28 mars flyttstäd

japp i dag blir det till att åka upp till lgh för att flyttstäda. kul. nä inte direkt. men det måste trots allt göras. eller det finns kanske en människa där ute som älskar att städa? säg till då. för jag hatar det. 
 

jag kommer inte på mer just nu. jag glömde att att berätta vad jag ficka av alex familj i går. 1000 kr på hm. gött eller vad:) nu blir det shopping på hm:) me like:)

nu ska vi köra till k.-stad för att städa.  puss puss

27 mars 2009 en bra dag

Äntligen bredband! man vet inte hur mycket man saknar det för tills man inte har det på ett par dagar. Nu ska jag fortsätta min blogg som vanligt igen. Och vet ni vad det är för dag i dag?


Jo det är min 19 år dag. Så jag vill passa på att tacka alla som kom och för alla fina presenter.  Är super nöjd. Tusen tack. kvällen har varit lyckad till 110%


Jag hoppar de här som har hänt under veckan jag inte haft bredband, ni vet ju redan att jag har flyttat och för er som inte viste det så vet ni nu. Men jag ska ta bilder på det. Så fort jag får tid över och här är städat som kommer det bilder. Jag lovar. För övrigt så trivs jag super bra i huset. Jag och min älskling. Super härligt är det här. En liten nackdel är att det är lite för tyst.  Men jag vänjer mej snart vid det.


Får visa lite bilder på bl.a. presenterna och outfit


skålen e inflyttnings present av kaj rita och lida. och ena av blommorna är från david och andra från sanna med familj


fick jag av älskling

mamma, pappa och brossan samt de på bilden under och ett linne som kommer lite längre ner och 500 kr




fick jag av mormor och morfar + 500 kr och en glas skål med avocado och citron. mormor känner mej:)

linnet. hade det på mej. super snyggt.

hade även mi9na älskade chinos på mej. underbara.

nu blir ddeet sängen för mej. ska försöka hinna slänga i väg ett blogg inlägg innan jag sticker till k.stad för att flyttstäda lgh. men nu ska jag kolla facebook och sen ska jag nanna.

sov så gott.:=)


jag älskar dej



jag älskar dej älskling

vi flyttar i morgon, vilket som ska bli underbart. tänk dej att vi ska bo i hus tillsammans.

dagens outfit



jeansen är alex förra jeans han. men nu tillhör dom mej. super sköna pojkväns jeans. tack så jätte mycket älskling

090320 GOD MORGON

hej hej. jag var uppe förre tuppen i dag. vaknade 04,40. pigg var jag så jag gick upp för att böeja med en mysig fredags frukust till mej och älskaling. jag låg iför sej en stund och försökte att somna om, men märkte att det var omöjligt.
och kryss i tacket. jag åt frukust så här tidigt på morgonen. de e det inte ofta jag gör. brukar inte kunna det. men en satadig och god frukust blev det.

i dag kommer dagen bestå av skola och att packa ner det sista i lgh. det ser för jävligt ut i lgh och jag vbill bara plocka undran allt och ta fram städsakerna och göra det riktigt fint här igen. men se kan man se det på ett annat sett med. i morgon flyttar vi och sen så är det bara till att flytt täda det och då kommer det få vara riktigt fin sista gången när vi står på den:)

tillbaka till de med skolan. har en lånmg dag oi dag från 8 - 16. vilket som inte är roligaste i llivet. ha de räkt med de två första lektionerna. men iallafall. arbetsliv, svenska B och naturkunskap B. kul kul. nä värkligen inte. naturkunskap B är nog det roligaste på dagen och ändån kan de bli segt.

haha. nu har jag varit vaken i 1,5 timmar. hehe. jag kommer till att vara död ikväll. jag känner det på mej.
nä nu ska jag gå och glr något. typ ladda batterierna till kameran.

jag åter kommer innan jag sticker till skolan. puss puss

......

att vänta är det tråkigaste som finns

vår

det är vår.
i går när jag cyklade till skolan såg jag en fjärilslarv och då insåg jag verkligen att det var vår. Och i dag har solen steckt på och det har varit riktigt härligt.


Jag har varit med Mandy i stort sett hela dagen. Då vi bl.a. har varit ute och gott i det fina vädret. Riktigt skönt har det varit. Riktigt njöt av solen. Det är alltså verkligen vår.


Om två dagar flyttar vi. Så då blir det hejdå gamle och hej Brösarp. Jag kommer till att stor trivas i huset och där kan jag verkligen njuta av våren.. och kommer till att älskar den ännu mer.


