. bara för att höra hur det var med dej

casper, vila i frid min vän.

jag saknar det/ Din vän Antonia


bild

bild från 2006
avslutnings showen
 

100209 tisdag.

Va kan man säga denna tisdag? Hmm jag vet inte. Men jag har i alla fall städning på g. jag ska bara få motivation.  Vilket som inte e det lättaste. Men jag hoppas på ett bra försök. Att resa mej upp och börja gå igenom bland kläderna, vilket som inte är det lättaste.  Bomb nedslag, samtidigt som det bara kommer mer och mer. Suck. Ska nog börja gå naken. Så slipper man iallafall tvätta .


Jag får försöka bli lite seriös. Men det e inte roliga att ta tag i detta. Tvätt som ska vikas och tvätt som ska tvättas. Suck. Men jag får väll ta tag i det nu så att jag hinner bli ´färdig i dag.


Vår?

Februari, den 8e om vi ska vara exakta.


Snö ute och kalt och jävligt vill jag meddela. Har nog aldrig längtat så här mycket till våren.  Men man får se saker och ting lite positivt. Det blir ljusare med snö. Och det var nog det ända positiva med snön och vintern. Så där la jag nä med att försöka att vara positiv till vintern. Man går halkar, nära bryta benen upplevelse varje dag. Men det e snart vår, men det e bara en lång väg dit.


Nu dags för läsning


Till minne av Casper Persson

En person som alltid log, Var alltid glad. Den snällaste och mest godhjärtade person som man kände. Varför skulle detta just hända dej?


Minnen kommer och tårarna rinner längst min kind. Saknade blir bara större och större. Och varför hörde jag aldrig av mej till dej.  Jag har haft super roliga stunder med dej Casper och kommer alltid att minnas dom.


Må du vila i frid min vän, du e saknar, inte bara av mej utan av många.


många kramar Antonia


RSS 2.0