vad är detta?? om inte....



vet ni vad den här boxen innehåller?


det är inte skor eller något annat ni kanske tänker



utan det är min












student mössa:)





här bak står det student 2009:P

samma sak här ingen rubrik



svårt att få en bild utan elvis



på mej:)

nä' nu tillbaka till pluggandet

kamera helvete

bilderna på kläderna får vänta tills i morgon. då ska jag nog till och med ha det på mej.  nu sak jag fortsätta titta på tv,
(rubriken säger allt)

de här med rubrik är svårt ibland

vilket dag. hade svenska där jag och chamli satt där ute och snackade en massa skit. sen så gick jag en runda på stan. när är det lön?? jag vill ha pengar nu:P jag bill shoppa. men sen så blev det lite ficka och skit snack i tivoli parken med chamli, jossan, frida ocg elina:) mysigt och gött. var härligt väder vilket som gillas. hoppas på lika fint väder i morgon.

en annan rolig sak det är att mitt paket från hm har kommit. ska bara ladda baterierna till kameran sen så ska jag  fotografera det, min jeans jacka och min turkosa topp:) nä nu ska jag fotsätta att titta på tv. men jag åter kommer om en stund

måste berätta en sak till innan jag har hoppat av en totalt ointresant kurs och det leder till att jag är näst intill ledig på tisdagar har bara en lektion på 40 min. så nu jävla ska det pluggas på tisdagar när jag nästan ledig :) och är det fint väder hittar ni mej i trägården i bekini på en filt med en tidning eller en bra bok. 

 nä nu till tv åter kommer snart

puss puss 

32 minuter senare

kände mej bara tvungen att skriva att jag sitter i köket och äter godis fast klockan bara är halv 11. men det gör väll inget.

utställning dag 2

änu en dag med utställning blev pricis klar med att sätta upp alla fotografier och satte upp skyltarna vid vägen. jag var tvungn att ta ner fotografierna så att dom inte skulle bli förstörda men det gick faktiskt snabbars i dag att sätta upp dom än vad det gjorde i går. vilket som kanske var tur.  det kändes som om att jag var sent ute vilket jag inte var.

jag har sovit mycket bättre i natt än vad jag gjorde i går natt då jag låg och bredmej hela tiden. jag var så nervös då så jag kunde inte somna och i går vaknade jag tidigare än vad jag hade ställt klockan på. och i dag ville jag väekligen inte gå upp kända att jag verkligen behövde sova. men sova de kan jag göra på måndag

jag hoppas en minst lika bra dag som det var igår. kanske tore min handledare kommer och tittar i dag? vem vet. man kan ju hoppas på det. men det blir en dag med en massa sorfande medans jag väntar på att folk ska komma och titta på utställningen.

i går kom jag på nästa års tema. men tyvärr får ni vänta med att få veta det.  eller jo ni kan vist få veta det.
här kommer det. temat för nästa år fotoutställning kommer till att handlaom känslor. jag har så många ideer som jag skulle kunna utföra.

men nä nu borde jag äta frukust och kanske springa upp och ge min älskling en stor blött puss och en stor riktigt stor kram.

men jag åter kommer senare om uppdaeringar om utställningen oh andra saker om dagen.

glad påsk. puss puss

utställning part V

samanlagt var det 20 pers här i dag och det var mer än vad jag hoppades på. ingen kicki eller tore dock men ändån.  nu på kvällen blev det korv grillning med lite familj och vi hade det almänt mysigt. och just nu sitter jag med en god drink och njuter av livet och hoppas på en minst lika lyckad dag i morgon med och inte bättre.  :)  det är bara till att hålla tummarna.

ni får gärna komma och titta.

puss puss

utställning part IV

kom på att det var varit 5 besökare på 4 timmar. jag skulle nog gjort bättre reklam för mej, men ja det blir en dag i morgon oxå så då blir det kanske fler folk. jag kom på att jag e hungrig som en gnu och känner värkligen för att göra något att äta. men jag vågar inte lämna fönstret. vrf? jo för det kan komma folk som jag måste ta i mot.

utställning part III

ytligare två till som jag inte känner, de kollade lite snabbt sen gick dom vidare, för er som undrar så en det en fotoutställning som är mitt projektarbete. jag åter kommer senare, sitter och fixar med lite bilder medans jag väntar.