Nu ska jag fortsätta att packa. Puss puss


???

hur fan ska man hinna med allt?? när ska man ha tid för sej själv igentligen?

väntan

det är tråkigt at vänta på att någon ska komma hem.

matlagning på g

nni vet att jag skrev att jag kanske skulle träna eller bara åka hem till sängen. men det blev inget av de. utan det blev att jag cyklade hem till elina. däe vi snackade åt lunck och negerbollar. eller vars en stor.

men vilket fal som helst så är det fiskgratä'ng på g här memma i min lgh. jag får nog äta själv men det är ingen fara med det. de går väll något skit på tv. alex e i huset och oljar våra ek bors. så vi har ett lite lack bord i vardags rummen nu sålänge. vi fick ta ner borden till huset, dels för att det inte blir lika mycket att bära på lördag men framför allt för att de behövdes oljas. nu undrar ni kanske varför vi inte kunde göra det i huset. vi har en katt vid namn elvis som är duktig på att vara i vägen och vara på våra bord när vi inte ser. så därför.

nu ska jag gå och kolla fisken som står i ugnen och potatisen som står på spisen.

vi hörs senare. puss puss

090317

10 dagar kvar till jag fyller år.

bara så att ni vet.jag hade kunnat sova längre i dag men jag måste plugga innan jag ska till skolan och skriva ett prov. så jag gick upp för 50 min sen. allstå 06,00. kanske inte prick.

för övrigt så har jag nyss ätit min frukust flingor med yoghurt och jag väntar på att mitt te ska bli färdigt. vilket det är vilken sekund som helst.

trotts att jag har sovit typ 8 timmar så är jag ändån sleten och trött. när ska man få sitt pigga liv till baka? de e en stor fråga. men vilket fall som hälst så kan jag cykla hem om efter jag har skrivit mitt prov. eller så sticker jag och tränar. fast sängen låter skönare. som den alltid gör. jag längtar till på torsdag. den dagen har vi studiodag, och jag antonia damm ska sova hela dagen om det går försej. ska bane mej hålla tummarna. 

gårdagen vara både rolig och seg. ånglektionen var lika rolig som alltid annars. men därimot fotografiksbild A. var kom och rädda mej. jag vill döööö. den var så tråkig
så man kan hoppas på en bättre dag i dag. känner jag mej själv rätt så kommer det till att bli e tidig kväll. kommer väl ligga i sängen redan 08,00 om jag fick. men jag ska försöka att vara vaken längre än det. jag ska iallafall vara vaken till 21. om jag lyckas. kan ju alltid hoppas på det.

nä nu får det bli plugg för hela slanten. sen ska man göra vid sej.

vi hörs. puss puss 

090316

nu tänker ni kanske att jag har blivet dålig på att uppdatera. men vänta bara en vecka så kommer det till att bli ännu sämre. då jag kommer få använda min sambos mobil för att kunna blogga och överhuvudtaget till att kunna komma upp på nätet. hur kul är det. men mitt brevband kommer väl till att komma inom en snarframtid. hoppas jag. 

som nui säkert vet så var jagi lund med naturkunskapen i torsdags. naturvetadagarna. de var både kul och tråkigt. den första föreläsningen som hette " se hur du hör" var lite intresant men ändån tråkigt. jag trodde att det skulle ha mer att göra med musik. inte hur örat fungerar. hur många år har man inte lyssnat på det. 
den  andra som hette "vintergatans hemlighet" super tråkig och ointressant var den. föreläraren pratade på i 190 km i timmen´. och använde en massa termer som ingen fattade. jag höll på att somna.
den sista och den roligast. " laser show" super troligt och efektfult. pga den så blev dagen i lund lyckad.

på kvällen (sammadag) så var jag på pettes och åsen stand upp. super roliga var dom. de varderas pjojekt arbete. och jag måste säga att dom lyckades värkligen med det. jag hade så ont i magen när jag kom hem. de var en lykad dag.

citat från bussen till lund " min man dog för tre år sen s¨då flyttade jag till lund där min abarn bor" läraren och chaförens ådialogen var väldigt intressanta att lyssna på. vem vet de kanske fan varandra där.

fredags så åkte jag ner till mamma för lite fredags ,mys med mamma och pappa. gick även hemtill mormor och mös lite. älskar att vara hos mormor och morfar. finns inget bättree än att vara dfär jag älskar att vara däre. miljö hos dom e så mysig,

i lördags var det jobb för heela slanten och hämtade nyklarantil huset.
på frukusten så kom vi in på min ben förlängnig. förklarar mer en annan gång. då kommer eva med den här kommentaren " kan man göra en sån förlängningpå penisen med" gud vad vi skrattade.

