i dag e det onsdag

Det var ett tag sen. Och det e mycket som hänt. Men jag tänker inte berätta om de som ha hänt för flera veckor sen. Gör jag det så kommer jag att tappa all lust till att skriva om ett par minuter. Men vilket fan som helst så har jag tatt på mej lite extra jobb. Göttans som fan. Jag känner att extra pengar e gött. Och framför allt det behövs, för i första veckan i oktober så åker vi i väg på en sista minuten resa en vecka.  Vi sa först att vi skulle till kreta, men jag tror att vi hoppar det. Eller det blir kanske kreta de återstår att se.


Så här ser mitt schema ut ett tag framöver.


Torsdag: jobb 07,00 - 21,30

Fredag: jobb 07,00- 21,00 sen fira bror

Lördag: ledig men då e det 20 års fest som gäller. Eller hur ellenJ

Söndag: repa, sen kalas

Måndag: jobb07,00 - 16,00 kanske till 21,30 (lön)

Tisdag: jobb 07,30 - 16,00
Onsdag: jobb 07,30 - 16,00

Torsdag: jobb 07,00 - 14,00

Fredag: ledig

Lördag: emmas 18 års festJ

Söndag: ledig


Det känds faktiskt skönt att veta vad man ska göra. Sen finns det ju tvätt och så med. Men det är inte så viktigt. Nu har jag ju chans till att känna lite extra. Så kollegor. Jag jobbar gärna extra, bara ring för gud skullJ jag jobbar i den mån jag kan.


Jag vet att klockan bara e 21,40 men jag har två långa dagar framför mej så jag måste verkligen gå och lägga mej. Plus jag sitter nästa och somnar här


Jag ska försöka blogga lite oftare.

Ni får sova gött


Ps. detta inlägg blev en aning rörigt. Men det skiter jag i.

just det. i fredag hade jag och alex varit tillsammans i 3 år:) så i dah har vi varit till sammans i 3 år och 5 dagar:)



alexander persson jag älskar dej


jobb?

vart finns jobben?

fghdfsflas

jag bloggar väldigt sällan nu för tiden. mitt liv e så tråkigt just nu.. men jga åter kommer efter helgen om de roliga sakerna som hänt sen sist.

men nu i helgen kommer min telefon att vara avstängd, från fredag 09,00 till söndag 00,00 bara så att ni vet. så det e inte lönt att ringa eller sicka sms.

ps. kiviks marknad vaqr underbar:)

kaffe kopp utan kaffe.

kom hem från jobbet för en timme sedan. ochska upp och jobba i morgon igen.. lagom kul.  not. eller jo det e roligt at jobba. helgen kommer till att gå bra, jag känner det på mej. men vi skulle behöva lite åskatack. menarför skkulle väder gudarnalysna på mej. dom gav mej regn på min student. så nån redig åska lär det väl inte bli nu ihelgen. utan det blir väl baralitte små knallar som innan i kväll.

på tal om något annat så får jag be om utsekt för min dåliga uppdarering. men jag känner att jag inte har något att skriva om och jag orkar värklign inte sitta vid datorn längre. vad har hänt? datorn var nästan mitt liv innan. men jga sammlar väl vuxebn poäng. har tilloch med börja att köpablommor. vad har hänt mej??????

nä nu ska jag ta och smörja in mej och sen så ska jag se på en film. jag vet inte vilken men de märker vi. ha det bra... puss puss



såg nu attjag missade att sudda ut lite på räkningen bakom. men så får det vara.

en hel vecka

ja det var ett tag sen. men det har hänt en hel del roliga saker. 

fredagen den 26/6 löning men även en tripp till ystad festivalen.:)



bilturen dit var rolig man han drika några öl:P stackar kickan som körde



fråga mej inte vad dom gör.



kvällen avslutade vi på donna gina,. med lite drinkar och tequlilla

lördagen den 27/6 entre i malmö. mysig dag med shoppning och god mat. det var en hel dag i malmö vill säga. med robban och kickan. och självklart älsklingen med,
jag fyndade riktigt blev lite linnen. jag köppte äben en bok:P



söndagen den 28 så han jag med hur mycket som hälst. först jobb, sen loppis. sen starnden med kickan och julia.( robban och elex var och fiskade) vilket dag man tror aldrig att mans ka hinna med så mycket på en dag.  så man kan ju säga att det blev en hel dag med robban och kickan:)

måndagen den 29 var jag sjuk så det finns inget direkt att berätta. mer att jag låg och som

tisdagen den 30 blev det en shopping runda i k-stad. där jag även träffade lina :) där blev det like böcker en väst och en bekini

 

onsdagen låg jag mest i solen. hela dagen och njöt. på kvällen bar det av till degeberga til patricia för mys och bad. tack babe:) 

i går så var jag i smestorp hos kusinerna  och min moster. var det sötrre delen på smetorp badet och solade och badade. vilket som ledde till att jag blev en kräfta. super kul. eller inte. men det blir säker bra så småning om..

och nu har jag inte tid att skriva mer, har annat och göra. har lite tvätt att ta hand om.

RSS 2.0