storm

Vilket jävla väder, har väder guden bestämt sej för att hata österlen eller vad är det?? det är snö storm i november. och öästerlens snöröjnings budget är redan på minus sidan i år igen... snälla sej inte att det ska vara en lika jävlig vinter i år igen. då får jag panik

i morse när jag skulle köra till jobbet i kivik så var jag nära döden upplevelse. mella brösarp och kivik var det ingen sikt framåt allt var bara vitt och jag var livrädd när jag körde. men helt plötsigt kom en plogbil från ingenstans. jag körde ut så långt jag kunde men, fan vad rädd ajg var..

Vikkelb fall som helst så stannar jag och älskling i kivik i natt, jag ska i försej jobba i natt på solgläntan men alex ska kunna ta sig till musteriet..

nu sätter jag . för i daf

puss och kram


Sommar till vinter på två veckor??

det är inte klokt vad tiden går fort, jag tyckte det var sommar för två veckor sen. men nu så är det sn
ö ute och minus grader, det är skönt och mysigt men ändån så saknar jag sommaren.  men jag tror inte man hade sått samma jul känsla om det hade varit 30 grader varmt.

nu kommer jag här med mitt svammel, suck och stön.

nä jag tror bestämt det blir sängen för mej...

natti natti

Första advent. Just nu ligger jag i soffan...

dsc00293 (MMS)

Första advent. Just nu ligger jag i soffan med min underbara älskling. Det är snö ute och jag har världens jul känsla. Och några tomtar har kommit från:)


Me like:) ny bok. Jag köpte den i har och ...

dsc00292 (MMS)

Me like:) ny bok. Jag köpte den i har och i går och halva är redan utläst:)


Rast:) är på solgläntan i dag och jobbar:)...

dsc00290 (MMS)

Rast:) är på solgläntan i dag och jobbar:) alltid kul med lite omväxling:) dagen + jobbat hela dagen. Dagen - det är snö ute. Gå en trevlig kväll:)


hard work

om två timmar ska jag befinna mej på Brinkehem för att jobba kväll på heden/ljungen. det verkade som jag ska jobba med malin:)
 den här veckan blir en gaska bra vecka när det gäller jobb.

Mån: 14-21 på brinke
Tis: träffa en ny brukare i skurup, där jag har chans till att få en deltid:)
Ons 7-13,30 och 16-21,30 på solgläntat
tors7-14 solgläntan

restan av veckan är jag änsålänge ledig, men man vet aldrig. jag jobbar gärna mer.

nä jag ska ta i tu med lite saker här hemma..

 

Katt i tvättkorg:) Detta e första gången d...

dsc00149 (MMS)

Katt i tvättkorg:) Detta e första gången detta året den e helt tom:) denna dagen har inte alls varit som jag tänkt mej. Jag hade hoppas på att jag och min älskling skulle göra någon i kväll, någont roligt. Inte det vanliga med att titta på tv. Och pga av att dagen inte blev på jag hade tänkt så blev jag besviken och ledsen. Suck


SUCK

iblans undrar jag om jag ska sluta försöka. jag blir ändån besviken när det inte blir som jag hoppas. jag försöker och försöker. helt ärligt jag börjar bli trött på detta. riktigt trött.

och helt ärligt så börjar jag bli trött på allt och alla... 

Suck

Gud vad kul att jobba på brinkehem i kväll...

dsc00289 (MMS)

Gud vad kul att jobba på brinkehem i kväll:) saknar det som bara den:) saknar i kväll ska jag till simrishamn och leka med tina och alexandra:) Puss Puss


Elvis



har en katt som ligger över hela mej och är super mysig:)

vårdcentralen?? nä tack

jag sov hos mamma för nån natt sen , sen dess har jag ett insektsbett som inte ser helt hundra ut. Till en början var det stort som ett vanligt myggbett. dag efter dag har det blivit större och större..... nu e det stort som två tennisbollar.... det KLIAR och jag håller på att få panik på det och vårdcentralen här i brösarp kan ta och köra upp något i röven..  var ända jäla gång man behöver hjälp med någon där så blir man idiotförklarad....

jag säger bvara morr, det värsta är att armen domnar av oxå.. jag fattar inte detta.. 

det där med jobb

jag e timmis på tre olika ställen i tre olika kumuner för tre olika företag. jag e tim på briknkehem som e kumunalt inom tomelilla kumun, på solgläntan i kivik som ägs av förenade care, och pesonlig assistent i ystad för assistansia. hmm detta börjar bli förvirrat. jag vet hur jag jobbar nästa detta veckan och en dag nästa vecka men sen så vet jag inte så mycket mer. jo 3 nätter och 1 dag på brinke hem. men sen då????? jo jag vet ingety mer,. jag skickar i väg ansökningar på ansökningar var eller varanan dag. så i morgon så blir det att kolla på arbetsförmedningen om där kommit in något nytt....

jag är trött på att leta jobb kan inte bara jobbet komma till mej?? kan inte jag få min tillsvidare nu???

jobbet i ystad är okej, men assistansia planerar en vecka åt gången vilket som är lite förrvirat både för mej och brukaren.

och sen ska jag inte klaga, jag har ett jobb som jag går till eller förlåt tre, men har man tur så blir det ca en heltid varje månad men vissa månader blirdet bara 50 % också kanske frustrerande.. men jag e ju ung och har flera möjligheter,

jag har iallafall bestämt mej för att jag ska plugga till ssk. men när vet jag inte. men den dagen kommer nog ska ni se

nu mot jobb i ystad

mane post meridiem, vesperam nocte magnus question est ut

jag har blivit dålg på att skriva. varför inte ta tio min innan man går och lägger sig?? eller varför inte tio min på morgonen?
på morgonen???? vad tänkte jag där????? sveriges mest morgon trötta människa, jag som går upp tio min innan det är tid att köra till jobbet... jag förstår det inte. hur kan man vara så morgon trött???? någon som klan svara på det? 

han e värdens syggaste. på lördag ska vi ut och äta:)

var rädd om kärleken,   




RSS 2.0