i går flyttade vi ett lass ner till huset. och nu känds att på riktigt. jag vill värkligen flytta nu. jag känner att jag inte vill mågpt annat än att flytta.:)

jag åter kommer när jag kommer hem med dagen uppdateringar. hoppas att allt en bra med er. och att levet leker.

puss puss

....

dagen i lund har varit bådet rolig och tråkig. men jag hinner inte skriva mycket mer så de får ajg göra i morgon. jag ska plugga som en idiott hela natten och gå upp typ 5 i morgon. så jag får återkomma i morgon.

puss puss

090312

lund i dag med skolan. men jag vill häldre ha min sovmorgon. vrf kan man inte få sova??

jag e sjukt trött och nu korrar min mage med, så jag mår väl går och slänga i mej någon slags form av mat.

puss

älskling



en sak e säkert. det är att jag älskar dej du är min underbara alex. det finns så många roliga stunder tillsammans med dej. och jag hoppas att jag får dela dom stunderna med dej föralltid. jag vill leva med dej.

jag skanar dej mer för varje sekund vi inte är med varandra.
jag älskar dej änu mer för varje dag som går.
jag tänker på dej konstant alltid.
jag kan ligga vaken i timmar bara för att titta på dej när du sover.
 jag älskar dej alexander persson.

090311

onsdag. ska redovisa mitt PA senare i dag. jag vill inte. känner att jag kommer får ig på det men nu får man försöka tänka posetivt. 

inom en snart fram tid ska jag och mamma ha mor dotter dag. vi ska åka till nova lund och fixa studentklänning och andra saker. 
detta fick bli ett kort inlägg ska snart kila i väg till skolan och plågas. vill inte. men jag åter kommer senare när jag kommer hem från skolan. 

önska mej lycka till. 

ha en underbar onsdag. 
puss puss 

Ännu en kväll...

 ...i mängden som tankarna kom till mej. Tankarna som jag bara vill glömma. Jag kan inte berätta allt här eller nästan inget. Men frågeformuläret vi gjorde förra veckan fick mej verkligen till att tänka tillbaka på tiden bakom mej. Tiden jag ville glömma, men som kom galopperande i mot mej. Nu känds det som om att jag måste springa ifrån den igen. Eller gömma mej för den. Vrf tar jag para inte tag i problemen. Jag orkar inte, just i kväll känns det som om att jag att om jag går och lägger mej kommer jag aldrig mer upp, kommer aldrig mer till att resa mej upp ur sängen.  


Skola i morgon och jag känner verkligen att jag vill dö. Jag vill inte till skolan jag vill ligga i sängen och sova bort min problem, sova bort hela dagarna. Det är så jag känner. Om någon i mon klass läser detta så kan ni i alla fall försöka förstå. Det är jobbigt att inte kunna berätta vad som kommer i kapp mej.


det finns så mycket annat som gör att jag inte orkar med, inte kan sova, jag har fortfarande dålig självförtroende. Jag känner mej ful i alla kläder jag har. Kommer till att bli ett helvete att hitta min student klänning. Men jag ska hitta den. Om så måst sluta att äta så ska jag ha en fin klänning.


Där e en sak till. Jag äter saker som ger mej ångest, jag kan inte äta skolan mat utan att få det. När jag bara tänker på alla e ämnen och konsumering medel det finns i skolmaten. Det gör att jag lever på lite morötter och ett glass vatten i skolan. Jag klarar inte ab att äta den " lagade maten" längre. Jag tänker för mycket på vad det innehåller.  Jag är super noga med maten hemma, jag lagar all mat ifrån grunden. Jag lär ha ett stort kontroll behov på vad jag äter, men ändå kan jag inte låta bli frestelsen från sötsaker. Då tänker jag en liten bit kan inte skada. Men efter år. Kommer den hemska ångesten.


Det känns som om att detta inlägg blev super tråkigt för er att läsa. Men för att kanske göra det mer intressant så tänkte jag att jag skulle ut och gå en lång runda i morgon innan jag ska till skolan.

inlägget blev nog lite rörigt. men jag skiver det utifrån mina tankar,


äntligen färdig

Nu är jag äntligen färdig med allt de skriftliga till projektarbete. De svåraste var nog att skriva om processen, men efter många timmars skrivande blev jag tillslut nöjd. Men jag vet inte hur många gånger jag skrev om det många gånger.


Va ska ni göra i kväll?

