vaccination

Ont i armen. Trött som tusan. Vaknade halv 6 i morse av att Jessica från natten ringde. Så jag har jobbat i dag. Slutade klockan ett och begav mej till lisa, som jga skulle åka med till Simrishamn och få vaccination, det värsta jag gjort. Jag aldrig mer vaccinera mej för in influensa. Jag blev yr och snurrig. Kände en illamående känsla. Allt detta var nog för min förbi för sprutor. Har inte mått så himla bra alls i dag. Men jag e stolt över mej och jag fick ett choklad av alex för att jag tog det. Han vet vad jag vill ha.


grisinfluensan

inlägget har inte så mycket med rubriken att göra, men i brist på fantasi

Jag mår skit just nu, har en jävla huvudvärk och känner att jag borde gå och lägga mej. Men det e för tidigt.  Jag går och lägger mej tidigt och sover länge. Det fungerar inte mer jag behöver vara vaken lite också. Men den här huvudverken försvinner inte. Tredje dagen jag har den, så jag behöver någ få naken masserad, jag känner riktigt hur spänd jag e i både nacke och axlar. Bode kanske inte använda den stora väskan varje dag. Eller kanske inte ha den så tungt packad. Aja de e mycket man ska tänka på för att kroppen ska må bra.  Man orkar inte tänka på allt.

Men på tal om hälsan, så ska jag vaccineras mot ”Grisinfluensan”. Känns inte helt ok, biverkningarna e det många som får. Den vanligaste 1 av 10. Jag har verkligen inte råd att bli sjuk, nä  jag ska vara frisk så att jag kan jobba.

Det finns inget bättre än att jobba, eller jo det finns det, egentligen mycket som e bättre. Men jobbet e något som ger resultat, jag kan ägna mej åt mina intressen, jag och alex kan unna oss saker. Vi kan leva som ett par med hyfsad ekonomi som klarar en månad galant och samtidigt kan jag köpa lite kläder. Detta kunde man inte påsamma sett när man gick i skolan. Och inte jobbade extra. Då hade jag 2400kr i månaden. Så roligt hade jag då. Hade man pengar i slutet av månaden?? Nej, det hade man verkligen inte.

Jag känner att detta inlägg blev lite rörigt men så får det vara.

Åter kommer i morgon. Och bilderna på allt nytt kommer när allt e tvättat.

Puss puss


calle ska vinna



jag tycker att calle ska vinna, i går lät det skit bra:)

fever - elvis



sitter och små nunnar på denna låt:P kan inte få bort den från huvudet:P

en vän



det var kalt och jävligt den dagen, mrén emma förgyllade den:)
en vän som jag önskade att alla skulle kunna få. men emma e min underbara vän, och vi finns för vrandra i vått och tort.

ses i morgon emma:P

göteborg 2,3,4 oktober

Torsdagen den 1:a oktober var det packning som gällde. Det var mycket osäker vad det var man skulle packa ner i väska skulle det regna eller vara sol i den härliga staden Göteborg. Men det skulle vara dåligt.

Fredagen så gick resa till staden klockan 16,30. Det var trångt men resan gick fort upp. Stannade till och köpte godis, på vägen upp. När vi var framme i Göteborg fick gps:en lite frispel. Den visade fel. Och jag måste säga vi hade roligt åt den,  och en gata som jag la på minnet var bögatan. Fråga mej inte varför. Men flyttar vi nån gång upp till Göteborg så ska jag bo på bögatan.

Lördagen så regnade det så det blev shopping i nordstan bilder på shoppingen kommer en annan dag,. Men det blev inte jätte mycket shopping men, men en det chailatte blev det. Mums.

Söndagen så var det Liseberg som gällde. Det var trevligt men lite blåsigt och kallt och i flumraider blev jag väääääldigt blött.. alex har alltid lurat i mej att sitter man längst fram och dukar när vattnen kommer så klarar man sig. Jo vist. Om man inte lastar tungt fram. Jag skojar inte där kom en stor våg över mej och jag blev blött ända in i underkläderna.

 

bilder kommer i morgon eller över morgon.


snart dra vi:)

snart e det dax för att åka upp till göteborg.

22,39

tyvärr fick vi inte huset. men det kommer fler. jag älskade verkligen det huset..

har varit med emma i dag. ( min andra halva) vi gick lite på stan, och ja jag köpte lite saker. men har fortfarande inte fått i gång kameran så ni får vänta med att se det. men det blev iallafall en jacka till till min samling. för jag har ju inte jackor.

i morgon blir det först hem till emma och sen så bär det av till göteborg, för liseberg, shopping och vem vet det blir kanske en kväll på stan. några bra ute ställen? dum fråga kanske det finns kanske rätt många men var finns dom så att ett bar slåningar kan hitta dit?? men det löser sig nog.

nä nu börjar idol igen.

puss puss

RSS 2.0