puss puss


ellen en en vikarie var nyss här och kollade:) en massa beröm:)

utställnongen part II

dom första var nyss här och kollade. tin min kära faste och ellen min kusin:) äntligen kännde jag att jag fick komma ut lite och visa vad jag gjort


utställningen

ännsålänge ingen som har vatt här










jag är super nervös och bara hoppas på attd et kan komma någon snart. de e inte det roligaste och bara sitta och vänta på att någon ska komma.  men jag e nöjd med mitt resultat och hoppas att min handledare oxå e det. tanken på all tid jag lagt ner på att bara få det fint där ute. taken på hur min mage har mått.  så han kan inte sätta ig på mitt projektarbete. då döööör jag. jag lovar jag kommer till att göra det. och jag hoppas värkligen att han kommer och tittar och ser hur det blev. annars e det kanske svårt att visa för honom vad jag gjort. han tror kanske inte på mej. hjälp vad nervös jag e. håll tummarna för mej där ute, jag menar det gör det.. snälla. jag vill bara att den här utställningen ska gå bra.

kramar

stress

förkyld som en idiot är man och stressad som en idiot. varför gör man allt i sista stunden. på fredag ska jag ha min fotoutställning. och i dag skriver jag ut fotografierna och i morgon ska jag måla färdigt där ut8e i den lilla boden. det vill säga att på fredag när jag ska ha min fotoutställning så får jag gå upp tidigt för att inreda och fixa ute i boden.. hjälp. tur att jag har iderer i huvudet annars hade det nog aldrig gott. jag hade nog fått panik på¨mej själv. jag jobbar i morgon mellan 1 -16 sen där efter så kommer tin med familj och hälsar på. men jag ska hinna städa där ute och så i morgon fast iför sej jag kan inte soppa golvet i morgon, så de får jag göra på fredag med.

så morgon dagen planering 

1. jobba
2. snacka med tin
3. fixa med fotografierna
4. börja att planera ordningen på fotografierna
5. runt 2 tiden på natten sängen. jag hoppas tidigare

så kära läsare i morgon blir det inget bloggande. kanske på fredag hinner jag kanske med att blogga. jag hoppas på det.

nä nu måste jag forsätta med detta.


ikea

Ikea i dag


6april

oj jag har igentligen så himla mycket att skriva men kommer inte på hur jag ska skriva det så att det ska låta bra.
men jag måste värkligen sluta upp med min bloggtorka.  iallafall i dag efter jag har städat så tänkte jag ta bilder på huset i osv så ni får se.

i helgen har jag jobbat hla dagarna kommit hem och vatt skit trött och i lördags åkte iv hem om till min morbror keno för att fira honom lite. men vi var där lite mer än en timme sen blev jag super trött och slocknade i sängen. vilket jag gjorde i går med. och ändån så vaknade jag typ 9 och var pigg? vem e jag? känner inte riktigt igen mej.

nä tvättmasinek e färdig nu. men jag lovar att åter komma under dagen

solen lyser i dag:)

rubrik kan vara svårt

jag har verkligen fått bloggtorka, men shopping blev det i går iallafall så de tänker jag visa. så ni få se. och sen så har jag ett löfte. jag ska fotografera huset nästa vecka. och en sak till i helgen blir det inte mycket bloggande, ska jobba så jag kommer till att vara så trött så jag vet inte vad. men iaalfall här kommer bilderna



från cubus 149 kr. älskar det



carlings 199kr. spontanköp som blev perfekt:P



ett vanliogt linne vero moda typ 50 kr..

( såg nyss att mina tår kom med på alla dessa bilder) haha



ältligen en fin vår väska i med för att jag hittar inte den jag igentligen ville ha, eller jag vill ha den från hm i nu. jag tycker den är sjukt snygg.  vilket fall som heslst så kommer denna från lindex och kostade 249 kr. och den var värd varända öre,


nu ska jag gå lägga mej börja 7 i morgon.

( jag måste hitta min bateriladdare eller skaffa en ny mobil jag vet inte. ny mobil som tar bra bilder hade inte varit fel. eller en systemkamera, nu kom jag in i mina flummiga tankar)

ni får sova så gott alla. ni som festa sup för mej med

puss

efterlyser


efterlyser denna underbara väska från hm. är det någon som skulle kunna tänka sej att sälja den??

1 april

1 april va kan man säga om denna dag, jo Solen lyser och våren är här. Dagen har varit perfekt förutom att det var nationella prov i morse i svenska B.  men efter det så blev det hem till Patricia för en massa mys och även en runda på stan med Patricia, Emilia och Pernilla. Underbart att gå i stan nu när det e vår.


Vi börjar komma i ordning nu i huset. Jag ska ta bilder på det nu nästa vecka hur det ser ut. Har inte riktigt tid nu denna veckan. Veckan innan ett lov. Som vanligt har man sjukt mycket att göra då. Men det hinns med i alla fall. Och det bästa av allt är att jag ska jobba lite på mitt lov så då blir det pengar till mej den 27 april.



mina nya älsklingar fick dom av älskling.



mitt nya skärp, runt 100- lappen på lindex:)

nu ska jag gå ner och städa lite..
jag åter kommer ssenare i kväll, hoppas jag:)

puss puss


RSS 2.0