För min del blir det en tv kväll, just nu tittar jag på simpson, efter det blir det den rätte för Rosing och där efter kvällens höjd punkt Desperate housewives.  Efter det så blir det nog sängen men jag vte inte. Det blir kanske lite mer pluggande. Ska ha en bokrecetion klar på fredag, ska lämna in den och ha en muntlig presentation. Och jag verkligen hatar min August stimberg bok.


Jag för står inte varför vi måste läsa en tråkig klassiker på svenska B. är så fruktansvärt trött på allt läsande. Det är ju det ända vi gör på svenskan. Eller så ser vi på film. Vi gör inget som förbereder oss för de nationella proven.  Men det är ju hennes statistik som förstörs. Fast det är visserligen vårt betyg. Vrf ska vi bara läsa hela tiden. Och när vi inte läser så ser vi på tråkiga filmer. Just det vi har skrivit en skräck analys med. Men det är inte så mycket mer vi gör. Jag vet knappt hur man skriver en essä. Ett referat har jag inte en aning om hur man skriver. Och jag ska göra ett referat till en annan kurs. Hur f*n ska det gå till, men det löser sig förhoppnings vis.  Just på den uppgiften känner jag att jag kommer få IG på.


Nä nu ska jag fortsätta att titta på simpson.

vi ses senare
puss puss


älskling :)

snart kommer min underbara älskling hem. jag längtar efter honom

några av bilderna













detta är bilderna jag är nöjd med.  ni får gärna säga vad ni tycker

Allt man behöver



laptop: till bloggande och andra roliga saker
loggbok: till att föra antekningar om pa
vatten: vätska är bra att ha
frukt: för energi
telefoner: någon kan ringa
stationnära datorn: arbeta med pa, finns ett nyare fotoshop på denna.

090310

för er som är intreserade så är det bara 17 dagar kvar tills jag fyller år.

allt bra med er där ute? och för att göra visssa av er svartsjuka men jag e faktiskt ledig i dag. och vad kommer att hända på min dag? jo jag kommer att plugga och fixa med mitt projektarbete. ska redovisa det i morgon. så jag får väll välja ut lite bilder som jag kan jobba vidare med. som tur e är det bara ca 10 bilder jag ska redigera. så detta hinner jag med i dag. plus att jag måste skriva min slutdokotimation. så att den blir färdig någon jävla gång.

men det är väll bäst att jag börjar med det nu. men jag åter kommer senare men lite bilder kanske. får se.
pååterseende. puss puss

dove


dove go fresh. men gurka och grönt te. under bar och härlig lotion. älskar den..

för övrikt så tittar alex på mandys dator och mandy och buffy e här så jag skja vara sosial med dom.

gym

jag känner mej så himla duktig i dag. det blev ett hård styrketränings pass i dag på gymmet. körde kanske lite väl hårt, men skönt var det.

nu har jag nyss ätit lite kvällsmat. kckling blev det. alltid gott. det blir nog kyckling i morgon igen. snart så ska jag lägga mej i badet en stund och  bara njuta.

nu ska jag går och hitta på något.. åter kommer om en stund. puss puss                                        

simba

ja nu sitter man oi skolan och väntar på att man ska gå hem. eller åka. men iallafall. det blir nog bra.  skrev ut min bild i dag i skolan som vi ska ha på en fotoutställning, det igång i en kurs jag läser. bilden skulle visa en kändsla och det blev en bild på mammas katt. han ser väldigt fondersam och sur ut. så det fick blev den.  jag e hyfsat nöjd med mitt resulutat. men en bild kan alltid bli bättre. man kan alltid göra saker och ting mycket bättre.



sen när jag kommer hem så blir det till att paka väska och åka och träna men alex. efter det så blir det till att laga lite m,at och sedan blir det att sätta sig vid datorn och plugga satan. känner att jag har hur myckert som helst att göra så i kväll får det bli en plugg kväll´men en massa te och frukt.

nu ska jag gå ut. jag åter kommer senare i kväll.

puss puss

090309 måndag

jag tycker att man borde hoppa över måndagen. hatar måndagar. finns inget värre än måndagar. jag hatar måndagar och kommer alltid till att hata dom. så e det. 

det känns värkligen att jag har missat en helgdag. typ lördagen. jag saknade den i går. det blöir väll så när man jobbar en helgdag och ledig nästa jag vte inte. men i går kände jag vara vart tog helgen i vägen.  det sa bara poff så var den borta. nästa helg får jag inte njuta av iheller. ska jobba på lördagen. men men, det blir nog bra ändån. jag får ju njuta mer den 27 april när pengarna kommer in på kontot.

nä nu borde jag slänga i mej frukust och för en gångs skull sminka mej. jag känner för det i dag.
men jag åter kommer någon gång under dagen..

puss puss

25 lådor och 13 dagar kvar

en timme och 30 minuter sen jag srev det förra inlägget. känner att jag e på banan igen. känner att insperationen har kommit tillbaka. i vissa fall skriver jag inte ner allt jag tänker på, då jag inte vill inte hänga ut någon här på bloggen. jag vet trots allt inte vilka som läser den.

för er som e nya så skriver jag om allt mellan himel och jord. men som jag skrev i det tidigare stycket. hänger inte ut någon på bloggen. jag skriver för övrigt vad jag tycker men vissa fall får ni bara veta en liten del.


just nu har vi pakat 25 lådor bara 15 i dag. känner mej riktigt nöjd faktiskt. jag och alex har varit riktigt duktiga. jag känner fortfarande att det är hur mycket som hälst. men ändån så är i stort sätt allt i köcket ner pakar. det är ett skop ( talrika och glas), bestik, och maten vi inte har pakat. stort sett allt i musik/datorrummet är i stortsätt allt nerpakat. jag e så stolt över oss. om 13 dagar flyttar vi:)

just de om 19 dagar blir jag 19år. bara en parantes. som igentligen inte är så viktig. tänkte inte direkt fira den på någon speciellt sätt men än att kanske familjen kommer hem om på midag.

i morgon blir den skola. ska ha sång lektion och fotografiskbild A. men efter skoldagen blir det träning för helaslanten, jag vet inte vad vi ska träna men det blir träning i allafall:) 

nu ska jag gå och göra någon typ diska och fixa i köcket. där e ett bomb ned slag. men jag åter kommer i morgon men fler inlägg och historier. 

ni får sova gott.. puss puss 

festen

bjuder på två bilder från i fredags. dom andra blev inte så bra.



här e fördelsegrisen som blev 19 år. underbaringen blev glad när alla stälde sig upp för att sjunga för henne. tack carro för en trevlig kväll snygging



fråga mej inte vad mandy och jag gör fottar varandra samtidigt. aja. roligt hade jag iallafall


tillbaka till saningens ögonblick.

090308

vilken toppen helg och vecka det har varit. men jag känner att jga har blivet en dålig bloggare just nu. men det får man ändra på.

i torsdag gick jag hem om till elina, och jag gick världens omväg. men det bjuder jag på. det var trevligt senare kom alex oxå dit så vi åt pizza men elina och hennes man.  tack för den dagen/kvällen.

i fredags firades carro med fest hemma hos gurkan,. det var super trevligt. hade superkul. och känder att det måste göras om. bilder kommer senare. 

i gåt jobbade jag, som vanligt tänker vissa då. men flytta ni hemmifrån utan ett jobb och gå i skolan och försök få ekonomin till att gå runt. det går inte så jag blir den tråkiga som tackar nä till fester och jobbar. tyvärr så måste det bli så. detv finns faktiskt helger som jag e ledig på.

i dag blir det bara en massa pakande. 

jag åter kommer om en stund ska hjälpa alex med att paka. vi flyttar ju snart:)

 


090304

trött som fan. vet ungefär inte var jag ska bli av.  men jhag ska snart ta bussen in till skolan för att se om jag hittar mitt usb innan vi har svenska c. jag måste ha hjälp av alle och se om han hittar några stil figurer i texten som vi ska redovisa om.

men jag måste rusa nu. ska rensa lådan och lite annat innan jag ska ta bussen.

jobb i kväll.

men ha det bra allihopa. puss puss

panik

Jag e så jävla senil, jag glömde mitt usb-minne i skolan. Så jävla störigt. Ibland får jag panik på mej själv. Jag glömmer saker överralt. Jag kan väll hoppas på att jag hittar det i morgon igen. Eller att någon har lämnat in det i receptionen. Men hur stor e sannolikheten?


Nu var reklam pausen över så jag ska fortsätta att titta på tv.


På återseende


090303

tisdag. jag har blivet så himla dålig på att blogga , jag vet inte varför men hittar väl ingen insperation till att blogga, jag vet inte.  men nu e jag här och skriver igen. kom nyss hem från skolan har haft ett prov, och jag orkade inte vänta på att min lektion som är 14,20. så jag åkte hem för att vila upp mej.

jag e super trött jag vte inte varför, men jag känner min slö i hela kroppen och känner att jag borde vara ledig en helg eller två. fast det finns där inte pengar till.
 nu måste jag göra något. typ paka en massa eller något liknade.

jag åter kommer. puss puss

RSS 2.0